Kako prenehati skrbeti in končno začeti živeti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

Kako prenehati skrbeti in končno začeti živeti

Kako prenehati skrbeti in končno začeti živeti

Skrbi nas vodi do pozno v noč. To je tisto, kar nam preprečuje, da počne stvari, ki jih lahko uživate, ali pa se dogaja na prvem zmenku ali ob spontano potovanje. Ljudje, ki skrbijo ustvariti najslabše možne scenarije v svoji glavi, s čimer se osredotoča na prihodnost in tem, da živimo v sedanjosti. Skrbi lahko tudi nedolžne zvoke, kot avto vleče v našem dovozu, zvoka grozljivo. Slabše kot karkoli, skrbi je super odvajanje. To nas izčrpa.

Toda skrb je le država. To je obnašanje in navade, ki se lahko spremeni. Nihče od nas se rodi v skrbeh, vendar smo postali zaskrbljeni zaradi naših izkušenj in dojemanja realnosti. Tako kot pozitivni ljudje namenoma izpolniti svoje glave s pozitivnimi stvarmi, zaskrbljeni ljudje izpolnijo svoje glave z negativnimi stvarmi. Zamenjava skrbi in strahove, s sanjami in upi ni enostavno, vendar je mogoče. Zato pa si oglejte, kako ustaviti zaskrbljujoče in začeli živeti.

Ugotovite Kaj ste zaskrbljeni

Prvi korak, ki ga je treba sprejeti za brisanje vaše skrbi je, da je čeden seznam vseh skrbi. Morda si mislite, da je le ena ali dve stvari te muči, ampak ko enkrat začnete pisati stvari navzdol, boste spoznali, da obstajajo dejansko veliko stvari, ki so vam preprečujejo živeti svoje življenje.

load...

Morda imate skrbi glede vašega zdravja, ki vas ustavljajo uživajo sami, ali pa ste zaskrbljeni tvojega izgleda. Ne glede na vaše skrbi so jih vse zapišite, da boste lažje videli in jih prepoznati.

Analizirati svoj seznam

Oglejte si svoj seznam skrbi in jih izločiti eno po eno. Jih analizirati in se vprašajte, ali je skrb produktiven ali neproduktiven.

Z produktivni, mislimo, da je mogoče kaj storiti glede tega ta trenutek. Na primer, da bi lahko bili zaskrbljeni rezultatih obliki davčnega obračuna in koliko boste morali plačati. Lahko ukrepati zdaj k reševanju te skrbi tako, da izpolnite v obliki na spletu in ga pošlje off.

load...

Naenkrat, da je obremenitev off.

Nerodovitnih skrbi so tiste, v katerih se počutite, kot da nimate nadzora nad. Vse, kar lahko misliš, da je "kaj če" in se ne zdi, da je vsaka pozitivna rešitev na vidiku.

Pojdi na posteljo Prejšnja

Naslednji dober nasvet o tem, kako ustaviti zaskrbljujoče in začeti življenje je, da gredo v posteljo prej. Študije so pokazale, da so tisti, ki gredo spat pozno in se le nekaj ur spanja vsako noč bolj dovzetni za depresijo, stres in tesnobo, kot tistih, ki so dobili zdrave osem ur spanja.

Naj stvari v perspektivi

Vprašajte se, ali so vaši neproduktivni skrbi res vredno svojega časa. Večina tega, kar skrbi, so stvari, ki bi drugi rekli so "neumno" in "nerealno".

Čeprav menite, da vaše skrbi so ustanovili prav zdaj, morate zares razmisliti, ali so tako nevarne, kot si domnevati. Bolj natančno preuči grožnjo, preden ga daje do bogov. To je v svojih rokah - ne tvoja.

Oglejte si svoje prijatelje

Še en dober namig o tem, kako ustaviti zaskrbljujoče in začeti življenje je videti svoje prijatelje bolj pogosto. Samota je igrišče za Satana. Ko smo porabili preveč časa sami, naše misli zmešalo. Oni vodijo proč s seboj. Naši raven dopamina padec, in smo vedno počutim žalostno in tesnobe. Nekateri ljudje izkusijo takšne globine osamljenosti in stiske, da je vse, kar so storili več skrbi.

