Kako premagati stidljivost? 10 mora poznati nasvete | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

Kako premagati stidljivost? 10 mora poznati nasvete

Kako premagati stidljivost? 10 mora poznati nasvete

Sramežljivost ni nekaj, kar premagati čez noč, saj je za mnoge od nas, sramežljivost, je nekaj, kar smo morali živeti za dolgo časa. Nekateri ljudje prerastejo svojo sramežljivost, ko dobijo malo starejši, ampak za druge, je to lahko problem, ki lahko ostanejo z njimi v odraslo življenje in lahko ovira na njihov uspeh pri delu, ki ji nalaga velike družbene izzive. Lahko boj sramežljivost, čeprav, to samo traja nekaj časa in prakso in tukaj je deset nasvetov o tem, kako lahko premaga svojo sramežljivost.

1. Bodite pogumni

Zvok preveč očitno? No, prvi korak pri premagovanju svojo sramežljivost je dovolj krepko, da korak izven vašega območja udobja in poskusite nekaj novih stvari. En korak naenkrat, čeprav. Naslednjič, ko da se vam prikažejo socialne priložnosti, ki bi jih običajno bojijo, da ga poskusite, samo enkrat, in videli, kako priti na.

2. Poskusite in spregovorijo

Ljudje res ne mislim, da je tisto, kar imate za povedati neumno, zato poskusite in spregovorijo malo. Vadite lahko govori, pred ogledalom in si predstavljati, kako se bo vaš glas projekt v nabito polni sobi. Igrajte z obsegom svojega glasu, dokler ne začutite, da ste dobili prav.

load...

3. Povejte si, da niste sramežljivi

Če ste vedno povedati sebe in druge ljudi, da ste sramežljivi, potem ne boste nikoli dobili čez sramežljivosti. Vsakdo skrbi o tem, kako jih bodo ljudje dojemajo, tudi najbolj samozavestni javnih zvočnikov. Edina razlika je, da ne povedo vse o tem.

4. Osredotočite se na druge ljudi, namesto da bi sami

Ko je nekdo govoriti z vami, poskusite, da ne bo treba skrbeti, kaj boste zraven povedati, namesto da se osredotočijo na tisto, kar govorijo. Če niste previdni; si bodo tako zaposleni delajo vaš naslednji korak bo, da ste popolnoma zgrešil, kar so rekli.

5. Ne več kritizirati sami

Veš kaj? Ko mislite, da ste rekli nekaj neumnega, je skoraj zagotovljeno, da imate ne ali, tudi če si je nihče ni opazil, niti ne bo kdo se spomnite. Pogovor ne samo sestavljen iz enega stavka, tako da se ni pretepel čez eno malo zdrsa, da nihče niti opazil.

load...

6. Vaja res ne bi popolna

Prepoznati situacije, ki bi si živčen in se izpostavljajo, da te situacije postopoma. Če se vam zdi govoriti v skupini težki, potem najprej poskušajo le, da en sam komentar znotraj skupine. Ko se naslednjič, dve pripombi, in čas po tem, trije komentarji. Bolj, da to storite, lažje bo.

7. Vzemite globokih vdihov

Če menite, da vaša sramežljivost je prevzel in se začnete počutiti zelo zaskrbljeni, potem traja, nekaj globokih vdihov. Nihče ne bo opazil, ki jih počne, in to vam bo dala priložnost, da se ponovno zbrati svojo zbranost.

8. Se kdo ste in ne poskušajo posnemati druge

Ena od najhujših stvari, ki jih lahko storite, če ste trpijo zaradi sramežljivosti, je, da sami presodijo, pred drugimi ljudmi. Ne pozabite, da vam ni treba, da je druga oseba, ker, da ti je čisto v redu. Vedno bo nekdo, nekje, kdo je bolj odhodne kot vi, vendar to ne pomeni, da boste morali poskusiti in se ta oseba.

9. Ponudba vašo pomoč drugim ljudem

Eden izmed najlažjih načinov za prekinitev ovir je, da bi lahko ponudili svojo pomoč, da nekomu. Pri tem si podajali štafetno palico k njim. Odprli ste vrata, zdaj si lahko dovolite, da sprehod skozi. Ni pritiska na vas in vam bo več skupnega našli z drugimi ljudmi, kot ste mislili, da je imel.

10. Ljudje slike v neprijetno situacijo

Obstaja veliko veliko ravnalniki v življenju, ki prinašajo vse navzdol na celo raven. Če ste se kdaj počutili neugodno kdorkoli, samo ne pozabite, da morajo iti na stranišče preveč! Sliši se kot nenavadno stvar, vendar številni javni govorci vedo, ta trik. Ko slika, v tvoji glavi, oseba, ki sedi na WC, tako kot moramo vsi storiti, se nenadoma ne zdi tako zelo zastrašujoče, po vsem!

Kako premagati sramežljivost? Ali imate druge nasvete?

load...