Kako naravno pridobiti več energije? 10 naravnih virov za povečanje energije | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

Kako naravno pridobiti več energije? 10 naravnih virov za povečanje energije

Kako naravno pridobiti več energije? 10 naravnih virov za povečanje energije

Vsi smo bili tam, so ti dnevi, ki jih preprosto nimajo energije, da storiti ničesar. Energetska možganov pa se vedno ne manifestira v obliki boleče mišice in utrujenost, lahko samo občutek, kot pomanjkanje motivacije vstati in delati stvari. Obstaja veliko umetnih energije povečuje, ki jih lahko uporabite: Skodelica kave ali gazirane energetsko pijačo, ampak so ti le dati kratkoročno povečanje energije in preveč kofeina je lahko slabo za vaše srce. Na srečo obstajajo naravne alternative umetnih stimulansov, ki vam bo dala bolj trajnostno energetsko spodbudo in tukaj so naše 10 nasvetov o tem, kako bi dobili več energije v naravi:

1. Sprehod po parku

Ti bi si mislil, da bi delal vaje, ko so utrujenost, le še huje, ampak v resnici redno 20 minut hoje v lokalnem parku ne samo dvig splošne ravni energije, in da je povečana energija vas bo trajal več ur , vendar pa bo tudi pomagalo lajšanje stresa in povečanje vaše razpoloženje.

load...

2. Meditirati ali pa 20 minut nap

Še en nasvet o tem, kako bi dobili več energije, seveda je - za kratek dremež ali moč nap. Vse naloge, ki smo bombardirani z ves dan, kdaj lahko naši možgani samo pojdi v delovnem in preobremenjenost z informacijami, in da lahko sok našo energijo in nas utrujeni. Študije kažejo, da 20 minut nap (ali trenutek tiho meditacijo) na dan, daje možgani odmor in omogoča raven energije spet vrne v normalno stanje.

3. Povečanje magnezija v vaši prehrani

Magnezij ima pomembno vlogo pri ohranjanju ravni energije. Magnezij, ki jih telo potrebuje za številne funkcije, od katerih je ena zloma glukozo v energijo. Če niste dobili dovolj magnezija v vaši prehrani, nato pa se bo vaše telo morali delati težje ustvariti energijo. Dober in naraven način za povečanje vnosa magnezija je, da bi jedli več celih zrn, semen, oreški, avokado, temno listnato zelenjavo, fižol, leča, banane in temne čokolade.

4. Zmanjšajte uživanje alkohola in ne kadite

Še en nasvet o tem, kako bi dobili več energije, seveda je preprost - zmanjšati vnos alkohola. Za mnoge ljudi, A v času kosila alkoholna pijača je zagotovljena energija Sapper. Alkohol ima pomirjujoč učinek, ki se boste počutili sproščeno in utrujeni, ravno takrat, ko si ne želite, da omejite pitje kasneje v večernih urah, če želite, da ostanejo pozorni in se popolnoma izognemo kaditi.

load...

5. Zdrav zajtrk

Kako priti do več energije v naravi? Nikoli ne preskočite zajtrka! Številne študije so pokazale, da lahko preskoči zajtrk vpliva na vašo raven energije za preostanek dneva. Preskakovanje vsak obrok ni priporočljivo, ampak zajtrk je izjemno pomembno, saj daje telesu sunek energije, kar bo vplivalo na vaše razpoloženje in energijo skozi ves dan.

6. Piti več vode

Pitna voda je še en preprost nasvet o tem, kako bi dobili več energije seveda. Tudi najmanjši znesek dehidracije lahko povzroči utrujenost in ne morda celo občutek žeje. Če se najde zmanjkuje energije čez dan, poskusite kul kozarec vode, je lahko vse, kar potrebujete.

7. Zmanjšajte vnos sladkorja in jesti več celih zrn

Skrivnost za doseganje trajnostno raven energije skozi ves dan je, da jedo hrano, ki sproščajo energijo počasi. Sladkor vam omogoča takojšen, vendar zelo kratek čas energij in lahko pustil občutek še bolj utrujen kasneje. Cela zrna, na drugi strani pa javnost gorivo telesu prek veliko dlje časa, tako da vas bo šel dlje.

8. Bodite mleko s kavo

Vsi vemo, da nam bo močna črna kava zbudi, še posebej zjutraj po dolgi noči, vendar tako kot sladkor, učinek kofeina je kratko živel eno. Da bi dobili v korist tako kratkoročno spodbudo in daljše oskrbe z energijo, pijem kavo z mlekom, tako da boste dobili beljakovin iz mleka, kot tudi kofein.

9. Zdravi prigrizki na poti. Jejte za energijo

Izberite vmes prigrizki obrokov pametno in to vam bo dala vijak energije, ravno takrat, ko jo potrebujete. Najboljši prigrizki za energijo, so tiste, ki združujejo maščob, vlaknin in beljakovin kot arašidovo maslo na jabolko, nekateri jogurt s peščico jagod, orehov ali lososa na žaru z zeleno zelenjavo. To je vedno bolje jesti majhne dele zdrave hrane, vendar bolj pogosto, kot 3 velikih obrokov na dan.

10. Naredite si breme in zmanjšati stres

Samoumevno je, da je preveč stresa in delajo preveč težko se dogaja, da ste utrujeni. To ni samo fizično delo, da imajo pnevmatike vas odjavi čeprav; duševno delo se boste počutili fizično utrujen. Poskusite zmanjšati "je treba storiti danes" seznam in se malo bolj realistični glede tega, kaj lahko dosežemo v enem štiriindvajset ur. Ne pozabite, vaša sreča in zdravje, so veliko bolj pomembno kot pridobivanje vseh teh delovnih mest danes storiti.

Kako priti do več energije v naravi? Ali imate druge nasvete? Vas prosimo, da delite svoje misli v komentar oddelku spodaj.

load...