Kako najti in si prizadevati za svoj namen v življenju | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

Kako najti in si prizadevati za svoj namen v življenju

Kako najti in si prizadevati za svoj namen v življenju

Ni vse nas živeti življenje z namenom, ampak en dan bi se lahko zgodi, da se zbudite in nenadoma se vprašajte, kaj je tvoj namen.

Verjetno ste že opazili druge okoli vas našli svoj namen že na začetku; so nadarjeni glasbeniki, ki so petje in igranje kitare, saj je bilo 5 let stara. V baletke, umetniki, matematiki in tako naprej.

Lahko ogledate tudi na svoje prijatelje, ki so že dobil poročena, osla solidno kariero in kupil hišo. Iz tega razloga, vas bo morda občutek malo zaskrbljeni, ko ste vzeli pogled na svoje življenje in vprašati, "kaj je moj namen?"

load...

Iskanje svoj namen, ni enostavno, vendar pa ne bi smeli čutiti velik pritisk, da ga najdejo. Mi vsi Plot naše vožnje v življenju in da svoje odločitve, in včasih nas samo traja malo dlje, kot je potrebno, druge, da bi našli nekaj. In čeprav se včasih zdi, kot da ne vidimo meglo za meglo, obstajajo načini, ki jih lahko najdete in si prizadevajo za dosego svojega namena, če je to nekaj, kar čutite manjka v življenju. Tako da je lahko pogled na nekaj načinov, da to storijo.

1. Poskrbite, da boste razumeli, zakaj želite najti svoj namen

Razumevanje, zakaj želite, da bi našli svoj namen v življenju bo vaš sidro. Brez razumevanja, zakaj točno si želeli - ali je treba - najti svoj namen v življenju, lahko dejansko zdi, da je težko slediti.

V bistvu, ste verjetno poskušali izboljšati svojo veliko. Verjetno išče razlog, da bi dobili zjutraj, in ti si verjetno iskali, da dodate več razburjenje, kot tudi občutek izpolnjenosti v vašem življenju. Vaš namen je vaša gonilna sila in bi morali biti v središču vsega, kar počnemo.

load...

2. Poslušaj svoje srce

Ko poskuša najti in nadaljuje svoj poklic v življenju, to je res ni pravi čas za poslušanje v glavo. To bom rekel samo stvari, kot so, "hmm, preveč tvegano" ali "hmm, predrago" ali "hmm, ne moremo samo gledati Netflix?"

Namesto tega, je čas, da poslušate svoje srce. To je, če vaš namen živi. To je, če je rojen vaš navdih, domišljija, fantazija in ustvarjalnost. Pojdi in pipe v njej, in jo spustil ven na odprto.

3. Ti bi morali imeti možnost, da Rough z gladkimi

Uresničuje namen je potrebno veliko poguma, energije in časa. To traja tudi žrtvovanje. In boste morali biti sposobni sprejeti neobdelan z gladko, saj iskanje in opravlja svoj namen ne bo vse sonce in sreča; da bo temnejši trenutki, ko se počutim kot obupal.

Glasbeniki se morajo ukvarjati z neuspehom in neuspešni, tako kot vsi ostali, ki si prizadevajo za cilj. To je samo del učnega procesa. Kako se odzivate na ovire je merilo svojega značaja in kako pripravljeni ste za opravljanje namena. Tako da boste morali vprašati, kaj neprijetne izkušnje, ki jih lahko ročaj?

4. Pomisli nazaj, ko si bil 8 let star

Ko si bil otrok, ste verjetno imeli hobije in strasti, ki jih ne bi izsledili. Za nekatere od nas, bi to lahko bilo pisanje in risanje. Za druge pa so bili jahanje ali plavanje. Ko se staramo, socialni pritiski dobili boljši od nas in se predamo te hobije.

Zdaj je čas, da se vrnete v otroštvu in mislim nazaj hobiji si imel. Ali ti tvoj namen v življenju? Če se uporablja za pisanje, ker ste pravzaprav užival pisanje, zakaj ne vklopite prenosnik danes in še nekaj pisanje? Ko si bil star 8 let, je pisanje samo hobi, zdaj pa je sredstvo za dosego cilja.

5. Bodite pripravljeni, da sesati

Če si preprosto ne more opravljati določen namen v življenju, ker nimajo denarja, ali zato, ker imate otroke, ki jih ni mogoče odpovedali za letenje v Brazilijo, za eno leto, potem je to v redu. Ok, se ohladi.

Ampak, če si rečeš, da ne more opravljati določenega namena, ker boš "res zanič" pri tem, potem ne moremo sprejeti. Del ugotovitev in uresničuje namen je sesanju na nekaj na prvi. To je samo strah, da boste morali premagati, da bi odkrili svoje kliče življenje. Torej jih premagati in iti ven in zanič! (Dokler ne postane velik).

6. Lahko rešil svet?

Če gledate novice ob vsakem času dneva, boste dobili zelo dobra ideja, da do sedaj smo vse zajebali in svet je v zelo slabi poti. Raki so dobili boljše ljudi, sladkorna bolezen je na val, ter izobraževanje in socialna stanovanja je v blato.

Vendar pa obstajajo načini, od vsega tega; in si lahko eden izmed njih. Vse, kar morate storiti, je izbrati težave in rešiti svet. In preden rečeš "Ne morem se spomniti enega", obstaja veliko, da izbirajo iz! Nasilje v družini, duševnega zdravja, izobraževanja, vlada korupcija in gospodarski regresija je le nekaj.

7. Pištolo v glavo - kaj bi ti naredil?

Ok, tako da ni res dobil pištolo v glavo, vendar metaforično rečeno, če bi nekdo vas prosim za odgovor na vprašanje, "kaj bi naredil in če bi šel, če bi imeli nekaj narediti vsak dan ? "

To je vprašanje, na dolgo in težko misliti, ampak odgovor je lahko zelo zgovorna. To je lahko tudi tvoj poklic v življenju. Spoprijeti z izzivom!

8. Napišite svoj osmrtnico

Tako kot ob pištolo na glavo, to lahko zveni precej morbidno. Ampak to v resnici ni. Glej, ko pišete svojo osmrtnico (ok ja to zveni morbidno), ste sami dajejo vpogled v to, kako želite, da vaše življenje pan ven. Pišeš "Alice to in to dosegli."

Ampak ste dosegli to in ono? Če še niste - dobil ga doseči!

9. Pozabite Iskanje "The One"

Ko gre za sorodne duše, smo si "tistega". Mi zagotovo ne sledijo štiri ali pet in zbirajo sorodne duše. To je samo čudno.

(Čeprav je očitno v nekaterih kulturah dejansko to)

Ko gre za iskanje svoj namen v življenju, je čas, da pozabi iskanju "tisto" in najti "mnoge." Morate upoštevati svoje strasti. Če ste poskušali najti samo eno strast, boste morda postali frustrirani, in morda tudi razlog, da ste ga še niso našli. Dodamo nekaj strune na vašo lok in objem življenja in kaj lahko ponudi.

10. Volunteer

Končno, bi lahko ponujajo svoje storitve brezplačno na lokalnem zavetišču za brezdomce. To vam bo omogočilo, da se zavedaš, kaj lahko prispevajo, in kaj lahko storite. Prav tako bo vaš občutek namensko, in hvaležen za to, kar imate, in lahko samo odpreti oči, da tisto, kar morate storiti v življenju, da se sami počutijo bolj izpolnjena. Poskusi, da lahko dela.

load...