Kako premagati post božični blues? 10 nasvetov | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

Kako premagati post božični blues? 10 nasvetov

Kako premagati post božični blues? 10 nasvetov

Žal fantje, Božič res je končal, za to leto tako ali tako! Post-božični čas, z mislijo, da bodo izgubili vse, da dodatno težo, smo se naprej, in da bi šel nazaj na delo, lahko pustite mnogi od nas občutek nizka; tako razvedriti in branje teh deset veliko načinov, da premagati po božičnih blues:

1. Jejte biti srečen

Morda je skušnjava, da bi jedli vse te ostanke čokolade in torto, da se razvedriti, ampak res je treba dobili nazaj nekaj malo bolj zdravo. Poskusite snacking na nekaterih razpoloženja izboljšanje živil, kot so žitarice, svežega in suhega sadja in oreščkov. Ta živila vsebujejo veliko vitaminov, ki pomagajo možgani proizvajajo serotonin je.

2. Vrsta od financ

Kdo ne preveč sredstev za božič? Vi ne želite, da jo še obraz, ampak prej ko reševanje vaših financ in jih dobili nazaj na pravo pot, prej boste mogli sprostiti več. Oglejte si, kje ste in ustrezno določiti proračun, nato pa boste lahko, da se premaknete naprej in biti srečnejši.

load...

3. Get smeh znova

Ne dol, da je božič opravil; ven nekaj smešno DVD-jev, ali brati smešno knjigo. Smeh je bilo dokazano, da je najbolje, razpoloženje booster, da obstaja in nekaj ur smeha bo kmalu osvetlite vaše razpoloženje.

4. Pogled v prihodnost

Če ste res dol pa gredo nazaj na delo, potem pa je čas, da razmislite o spreminjanju svoje delo! Vzemite si nekaj časa za razmislek o tem, zakaj ste občutek nizke in sprejme odločitev, da spremeni stvari v svojem življenju, ki jih ne marajo. Novo leto se bliža tako, zdaj je prefekt čas, da to storite.

5. De-nereda vaš dom.

Vzemite to kot priložnost, da jasno, vaš dom vse nezaželene nereda v. Ven s staro in z novo, kot pravijo. Začetek novega leta tako, pomeni, da gredo naprej; dobili organizirano in se učinkovito!

load...

6. Pridobite si ponovno aktiven

Vaja je odličen način za dvig vaše razpoloženje, saj objavlja dober občutek hormonov v telesu. Torej, ven na svež zrak na sprehod ali tek. To vas bo razveselilo in bo pomagal, da začnete izgubi nekaj teh dodatnih božič teži preveč.

7. Ven in druženje

Eden od najboljših načinov, da dvignete razpoloženje je, da se z drugimi ljudmi, ki vas zanimajo. Ti morda ne bi videli vsi, ki ga poznate za božič, tako da dobite na telefonu in poskrbi, da se sestanejo z nekaj starimi prijatelji ali družinskimi člani, ki niste dobili videti kot božič.

8. Ali nekaj, kar pogumno

Če potrebujete nekaj navdiha in nekaj energije, nato pa stopite iz svoje cone udobja in narediti nekaj pogumnega. Soočajo s strahom in določiti sami cilj je premagal in se bo dvignil vaše razpoloženje in vas navdihuje za novo leto.

9. Ali nekaj lepega za nekoga drugega

Bodite fokus off sebe in narediti nekaj lepega za nekoga drugega. Narediti nekaj prostovoljno delo ali pa samo pomaga prijatelju bo pomagalo bo vaš um svoje lastne težave in jih pomagajo priti bolj v perspektivi.

10. Bodi hvaležen za božič

Glavni razlog, da se ljudje počutijo nizko po božiču je zato, ker Božič je tako zabavno! Torej, ne bodi žalosten, da je to več, je vesel, da je bil tu! In ne pozabite, to je le dvanajst mesecev do naslednjega.

load...