Kako pravilno razmišljati? 8 dobrih nasvetov | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

Kako pravilno razmišljati? 8 dobrih nasvetov

Kako pravilno razmišljati? 8 dobrih nasvetov

Meditacija je daleč od tega, da kup starega Lari fari, izvaja le menihi in hipijev. Prednosti meditacije so številni: to je lahko način, da se umiri, izboljša razpoloženje, zdravljenje živčnih bolezni, boj proti stresu in na splošno, da ste postali bolj osredotočena in "prisoten" oseba. Umetnost meditacije je, v bistvu, da počistite svoj um vseh običajnih packarije v misli in se osredotoča samo na eno stvar. Verjetno ste tudi to storil, ko si bil otrok, ko ni mogel spati, se je osredotočila na ovce skoki čez vrata ali kakšno drugo prijetno podobo. Meditacija ne traja leta in leta, da se naučijo, bodisi, da se glasi naše osem uvodne nasvete o tem, kako pravilno meditirati, da boste začeli:

1. Poiščite pravo mesto

Morate najti mesto, kjer lahko meditacijo, ki je brez vseh motenj in kjer se lahko počutite varno in sproščeno. V idealnem primeru, to ne bi smelo biti na istem mestu, ki delate ali vaja, kot bi moralo biti vaš udoben prostor, najbolje v naravi, na primer v vrtu ali na mirni lokaciji v parku. Lahko tudi meditirati doma; pomirjujoča glasba in dišeče sveče lahko pomaga ustvariti sproščujoče in mirno vzdušje za vašo mediacijo (to je popolnoma neobvezno, čeprav).

2. Sprejeti pravo držo

Naslednji namig o tem, kako pravilno meditirati je - imejte se zravnano. Ni potrebe, da Skrivijo svoje telo v nemogoč položaj, kot je lotus drže, ampak kako sedite, je pomembno. Prepričajte se, da si sedel udobno in sedel s hrbtom ravne in glavo, kot visoko, kot si lahko raztezajo. Vaš naravnost nazaj vam bo pomagal dihati lažje in, če polzi, vaš um je bolj verjetno, da začnete se sprehaja.

load...

3. Sprostitev

Medtem ko so vodenje hrbet naravnost, niste vojak stoji za pozornost! To lahko traja nekaj prakse, vendar pa poskusite in se sprostite. Pomisli vsako mišico v telesu in pustite, da se sprostite in začnete počutiti miren v sebi.

4. Zaprite oči in se osredotočite na svoje dihanje

Naš naslednji korak, o tem, kako pravilno meditirati, je - zdaj zapri oči in globoko vdihnite. Počasi štetje svoje vdihov v, od ena do deset, nato pa začeti znova in z vsakim dihom ven, začutite vaše telo sprošča še dlje. Ni magija na številko deset, tako da, če šteješ preveč ali premalo vdihov, ne skrbite, ampak se osredotočijo na svoje dihanje.

5. Ravnanje z mislimi

Čeprav ste se trudijo, da jasno vaš um, bo misli vpišite glavo ali hrup okoli vas morda odvrniti. Ne jezite s temi mislimi, čeprav jih le nežno odstranite iz svojega uma in se vrniti vašo pozornost in se osredotočiti na svoje dihanje.

load...

6. Ravnanje s čustvi

Čustva vodi do misli in vaš um začne slediti zgodbo teh čustev. Ko čustva ogrožajo svojo meditacijo, poskusite in se osredotočiti na del telesa, ki se s čustvi, in ne misli prizadela. Na primer, če imate strah, potem je to morda kar čutite tesno okoli prsnega koša, tako da se osredotočajo na lajšanje da fizično stiskanje in ne vzrok strahu.

7. Najti užitek v vaši meditaciji. Nasmeh. Hvaležni.

Naš naslednji nasvet o tem, kako pravilno meditirati je - uživajte v meditacijo. Meditacija ni treba, da je mračno ali verske izkušnje; to je nekaj, da je treba uživati. Z vaš um osredotočen in na enostavnost, in vaše telo sproščeno, v tišini in miru v tvoji glavi, ki jo imate, in celo omogočajo nasmeh, da pridejo na obrazu.

8. Nikoli se prisiliti, da posreduje za dlje, kot si zares želite

Kako dolgo bi morali meditirati? Ni težko hitro in pravila v meditacijo; to je vse, kar dela za vas. Ne sebe prisiliti, da meditirati za katero koli določen čas, vendar, začetniki ugotovili, da približno 5-10 minut, da začnete z, je ponavadi dovolj. V času, morda petindvajset minut naenkrat bilo bolj primerno, ampak nikoli se prisiliti, da posreduje za dlje, kot si res želite, da le ne bo delovala, kot da; meditacija mora biti prijetno in zabavno.

Ali vadite meditacijo? Ali imate druge nasvete o tem, kako pravilno meditirati? Vas prosimo, da delite svoje misli in nasvete meditacijo v komentar oddelku spodaj.

load...