Kako biti uspešen? 8 preprostih nasvetov, ki vam bodo pomagali doseči ničesar | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

Kako biti uspešen? 8 preprostih nasvetov, ki vam bodo pomagali doseči ničesar

Kako biti uspešen? 8 preprostih nasvetov, ki vam bodo pomagali doseči ničesar

Otroci se učijo vse mogoče stvari na šoli v teh dneh. Vedo več o računalnikih, kot nekateri odrasli kdaj bodo to storili, se učijo matematike na popolnoma drugačen način od kako je prejšnja generacija je naučil, in se naučite vse osnovne spretnosti branja in pisanja, kot tudi druge akademske predmete, da jih bo morali bi jim pomagali priti v življenju. Obstaja več pomembnih stvari, ki jih poznate, čeprav, da ne bo količina akademskega znanja nadoknaditi, in en predmet, ki ni v učni načrt so osnove, kako iti na uspeh, na karkoli. Obstaja nekaj osnovnih pravil, čeprav je, da jih je mogoče uporabiti, da bi vas vidim skozi vsak projekt, in tukaj so na vrhu osem izmed njih:

1. Morate razviti sposobnosti vodenja učinkovit čas

Večina od nas učijo veščin vodenja čas od trdo šolo življenja. Če ne upravljati svoj čas, potem ne boste dobili stvari narediti. Če želite uspeh karkoli, moraš biti sposoben ostati osredotočen na nalogo, osredotočijo svoja prizadevanja, kjer so potrebni najbolj in se morate naučiti delati na roki, kar lahko nalogo v roki biti.

2. Pobrati informacije kot goba ali, z drugimi besedami, nikoli ne ustavi učenje

Najbolj uspešni ljudje v življenju nikoli ne ustavi učenje in, ne glede na to, kako dobro misliš, da si na nekaj, da je vedno nekdo, ki ve, boljši in hitrejši način, da to storite. Ti bi morali biti vedno pripravljeni prisluhniti novim idejam in kjer je to primerno, je pripravljen sprejeti na krov te nove ideje, ki vam bodo koristili.

load...

3. Analizirajte povratne informacije, poslušati, kaj ljudje pravijo,

Tudi v najbolj preproste naloge, moramo vzeti obvestilo o povratnih informacij, ki smo jih dobili, in biti pripravljeni spremeniti smer, če je povratna informacija negativna. V današnji informacijski dobi, čeprav smo dobili bombardiran s toliko informacij, se pravi trik, da lahko izločijo vse hrup v ozadju, tako da si lahko ogledate pomembna sporočila in ustrezno ukrepali.

4. Ali neomajno odločenost za uspeh, skupaj s pozitivnim miselnega

Nekaj ​​stvari, ki gredo povsem po načrtu, tako da boste morali odločenost videti projekt do konca. Moraš se držijo svoje puške, tudi če se počutite Demoraliziran in kvote so zložene proti vam. Ne obupajte, sprejeli izziv in ne pozabite, da je tam vedno veliko načinov za reševanje ene same težave, ostati pozitiven in še naprej deluje, dokler ne dobiš, če želite biti.

5. Ne vedno narediti sami

Poklicni športnik ima trener, podjetnik ima celo ekipo strokovnjakov, ki stojijo za njimi in celo rock zvezda je kritje pevcev. Če želite uspeti, potem ne bo strah prositi za pomoč, ko jo potrebujete, ne more biti strokovnjak na vse in vedno ne more storiti sam.

load...

6. Organizirajte se in ACT!

Tako kot boste morali upravljati svoj čas, boste morali sami organizirati preveč. Vodenje čisto in nereda prosto delovno področje je dober začetek, ali pa bo samo zapravljati časa z iskanjem stvari. Še ena stvar za zapomniti je, da uspešni ljudje ne zanašajo zgolj na spomin, ki jih zapiske, pa so zato sezname in potem delujejo.

7. Nikoli ne bo strah neuspeha, vidim kot nekaj pozitivnega, ki vam pomaga, da rastejo

Neuspeh ni veliko zabave, vsi vemo, da je, vendar ga ne smete bati, ali pa nikoli ne bi začeli ničesar. Pomislite, namesto tistega, kar je nekoč dejal CS Lewis: "Napake so prstni objav na poti do uspeha." In tukaj je tisto, kar še en velik um, Theodore Roosevelt, razmišlja o odpovedi: "Veliko bolje je, da si upajo mogočne stvari, za zmago veličastne zmage, čeprav karirasti ga neuspeh... Kot za uvrstitev teh slabih duhov, ki ne uživajo niti ne trpijo veliko, zato, ker živijo v sivem somraku, ki ne pozna ne zmage niti poraza. "

Ob dejal, vse to, da nikoli ne bi smeli pozabiti, da je treba imeti počitek in sprostitev, kot tudi trudimo, da bi dosegli svoje cilje. Uspeh je malo vrednosti, če nimate časa, da se uživajo kot dobro.

Kako biti uspešen? Ali imate druge nasvete o uspehu? Vas prosimo, da jih delite v komentar oddelku spodaj.

load...