Ko boste obdržali sami zasedli zabavo s prijatelji, nimate več časa za skrbi. Dejstvo je, da ne bo dolgo, preden greš tri ali štiri dni, dokler se ustavite in pomislite: »Hej! Nisem zaskrbljen nič za nekaj dni, zdaj! "

To je vse o spreminjanju stanja. Če sedel doma vas postavi v onemogočanje državi, najti način, kako v ugodnem stanju. To se lahko vidi svoje prijatelje, ali pa bi se šel potovanja ali gledanju filma.

Izogibaj Google

Še posebej, če ste zaskrbljeni zaradi vaše zdravje, je pomembno, da si vzamemo čas in stran od dr Google in ne iskanje simptomov ali strahove. Kadarkoli se dotaknete bolezen v Googlu, so najslabše možne rezultate vedno vrnil.

Pomembno je, da živite v tem trenutku, in skrbeti za svoje telo in duha na pravi način, namesto da bi jo krmljenje napačna, scaremongering diatribes na svetovnem spletu.

Več o tem, da zajema negotovost

To je "kaj če" skrbi, da otežujejo naše življenje in nam preprečujejo spanje našo noč. Ustvarjamo vse vrste strašnih rezultatov in ostala mrtva prepričani, da nekaj slabega se bo zgodilo.

Kot ste zelo dobro poznamo iz izkušenj, čeprav je nekaj slabega običajno ne zgodi. Kakorkoli, morate začeti sprejemanje negotovosti več. Sprejmi, da niste vedeževalka in da stvari se dogajajo, ki so izven našega nadzora. Morda boste dobili raka, vendar pa morda ne. Nekdo blizu vas lahko umre v naslednjem letu, vendar pa morda ne. Moraš priznati, da si ne more nadzorovati vse, zakaj izgubijo spanja ustvarjanje pogubne scenarije?

Živeti v tem trenutku

Naslednji dober nasvet o tem, kako ustaviti zaskrbljujoče in začeti življenje je poskusiti in živeti v trenutku. Ljudje, ki skrbi, ponavadi naprej živeli v prihodnosti. Porabili so svoj čas v sedanjosti ubral, kaj se bo zgodilo jutri, naslednji mesec in naslednje leto.

Seveda, pozitivni ljudje to storili, preveč. Ampak oni ne živijo v prihodnosti - in jih tudi oblikuj pozitiven, vas prihodnost.

To je čas, da prenehamo razmišljati o tem, kaj se lahko zgodi jutri, in čas, da začnete uživati ​​danes. Ker je življenje tam, čakajo na vas.

Nip stvari v kali takoj

Eden od mojih prijateljev je "Mogoče" oseba. S tem, mislim, da ne more reči "ne" za ljudi.

Ona bi vedno dati jim bodisi z "da" ali nejasen "morda" odgovor, ponavadi, ko ni hotela, da dejansko nekaj storiti. Namesto, da ni takoj rekel, je vodila ljudi na do, na koncu, ona je svoje izgovorov.

Čas med rekel Mogoče in končno rekel Ne ni bil lep čas za njo. Ona skrbelo njenih prijateljev jo kliče še enkrat vprašal, če je bila še v redu za to tako in tako stvar, in je poudaril pa imajo na koncu reči No.

Ko zatiranje nekaj v kali takoj in reči ne, vam ni več treba skrbeti za to več. Imaš eno manjšo stvar, da poudari izvedeli!

Potisni se

Worriers pravijo, da ne morejo storiti ničesar, če se to ne bo neprijetno. Moj prijatelj pravi, da ne more delovati, če je kaj na glavi. Ker je dela samostojni, je pogosto traja naključne dneve, ker je ona skrbi nekaj.

Ona ko je cel teden izven dela, ker je mislila, da je njen glavobol je nekaj zlovešč. To ni bil glavobol, ki ji je ustavljanje od dela - to je sama misli.

Rekel sem ji, da sama preizkusiti jih sama potiska na mejah, kadar ji je občutek nelagodja.

"Poskusite za delo, medtem ko imaš nekaj na pamet. Samo poskusite in videli, kaj se bo zgodilo. "

Bila je presenečena, ker se je izkazalo, da je bil sposoben za delo, medtem ko občutek neprijetno. Sama potiska na ta način pokazali, da je bila veliko bolj sposoben kot je mislil, da je.

Kako ustaviti zaskrbljujoče in začeti živeti? Kateri so vaši najboljši nasveti?

load...