Kako postati optimistična in pozitivna oseba? 10 nasvetov, ki jih lahko začnete uporabljati danes | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

Kako postati optimistična in pozitivna oseba? 10 nasvetov, ki jih lahko začnete uporabljati danes

Kako postati optimistična in pozitivna oseba? 10 nasvetov, ki jih lahko začnete uporabljati danes

"Če verjamemo v čarobnem življenju, ga bomo v živo."

     - Tony Robbins

Ali ni smešno, kako so samo ljudje, ki pravijo, da je naš pogled na življenje nič opraviti z vrsto življenja, v katerem živimo vedno negativen, pesimistični ljudje? Zelo redko boste videli pozitivna oseba, vam povem, da je njihov optimizem nič opraviti z njihovim uspehom v življenju. Zakaj? Ker vedo, da je njihov pozitiven pogled vse, kar je z uspehom.

To je preprosta: Bodite pozitivni in vaše življenje bo bolje. Čeprav je vaše življenje postane čarobno, da ni vpleten magija. To je zgolj in samo vse navzdol na svoj način razmišljanja.

load...

Ljudje, ki se omejujejo z "ne morem narediti ta odnos" ne bodo prišli daleč v življenju. Ti bodo vedno živeli v ozkih mejah omejitev, ki so jih nalaga nase.

Medtem pa bodo optimistični ljudje tam zunaj, Razbija meje in beži z življenjem. Ti bodo vedno odkrivajo nove užitke ob novih izzivih in zmago.

To je pravzaprav ni tako težko iti z negativno razmišljanje razmišljati pozitivno. Trdi bit dosega svoj novi izgledi palico. Tukaj je nekaj uporabnih nasvetov:

Ali What Makes You Feel vesel in uresničili

Seveda, gledal polje nizov na Netflix za nekaj ur na moj dan odsotnosti z dela, medtem ko gorging na sladkarije se počutim dobro, vendar to ne pomeni, da se počutim dodelan. Ob koncu dneva, se mi zdi sam gledam nazaj na to razmišljanje "Joj, da je bila popolna izguba mojega časa." Počutim bruto, ker sem dobesedno naredil nič produktivno.

load...

Če želite biti bolj pozitivno o sebi in življenju nasploh, mislim, da je zelo pomembno, da si naredil nekaj, zaradi česar se počutite srečni in doseči. Združitev dveh skupaj vam resnično navdušenje za življenje, in vas spominja na vaše vrednosti in sposobnosti. Hranjenje vaša duša je pomembno, da jo poskusite pogosteje.

Nehal, žrtev

Trend sem opazil med negativnimi ljudmi, še posebej na Facebooku, je, da igrajo žrtev vse prepogosto.

"Odličen! Hotela sem iti ven, ampak ne zdaj, ker * nekdo * je spremenil svoje misli. Drugič se je to zgodilo, da mi je v enem tednu! "

Ali je ta vrsta statusa Facebook zveni znano? Če je bližje domu, kot bi si želeli (to je, da si ti tisti, ki bi takšne posodobitve stanja), je čas, da prevzamejo odgovornost.

Ne postane ujet s eksternalije. Prevzemite nadzor nad svojim življenjem. Če nekdo ne more priti na koncert z vami, šel sam. Vedno obstaja pot ven. Casting se v vlogi žrtve samo počutiš še bolj pesimistični o življenju.

Ne primerjajte sami z drugimi

Pa kaj, če je Emma na vašem Facebook nov mops in jih ne? Imaš veliko stvari, ki je ni dobil.

Vsakdo ima nekdo lahko sami primerjali s in pride ven slabše.

Kar pomeni, da nekdo, ki je se v primerjavi z vašo veliko življenju prav zdaj.

Osredotočite se na sebe in izdelavo lastne odlično življenje še boljše. To je veliko lažje.

Zapišite stvari si doseči So Far

Včasih smo dobili malo dol, ko razmišljamo o tem, kako smo v resnici ne doseči ničesar v življenju. Ampak ste dosegli več kot si lahko predstavljate.

Preživite popoldne zapisala vse, kar ste do sedaj opravila. To bo se zavedaš, da si lahko toliko več, kot ste mislili.

