Kaj srečni ljudje počnejo drugače? 15 stvari | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

Kaj srečni ljudje počnejo drugače? 15 stvari

Kaj srečni ljudje počnejo drugače? 15 stvari

Zakaj je ena oseba srečna in naslednji - ne? Seveda, da so kemikalije v telesu, ki lahko vplivajo na vaše razpoloženje in celo povzročijo depresijo in bipolarno motnjo, vendar na splošno, še vedno obstajajo tisti med nami, ki se zdi, da ima nasmeh na obrazu ves čas, in tiste, ki so vedno stokanje o vremenu. Torej, kako, da je oseba, ki je vedno dobre volje, da vsak dan naredim? Kaj pa vedo, da se ne? Če gre za napoj, kjer lahko dobim nekaj ?!

Se izkaže, da so srečni ljudje le nekoliko drugačen pogled na življenje kot znaša, manj kot srečnih ljudi. So pač stvari malo drugače. No, najprej so nasmeh bolj pogosto :).

Glej, če ste v "klubu srečnih ljudi" in glej spodaj kaj srečni ljudje različno:

1. Vedo, kako narediti prijatelje

Srečni ljudje potruditi, da se z drugimi ljudmi. Eden od glavnih vzrokov za depresijo, je socialna izolacija, ki se samo še poslabšuje s prihodom socialne mreže na spletu. Torej, ne samo besedilo ali pustite Facebook sporočilo, ven in videli osebo!

load...

2. Imajo optimizem

Kaj srečni ljudje naredili drugače? steklo srečna je vedno pol poln in ne na pol prazen. Ne stokanje o tem, kaj je šlo narobe in kako slabo je vreme; nasprotno, so praznovali, kaj je šlo prav in se učijo plesati v dežju.

3. Vedo, da denar ni vse

Sreča se ne meri po velikosti vaše bančne bilance. Denar pomaga, upamo, ne bo neumno o tem, vendar to ni bilo vse in na koncu vse. Če menite, da nazaj najsrečnejših trenutkov v svojem življenju, so verjetno imeli absolutno nič opraviti z denarjem.

4. Srečni ljudje skrbijo za svoje zdravje

Ne moreš biti srečen, če ste občutek Pijan in počutje. Ena od poti do sreče išče po tvoji glavi in ​​telesu. Jesti zdravo in uveljavljanja pomaga, da vas opozorilo, vendar enako, kar si čas za sprostitev bo poskrbel stresa preveč.

load...

5. Oni so stvari, ki jih uživajo

Kaj srečni ljudje naredili drugače? Srečni ljudje namerno iščejo stvari, ki jih uživajo. Sledijo kariere, ki jim prinašajo veselje in zadovoljstvo, sledijo zabave, ki jih uživajo, in nad vse, srečni ljudje počnejo stvari, da se zadovolji in niso vedno poskuša zadovoljiti druge.

6. Srečni ljudje vedo, kako postaviti cilje

Najsrečnejši ljudje na svetu so cilj setri in pogosto uspehom, vendar pa vem, kako nastaviti dosegljive cilje. Nima smisla sploh procesu določanja ciljev, če veste, da boste nikoli dosegli, vas bo le še navzdol.

7. Vedo, kako živeti v tem trenutku

Preteklost je za tabo, prihodnost še ni dojemljiv, srečni ljudje naučili moč sedanjega trenutka, vedo, kako uživati ​​vsakdanjem življenju svoje izkušnje in kako biti v celoti prisoten v trenutku. Stop. Globoko vdihni. Obvestilo, kaj je okoli vas - to je življenje! Sedanji trenutek je edini čas, ko imamo ali bomo kdaj... Uživaj!

8. Znajo biti hvaležen

Bodite hvaležni za to, kar imaš, to je več, kot si morda mislite. Nekateri izmed najsrečnejših ljudi na svetu, so tiste, ki imajo zelo malo, vendar so še vedno hvaležni za stvari, ki jih ne imajo. Hvaležnost vam prinaša občutek sreče, zadovoljstva in obilja. Preštejte svoje blagoslove in boste videli, da pomnoži!

9. Srečni ljudje ohraniti stvari v perspektivi

Torej je vaš najboljši prijatelj pozabil svoj rojstni dan, je še vedno tvoj najboljši prijatelj, kajne? Srečni ljudje ne živijo na majhnih niggles v življenju; so samo skomignil jih off in se na z njim.

10. Ugotovijo srečno ravnovesje

Kaj srečni ljudje naredili drugače? Vesel oseba daje čas za vse: delo, počitek in igro. Iskanje pravega ravnovesja, zlasti "delo vs rekreacijskem" ravnotežje, je ključnega pomena za osebne sreče. Vsa dela in ne igra ni dobro! Če hočeš biti srečen, si vzemite nekaj časa za igranje in zabavo!

11. Srečni ljudje so prijazni do drugih

Veš vse govora: "stori drugim, kot bi jih imate storiti, da vas", "To je veliko bolje dajati kot prejemati"... Še več, da ga, kot si lahko uganiti in srečni ljudje biti velikodušni ljudje , ki obravnavajo vsi zadovoljevanja s spoštovanjem in prijaznostjo. Bolje je, da je nekako kot da je prav!

12. Ne poudariti preko majhne stvari

Srečni ljudje vedo, kako uživati ​​velike in pomembne stvari v življenju in prav tako vedo, kako naj majhni problemi roll off z rameni. Če imate težave le vprašajte to vprašanje: "Ali bo ta zadeva v 10 letih?" Če je vaš odgovor "ne", potem je čas, da spustiš in pozabi...

13. Imajo stabilno ritem življenja

Kaj srečni ljudje naredili drugače? Srečni in uspešni ljudje ponavadi gredo spat ob istem času vsak večer in zgodaj zjutraj zbudil. Ta stabilen ritem življenja prispeva k povečanju produktivnosti in zmanjšanje stresa.

14. Ti povezujejo s pravimi ljudmi

Kaj srečni ljudje naredili drugače? Te so ponavadi izbrali svoje prijatelje zelo pametno, to ni zato, ker so srečni ljudje izbirčen ali aroganten, samo vem, preprosto resnico: "Ste povprečje petih ljudi, ki jih povezujejo z večino, zato ne podcenjujte učinkov svoj pesimistični, ambiciozni, ali neorganizirano prijatelji. Če se nekdo ne bi ti močnejši, oni bi si šibkejši. "- Tim Ferriss

15. Srečni ljudje ne ležijo

Laganje lahko dodamo le stres in tesnobo v vaše življenje in vaše odnose. Jezus Kristus je rekel: "... Resnica vas bo osvobodila." Te besede imajo tako globok pomen, to tudi pomeni, da te laži zvezal. Bodi pošten in vam bodo z veseljem!

Kaj srečni ljudje naredili drugače, na vašem mnenju? Delite svoje motivacijske modrost v komentar oddelku spodaj.

load...