Kako biti pozitiven in optimističen? 10 stvari optimisti ne delajo | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

Kako biti pozitiven in optimističen? 10 stvari optimisti ne delajo

Kako biti pozitiven in optimističen? 10 stvari optimisti ne delajo

Ena izmed najbolj pomembnih odkritij na področju psihologije v zadnjih dvajsetih letih ali tako, da bomo dejansko lahko spremenite način, za katerega mislimo. Če menite, da ste naravno rojeni pesimist, lahko spremenite te napovedi. Lahko začnete na ustrezne pozitivnega duševnega odnosa in si oglejte več dobrih stvari v življenju, kot slabo. Pozitiven pogled na življenje lahko ste zdravi, srečnejši in še bogatejši; tako, da vam pomaga spremeniti način razmišljanja, tukaj je deset stvari, ki optimisti nikoli ne naredite:

1. Optimisti ne stokanje in zastokal

Prvi korak na poti k optimizmu je, da začnemo svoje blagoslove. Optimisti ne preživijo ves dan stanovanje na nekaj, kar je šlo narobe, so praznovali stvari, ki so šla v redu.

2. Optimisti sami ne pretepel

Pesimisti menijo, da so neuporabni, optimisti vedo, da so super! Optimist postavlja realne cilje za sebe in se sami ne soditi čez ostro. Optimisti imajo veliko vere vase, ampak so tudi pripravljeni nenehno poskušali sami izboljšati.

load...

3. Optimisti ne omogočajo okoliščine, ki narekujejo njihovo razpoloženje

Optimist se bo predstavil v pozitivno duševno odnos, tudi v soočanju s stisko. Vendar slab položaj, da ne bo pustil, da jih dol, saj vedo, da bo pa dol rešili ničesar in lahko le, da se stvari še slabše.

4. Optimisti ne dobijo ljubosumen

Optimisti vemo, da ljubosumje in zavist prideš nikamor. Če ima soseda sosed večji avto, bo optimist težje delo in se prepričajte, da si jih lahko privoščijo še večji enega.

5. Optimisti nikoli ne govori druge ljudi navzdol

Optimist vidi dobro v vsem in ima toliko vero v druge, ker imajo v sebi. Ne spuščajo kolegom in prijateljem, ki so poskušali, da jih navdihuje.

load...

6. Optimisti nikoli obrniti navzdol priložnost

Nikoli ne pustite priložnost mimo vas, da je optimist moto. Preglejte tveganja in nevarnosti, ja, ampak poglej večjo sliko o tem, kaj je mogoče pridobiti in ne samo na tisto, kar se lahko izgubi.

7. Optimisti ne krivi druge

Ni iztegnjenim za optimist in ne krivite drugih za stvari gredo narobe. Imajo samozavesti, ki jim pove, da drugi res ne more imeti, da je veliko vplivajo na njihovo življenje.

8. Optimisti ne kuhajo zamer

Optimist razume moč odpuščanja. Nelson Mandela je imel optimizem, da nadaljuje njegov boj, ampak je pokazala tudi odpuščanje, ki je omogočila celoten narod, da se premaknete naprej.

9. Optimisti ne glej nazaj

Ljudje s pozitivno mentalno ne da gledam nazaj, kaj je šlo narobe, preden se ne domneva, da se bo kaj narobe spet se veselim in bi načrte za zagotovitev, da gre pravi naslednjič, ko menijo, da bodo stvari bolje in bolje...

10. Optimisti ne poskušajte vedeževanje

Nihče ne more napovedati prihodnosti in optimist pozna bolje kot kdorkoli. Načrtujejo, da upajo, ampak oni ne Demoraliziran, ko se zgodi nepričakovano.

To je zanimiv koncept, da mislijo, da lahko spremenite vašo osebnost, ampak psihologi to dejansko počnejo ves čas s kognitivno vedenjsko terapijo. To je še lepše misel, da mislim, da lahko to storite sami, brezplačno. Torej, kako je to steklo tvoj videti danes, je pol prazen ali pa na pol poln?

Upam, da vam te pozitivne nasvetov odnos koristen.

Katere druge stvari na svoje mnenje optimisti ne storiti in kako biti pozitivni in optimistični? Vas prosimo, da delite svoje misli in pozitivne duševne nasvete odnosa v komentar oddelku spodaj.

Ostani vesel in pozitiven!

load...