Poslušanje glasbe da se počutiš dobro

Ko sem bil v procesu natančnim določitvam zakaj sem imel tak downbeat leto 2017, sem spoznal, da sem poslušal veliko melanholične glasbe. Še posebej v zimskem času, moja Spotify predvajanja brati kot mrtvašnico. Številni umetniki so bili sami ali depresivni, ali je napisal neverjetno depresivno glasbo. Kljub temu, da me premakne, da ni delal nič za moj pogled na življenje. Mi, da je okužil s pesimizmom.

Danes poslušam samo glasbo, ki me popelje do moje srečno mesto, in mislim, da je zelo pomembno, če ste to storili, preveč. Koga briga, če so bile Spice Girls ", tako da leta 1990"? Če se počutiš dobro in vas postavi v volji vzeli bika za roge, ga držijo na zjutraj.

Ne izogibajte glasbe, ker je družba ti je povedal, da je cool, ali zato, ker mislite, da bi morali to prerasel do sedaj. Poslušajte karkoli veste dobi smejiš.

Nasmeh!

Ta je tako preprosta, vendar deluje vsakič. Najlažji način, da postane bolj optimističen je, da to, kar optimistični ljudje ves čas - nasmeh več.

Preberite knjige za samopomoč

Občutek malo modro, ker nisi dovolj samozavesten? Zakaj potem ne bereš knjigo o tem, kako postati bolj samozavesten?

Ne glede na to je o sebi, da je kar čutite navzdol, ne pozabite, da je mogoče izboljšati z izobraževanjem sami. Kupiti nekaj novih knjig in povečanje znanja in spretnosti.

Cenim Stvari Več

Koliko časa ste porabili dejansko ceniti življenje? Možnosti so, da ste verjetno porabili veliko več časa niti najemnin življenje mimo vas, kot si zakopal glavo v telefonu, ali pa namesto tega kritizirajo preveč.

Naslednjič, ko boste zatakne v prometnem zastoju, cenijo dejstvo, da ste dobili nekaj prostega časa za poslušanje podcast ali dohiteli na nekaterih blogih.

Naslednjič, ko si ujet v nevihti, cenim, da si živa priča narave na svojem Angriest.

Turn negativov v pozitivi. To se boste počutili veliko bolje.

Poglej Presentable 

Kaj nositi ima lahko velik vpliv na to, kako čutimo o življenju. Lani sem hodil v svojih cunjah, tako v hiši in v javnosti. Sem dobesedno ne vidi smisla v pridobivanje oblečen ki gre gor. Kaj je pomembno, kako sem pogledal na druge ljudi? Mi ni bilo mar.

Me skrbi zdaj, ker vem, da je oblačenje pomembno za gojenje pozitivno miselnost.

Moral bi želeli, da izgleda dobro vsak dan, saj je videti dobro, samodejno se počutite bolje o sebi in življenja samega. Imate več samospoštovanja, in boste verjetno dobili celo dopolnjuje z drugimi -, ki bo samodejno se boste počutili bolj pozitivno.

Nastavite izvedljive cilje

Eden od razlogov, zakaj sem osebno postale tako pesimistični o življenju, ker sem bil ne bodo dosegla svoj veliki cilj. Po dveh letih poskušanja, je bilo precej veliko vsega.

"Jaz sem trideset zdaj in popolnoma sem uspela,« sem pomislil. "Kaj je smisel vsega?"

Postal sem razočaran in apatični. Slunk sem v negativnosti, ki se širijo s prijatelji, ko sem jim povedal, da ne moti poskuša doseči svoje sanje.

In potem sem ugotovil, da je problem, ki sem ga sam določi odkrito nemogoč cilj. Brez serijo manjših, dosegljive cilje na poti, sem sam ni dal potrebnih lestev, potrebne za dosego tega MASSIVE cilj.

Doseganje velike cilje, je bilo mogoče le, če načrtuje vrsta manjših, kratkoročnih ciljev. Na ta način, ste izgradnjo lestev, ki vas bo popeljal na vrh.

Ne bojte se, da velike sanje, vendar se prepričajte, da delate, kako boš do tja.

Na ta način si ne dajanje sebe na tveganje za pridobivanje downbeat, ko še vedno ni dosegla svojega cilja, ker vsak teden ste prehodu off serijo manjših ciljev. In vsakič, ko prečkajo off cilj, se boste počutili odlično.

Kako postati pozitivna oseba? Kateri so vaši najboljši nasveti?

load...