Kaj je zakon privlačnosti in kako ga uporabiti za izboljšanje svojega življenja? | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

Kaj je zakon privlačnosti in kako ga uporabiti za izboljšanje svojega življenja?

Kaj je zakon privlačnosti in kako ga uporabiti za izboljšanje svojega življenja?

Če ste prebrali vse knjige za samopomoč, gledal vse motivacijske konference, ali govori, da psiholog v zadnjih letih, boste brez dvoma slišali za frazo "Zakon privlačnosti."

To je bil gotovo opletal okoli veliko, ampak kaj to pomeni? In to v resnici deluje?

Zakon privlačnosti je pravzaprav zelo preprosta: Ti privabiti kar mislite o tem, ali je res slaba - ali res dobro.

Oprah Winfrey je ena bhakta prava, in celo temelji celotno epizodo ji pokazati okoli njega, da dokaže, kako ga je mogoče uporabiti za spremembo življenja ljudi na bolje.

load...

Za nekatere ljudi, čeprav je zakon privlačnosti zveni preveč mistično in se zanaša preveč na moč vesolja. Oni vprašati, ali je res kaj resnice na tem? No, pravzaprav je znanost pogledal v pozitivno razmišljanje in njegovih učinkov na nas - in to kaže, da je nekaj resnice v tem.

Če ste malo bolj radovedni in želijo vedeti, kako zakon privlačnosti vpliva na vaše življenje na bolje, tukaj so načini, s katerimi lahko izboljšate svoje veliko.

Dobre Misli privabiti dobre izkušnje

Tony Robbins veliko govoril o tem v svoji knjigi Ultimate moči. V bistvu, če menite, in govori o dobroti, se zgodijo dobre stvari za vas.

load...

Če pa misliš, in govorijo o slabih stvari ves čas, bodo slabe stvari neizogibno zgodilo s tabo.

Mi lahko izbere bodisi za kopanje v sfero pozitivnosti ali negativnosti. Če greš skozi življenje z "lahko naredimo" odnos, ste veliko možnosti za uspeh pri privabljanju prijaznejše ljudi, za vas, pristanek želeno službo, in živijo življenje, ki ga želite.

Če, nasprotno, greš skozi življenje plavanje proti toku in predstavljam cunami, ki prihajajo na vas ves čas, bo vaše življenje izražajo svoje misli. Boste nesrečen in ne more doseči vse, kar resnično želite.

The Več si mislite o nečem, močnejši raste

Ste že kdaj poveča težave s stanovanje na to preveč? Vsi imamo na neki točki.

Hypochondriacs se bo osredotočil na rahlo glavobol, dokler ne postane nekaj tako velikega, da skrbi, da ima možganski tumor, in za nekaj tednov, je potrebno nad svojim življenjem.

Mi lahko storijo enako s pozitivnimi mislimi. Bolj smo se osredotočili na nekaj pozitivnega - kot prihajajoči potovanja potovanja - bolj bo obvladujejo naše življenje na bolje.

Če vas Shift vašo pozornost, lahko spremenite Kaj Doživite

Boste pritegnili stvari, ki jih preživijo večino svojega časa stanovanja na. Kot primer, ste kdaj pomislili, da je mogoče zmanjšati negativnosti iz svojega življenja, ki ga namenoma preklopom pozornost na nekaj drugega? To je povsem mogoče storiti.

Na primer, sem rabil, da je človek, ki je vedno rekel, da ne bi mogel delati stvari. Če me je kdo vprašal, kako jim najti shaker soli v kuhinji, bi takoj rekel "ne bodo mogli najti." Takoj sem dal moji možgani sporočilo, da ne bo še moti. Kot taka, da ne bi našli sol, ne glede na to, kako težko sem se potrudil, ker sem že povedal moje možgane, da ni bilo mogoče.

Spremenite način razmišljanja in kaj si domnevati je mogoče.

Lahko uporabite zakon privlačnosti, da se približajo uspeh

To je čas, da sprejme odnos "lahko naredimo". Tak odnos vam bo pomagal, da se približajo svojim ciljem, ki jih zagotavlja, vaš um in telo je pripravljeno.

Karkoli želite, da sliko, jo predstavljate, osredotočiti na to, spanje o tem - in boste premakniti en korak bližje k njej ves čas.

Seveda, uspeh zahteva trdo delo in odločenost, vendar pa se vse začne z mislijo. Če si lahko predstavljate uspeh namesto neuspeh, imate veliko boljše možnosti za dosego tega.

Boste Pozabite preteklih napak

Včasih sem, da je tip osebe, ki bi prebival na mojih preteklih napak. Mislil sem o svojih napakah veliko, in to me je prepovedano napreduje.

Stanovanje na svojih preteklih napak pomeni, da se ne osredotoča na sedanjost - in si niso produktivni.

Ne moreš spremeniti preteklosti. Vse, kar lahko naredite, je živeti v tem trenutku in da je uspeh tega. Trdo delati danes in gojiti veselih misli za prihodnost. To vam bo pomagalo izboljšati produktivnost in doseganje rezultatov.

Vi ne potrebujete za delo pretežko Na It

Hranljiva zakon privlačnosti in zaradi česar je delo za vas v resnici ne bo preveč težko delo. V bistvu, vse, kar morate storiti, je posvetil približno petnajst minut vsak dan, da bi mirno osredotoča na svoje cilje in viziranje, kaj morate storiti, da bi uspeli.

Petnajst minut - to je to! Lahko preživijo več časa, če hočeš, ampak 15 minut mora biti največja. Niso potrebne velike žrtve, prav tako pa boste morali porabiti veliko energije. Vi sploh ne potrebujete, da zapusti hišo!

Vodi seznam skrbi

Vsakdo skrbi na neki točki o nečem, ampak nekateri od nas gotovo skrbi več kot drugi. Povsem naravno je, da skrbi.

Vodi seznam brezskrbno za en mesec. Takoj, ko se počutite sami skrbeti za nekaj, pero dol. To vam bo pomagal sprostiti negativnosti energijo, ki je bilo zaznati v sebi in vodenje vam zatakne.

Ob koncu meseca, se glasi po seznamu brezskrbno in priznavajo, da nobena od vaše skrbi dejansko upravičena.

Stresite negativnosti Out

Nazadnje, dober način, da se sprosti negativno energijo iz našega telesa je prehod na naše telo. Negativna čustva so shranjene stran v nas na celičnem nivoju, in jih potrebujejo tresenje ven.

Premikanje je odličen način za sprostitev negativnost in stres. Nimate premakniti intenzivno; si lahko samo na sprehod, se pridružijo razred Zumba, ali pa ples ponoči.

load...