Kako biti bolj produktiven? 28 neverjetnih nasvetov za produktivnost | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

Kako biti bolj produktiven? 28 neverjetnih nasvetov za produktivnost

Kako biti bolj produktiven? 28 neverjetnih nasvetov za produktivnost

Naj deliti naše nasvete produktivnost na več kategorij: telo, um, hrane, tehnologije, upravljanje s časom, itd, tako da bomo lahko na dotik vsa področja našega življenja s temi neverjetno skrivnosti produktivnosti. Začnimo:

BODY PRODUKTIVNOSTI NASVETI:

Dobra doza spanja

Poskusi, da bi dobili svojo zdravo odmerek pomlajevalno spanja vsako noč, da bo oskrbo z vso potrebno energijo za, da bi dobili več stvari narediti!

Vaja

Načrtujte svojo ki opravlja rutinsko in ne šport redno, da vam bo pomagal upravljati svoj vsakodnevni stres in energijo vaše telo. Mirno um je veliko bolj produktivno kot tesnobno enega!

load...

Motorni naps

Ko imate občutek, da vaša raven energije zmanjkovati, bo majhen odmor in se nap moči (15 - 25 minut), da vam bo pomagal polniti baterije produktivnosti, tako da boste lahko, da se osredotoči na pridobivanje rezultatov.

Zbudi se zgodaj

Ko se zbudiš zgodaj lahko dobili več stvari narediti! Če imate težko priti iz postelje ob zgodnji uri, poskusite, da se zbudiš 10 minut prej vsak dan, tako da postopoma, morda ne boste mogli priti do tako zgodaj, kot želite. Obdržati ravnotežje - pojdite v posteljo malo prej preveč.

load...

TEHNOLOGIJA PRODUKTIVNOSTI NASVETI:

Novice detox

Izklopi novice za en teden in si oglejte, kako lahko ta preprosta sprememba premik svoje življenje v pozitivno smer. Večino časa novice krme svoj um s negativnosti in motečih dejavnikov, ki svojo zmanjšanje ravni produktivnosti.

Get smart z vaše e-pošte

Stop preverjanje e-pošte vsakih 10 minut. Namesto, da preverim 3-krat na dan: zjutraj, opoldne in zvečer, na ta način ne boste zamudili ničesar in prihranite veliko časa.

Uporaba bližnjic na tipkovnici

Ugotovite, kaj bližnjic na tipkovnici je lahko koristno za vas (tam je veliko informacij o tem na spletu) in jih uporabiti, da bo vaše življenje bolj produktivni.

Omejite čas spletu

Včasih smo porabili ure deskanje na spletu in brskanje social media straneh, a brez posebnega cilja. Naj to ne bo tako! Zapišite seznam spletnih strani, ki ponavadi "jesti", svoj čas vsak dan in omejiti svoj dnevni spletno brskanje, na ta način boste dobili več časa za dokončanje tiste stvari, ki so pomembne.

Zapis, če se ne počutite kot pisanje

Ne zanemarjajte snemanje stvari, če vam ni všeč, da bi jih zapisali ali tip.

Produktivnost aplikacije

Obstaja veliko aplikacij produktivnosti na trgu, našli tiste, ki bo ustrezala vašim potrebam in jih uporablja.

HRANA:

Zdrave prehranjevalne navade

Če želite biti bolj produktivni in imajo več energije, vključi zdrave prehranjevalne navade v vsakdanjem življenju. Naredite seznam najbolj zdravih živil in zaloge na njih, ko vam vaš nakupih.

Pijte več vode

Voda je življenje. Poskrbite, da routinize svojo dnevno porabo vode, da bi ta 8 kozarcev na dan.

Nič več smeti

Mečejo vse junk hrane je in ga ne bo nikoli več nakupom. Ne kupujte obdelujejo in nezdrave hrane, ki so dejansko-preklapljanje energije živila, ki vam preprečujejo občutek živahno in produktivna.

Ne izpuščajte obrokov

Izogibati, da svoje telo preskoči obroke, ker bo to izredno odteče svojo energijo. Ko dobiš svoje telo v načinu strada, pa meni, da je lakota začela in začne varčevati z energijo, ki vodi do napetosti in tesnobe.

Pridobite pametne ponudbe

Pogajajte se ukvarjajo z vašo najljubšo restavracijo ali kavarno in dobili dostavo hrane, da vam bo pomagal rešiti nekaj časa za pridobivanje teh pomembnih stvari narediti.

OBLEKA:

Znebite se oblačil, ki jih ne nosite več

Daj / mečejo vse obleke, ki jih ne nosijo več, če niste uporabili, da je postavka za več kot eno leto - najverjetneje ne boste nositi še enkrat. S čiščenjem svoj osebni prostor (omari) - vas osvobodi novo pozitivno energijo, ki bo spodbudil vašo produktivnost.

Kakšen je tvoj stil?

Ugotovimo, kakšne slog ste po in ga nosijo vsak dan, tako da bodo vaša oblačila odmevati s svojim notranjim jazom.

Pripravite svoje obleke vnaprej

V večernih urah, pripraviti kaj boste nositi naslednji dan. To vam bo prihranilo čas in energijo zjutraj.

Nosite pametnih oblačil

Poskrbite, da obleko gor lepo in nositi pametne / elegantne obleke, se bo povečala svojo samozavest in spodbujajo produktivnost. Izogibajte vrečko in preveč udobno obleke, ker tisti, ki ne bo vam več produktivno.

Time Management PRODUKTIVNOSTI NASVETI:

Čas je dragocen

Privoščite si čas z istim pomena ravnate svoj denar.

Ukrepajte, ne čakati na pravi trenutek

Začetek ukrepanje, preden se počutite pripravljeni, saj je bolje, da se stvari narediti, nato pa poskusite narediti vse stvari odlično.

Omejite srečanj čas

Izogib nepotrebnim in neuporabna srečanja. Pogosto ljudje ne potrebujejo toliko časa, kot bo zahteval od vas. Določi rok za vse sestanke in prednost odločilne narave.

MIND PRODUKTIVNOSTI NASVETI:

Osredotočite in prednost

Osredotočite se na in prednost le 1 - 3 je pomembne stvari na dan. Če bo vaš seznam "opravil" predolgo, bo vaš um preobremenjeni in ne boste mogli slediti.

Naj bo rezultat konec v mislih

Postaviti jasne cilje in vizualizirati končni rezultat, še preden se začne ukrepati.

Miselni

Uporabite um kartiranje tehniko, ko se počutite zaljubljen ali pa ne vedo, kaj storiti.

Odklopite motenj oblika

TV, Facebook, Youtube, Twitter, Instagram, Pinterest, Reddit. Vsi imamo tako dolgo in mamljivo seznam motenj. Če želite postati bolj produktivni stop uporabo te glavne sovražnike produktivnosti ali omeji čas jih brskanje.

Revija vaših norih idej

Zapišite vse svoje nore ideje v reviji (tudi če te ideje zdijo nerealni in nedosegljivi); pozneje, lahko vedno pridejo nazaj, in revidirati. Verjetno, ko gledam nazaj na dnevnik norih idej, kot čas goes z, boste ugotovili, da milijona dolarjev idejo, ki ste ga iskali.

Sledite 80 - 20 pravilo

Ugotovite, kateri 20% dela lahko dobili 80% rezultatov in narediti ta pomemben bit.

Upam, da si ugotovila, da ti nasveti produktivnosti koristno.

Kakšne so vaše skrivnosti o tem, kako da so bolj produktivni? Vas prosimo, da delite svoje misli v razdelku komentarju spodaj.

Ostanite srečni in se je naredil!

load...