Kako povečati svoje zaupanje pred razgovorom o zaposlitvi | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

Kako povečati svoje zaupanje pred razgovorom o zaposlitvi

Kako povečati svoje zaupanje pred razgovorom o zaposlitvi

Čeprav delajo delo je sama po sebi dovolj, da dodate veliko stresa na naše življenje, iskanju zaposlitve na prvem mestu je še slabše.

Še huje je dejansko razgovor za službo. Nohti so žvečili desno navzdol v noči, preden so naši živci obrabljen, pa včasih smo morda nenavadno zloma pred ogledalom, v jutranjih urah v intervjuju.

Iskanje zaposlitve, ki je prav za nas in ki vemo, da lahko storimo veliko časa in truda, zato je vedno počuti kot tak super olajšave, ko smo končno dobili intervju. Toda, kot je Big Day hitro približuje, je lahko enostavno izgubijo zaupanje.

load...

"Kaj pa, če ne mi je všeč? Kaj pa, če rečem, vse napačne stvari so? "

Zaupanje je predpogoj za acing intervju in pristanek delo želimo. To pomaga, da vas loči od konkurence in izboljša dobavo in kakovost odgovorov. Tukaj je 10 načinov, s katerimi lahko izboljšate svojo samozavest pred razgovor za službo.

Ne Overthink

Ko se bojimo, kaj imamo veliko težnjo po overthink o tem. Na primer, sem bila prestrašena dvigal in nikoli ne bi dobil v enem, ker sem vedno predstavljam sam pridobivanje ujet za cel teden. Naj mi moja domišljija pobegnil z mano in se ustavil dobili v dvigalu.

load...

Če si predstavljam vaš intervju šlo slabo, preden se je celo zgodilo, da boš dal možgane v un-iznajdljivo stanje. V bistvu, boste, da stvari še veliko slabše, ker ste povedali svoje možgane, da si tega ne more storiti.

Živeti v sedanjem trenutku in naj kar bo, bo.

Vstati zgodaj

Za vas prav zdaj, razgovor za službo, je verjetno najbolj pomemben nastop v letu. Res potrebujete to, in kot tako jo nujno morali obrniti navzgor v pravi okvir mislih.

In ti zagotovo ne bo preobrat v pravi okvir mislih, če se zbudiš pozno, spotaknil po stopnicah, zmanjšati svoje dlesni umivate zobe in se vaš čopič zapletel v laseh.

Pot smo začeli naš dan ima velik vpliv na preostali del nje. Začnite dan dobro, in preostanek dneva bo šlo gladko. Iz tega razloga je zelo pomembno, da se zbudiš zgodaj in da si dovolj časa, da se pripraviš.

Zgodnje vstajanje pomeni, da vam ni treba hiteti svojo kavo, tuš, in tako naprej. To pomeni, da lahko sprostite, vzemite si čas in se pripravite psihično.

Sleep No Noč pred

Kot tudi zbujam zgodaj, je tudi zelo pomembno, da dobiš dober spanec je. Nič nas ne navdaja z več zaupanja kot zbudila občutek svežine kot marjetice, zato je pomembno, da se uprejo povabil v baru s prijatelji in namesto da bi dobili pod vašim listov po razumni uri.

Dress narediti vtis

Če smo bili Aljkav, slabo zapetih oblačil, ki pač ne zdi prav, da se seveda potem naše zaupanje. Oblačila, po vsem, naredi človeka.

Get A-igre obleko je kupil vnaprej in ga nosite kot si mislimo resno. Ne nosijo ničesar, zaradi česar se počutite neprijetno (kot so tiste, pete), ampak zdrs v nekaj, česar se boste počutili čudovito.

Bodite praktični, ampak je neverjetno.

Igrati vaše najljubše glasbe

Namesto da porabite zjutraj po okoli hiše, polil kavo po sebi in spotikanja nad svojo mačko, zakaj ne pišu nekaj svojega najljubšega, najbolj očarljiv glasba iz zvočnikov?

Poslušate lahko tudi nekaj odličnih skladb na vaši poti do stavbe, preveč.

Poslušanje najljubše glasbe vam takoj postavi v iznajdljivi stanju, tako da ste pripravljeni za ace intervju. Športniki vedo, moč glasbe, ki je, zakaj so vedno poslušati črpanje bije pred veliko tekmo.

Vedno prisotna

Kaj mislimo s tem, da boste morali zagotoviti, da ste vedno živi v sedanjem trenutku, ko ste se na razgovor, ali pa čaka na razgovor. Ne pustite, da vaš um sprehaja do včeraj, zadnji teden ali lani, in ne mislim naprej do jutri. Ostanite v tem trenutku, v vsakem trenutku, tako da je spraševalec dobil svojo polno, nedeljeno pozornost.

Praksa Odgovor na vprašanja Out Loud

Predstavljajte si sprehod do intervjuja brez pojma, kaj so vprašanja, ki prihajajo gor. Morda si domnevati, da so vsi drugi kandidati v istem čolnu in da ne bi bilo pravično, da pridobijo konkurenčno prednost ob pokukati na vprašanja vnaprej.

Narobe! Tako narobe. Z lahkoto lahko raziskave na vprašanja za intervju skupna delovna mesta na spletu, medtem ko bi morali narediti tudi nekaj raziskav na podjetje, preveč. Potem, morate vaditi odgovor na vrsto vprašanj doma, tako da boste pravilno pripravili za vse, kar je v tebi. To bo šlo na nek način za zmanjševanje tesnobe in povečanje vaše zaupanje.

Nasmeh!

Vzemite si trenutek zjutraj nasmehniti se v ogledalo. To bo pomagalo zmanjšati občutke strahu in nizko samospoštovanje, medtem ko dvig zaupanja.

Vadite najboljši nasmeh, če želite, da ste pripravljeni, da bi pozdravili intervjuvanec je z zmagovalnim nasmeškom.

Zapomni pohvale Ljudje ste plačali

Kadarkoli smo občutek bit nizko na zaupanje, je lahko zelo enostavno, da živijo na vse slabe stvari, ki so se zgodile na nas - kot tudi slabe stvari, ljudje so rekli o nas.

Toda namesto da se osredotoča na negativov, zakaj ne razmišljati o pozitivnih? Pomislite na vse lepe stvari ljudje so rekli o vas. Spomni se svojih komplimentov. Okusite jih, ki jih uporabljajo, in jim obrniti jezijo na glavo.

Mogoče si rekel, da je imel velik nasmeh, ali si dober komunikator. Morda nekdo, ko ti je povedal, da je ljubil svoje lase ali tako, kot si sami uveljavlja.

Načrtovanje poti

Vi ne želite, da se zbudiš zgodaj, pripravijo kot šef, pred vklopom pozno zaradi prometa ali nesreče javnega prevoza.

Torej, kaj lahko storite, da se prepreči tovrstne nesreče? Lahko načrtujete svojo pot, tako da boste lahko pravočasno zagotovo. Morate tudi off zgodaj.

load...