Kako postati bolj samozavesten? 10 nasvetov | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

Kako postati bolj samozavesten? 10 nasvetov

Kako postati bolj samozavesten? 10 nasvetov

2) Ugotovite svoje cilje. Vzemite si čas, da jasno razmišljati o tem, kaj si resnično želite. Na katerih področjih ali področjih življenja želiš spremembe? Postaviti jasne cilje in si jih bo pol opravljeno delo! Nekdo je nekoč dejal: "Postavitev jasnih ciljev je glavni del uspeha!" Kako res!

3) Stop se primerjamo z drugimi ljudmi. Ženske / dekleta pogosto nagibajo, da se primerjate z drugimi ljudmi. Vedno bo nekdo, ki je večji, manjši, tanjši, večji, z daljšo dlako, blondinka ali temnolaska... To je zelo pomembno, kaj se osredotoči svojo pozornost na! Namesto da bi se primerjali z drugimi, opazili svojo edinstvenost, vredno in lepota, razumem, da se vsi lepo, drugačno in edinstveno, vendar v svojem poseben način.

4) Uporabljajte pozitivne afirmacije. Afirmacije vam lahko pomaga povečati svojo raven zaupanja in se počutijo bolj močne notri. Izbrali nekaj preprostih stavkov, ki bodo okrepile vaše notranje vrednosti, vero v svoje sposobnosti, zmogljivosti ljubiti in biti ljubljen. Lahko dajo malo papirja s pozitivne afirmacije v denarnici ali ga postavite nekam, kjer boste lahko videli vsak dan. Napiši nekaj podobnega: "Ljubim in v celoti in popolnoma sprejemam" ali "Jaz sem lepa in sem vreden najboljši". Vsakič, ko ste prebrali svoje afirmacije - počutijo dobro - tako da bo učinek močnejši!

load...

5) Preberite in študija knjige, videoposnetke in avdio o krepitvi samozavesti. Vse informacije, ki vstopi v vaš um vpliva na vaš odnos in razpoloženje. Ljudje, ki berejo negativne novice in gledajo negativne TV programov postajajo pesimistični. In tisti, ki berejo samo razvoj knjige, gledajo pozitivne programe, postajajo bolj optimistični in bolj samozavestni.

6) Obkrožite se s pozitivnimi in samozavestnih ljudi, ki so pripravljeni, da vas spodbujamo, v vsakem trenutku, kot bo to vaše stopnjo zaupanja samodejno rastejo.

7) Start za spremembo od zunaj. No, vsi vemo, da je notranji del našega bitja, je najbolj pomembna in da je za biti samozavestni in dodelan oseba svoje potrebe, da se na ta način na notranji strani... Hecno je, da ko spremenite svoje "zunaj" ( na primer vaše garderobe), da vam lahko pomaga spremeniti v notranjosti preveč! Torej, znebiti starih oblačil, ki vas ne navdihujejo več, na ta način se boste znebili "uninspirational" energije, in kupijo nekaj "samozavestno" oblačila, nekaj, kar vam bo pomagal počutili lepši in super! Boste videli, kako bo v notranjosti spremeni!

load...

8) Naredite seznam vaših prejšnjih dosežkov. To je zelo pomembno, da ne pozabite, da je veliko krat ste že zmagal! In jaz ne nujno govorimo o velikih in velikih stvari. Verjetno je bilo mimo pomembnega izpit ali ste se naučili voziti ali ste začeli, da gredo v telovadnici redno. Lahko zapišite in upoštevajte kateri koli od vaših zmag, tudi na "malo" tisti, in ne pozabite, kako super ste se počutili, ko ste jih dosegli. Ta preprosta vaja bo v veliki meri pomagal zgraditi svojo notranjo samozavest.

9) Naredite seznam svojih pozitivnih lastnosti. Ali si pošten? Morda ste prijazni? Ste kreativni? Zapišite okoli 20 (ali več) pozitivne stvari o sebi in si na ta seznam redno. Večina ljudi se osredotočajo na to, kaj jim manjka, in na ta način so zatreti svojo notranjo samozavest. Začetek s poudarkom na vaših odličnih lastnosti in boste mogli doseči ničesar!

10) zakon. Ukrep je zelo močna stvar. En moj prijatelj je nekoč dejal: Če ste pred problem, to lahko storite le dve stvari: dejanje ali pozabi "Ko deluje, ne glede na rezultat, vaša samozavest raste in strah izgine Torej, ni važno kaj. Je problem, ste se soočajo - deluje!

Ne pozabite, da ste edinstveni in čudovita oseba z ogromnim in neomejen potencial znotraj vas. Medtem ko bo vaša samozavest raste, bodo vaše resnične talente tudi cvetela!

Ostanite srečni in zaklad sami!

load...