Kako priti čez sramežljivost in zadrego med pogovorom z novimi ljudmi? | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

Kako priti čez sramežljivost in zadrego med pogovorom z novimi ljudmi?

Kako priti čez sramežljivost in zadrego med pogovorom z novimi ljudmi?

Srečanje in se pogovarjam z novimi ljudmi je mišljeno, da bo zelo zanimivo. Ali si spoznal nekoga v baru, na dogodku mreženje, na svoj prvi dan dela, ali celo na naključnem internetne video klepet, kot Izbrbljati, novi ljudje ponuditi nekaj svežega in drugačnega.

Vendar ne bi bilo prav tako super, če bi lahko premagali svoje sramežljivost in nerodnost in dejansko imajo neverjetno pogovor ?!

Socialna anksioznost je lahko zelo ohromili. Okoli 17.000.000 Ameriški je trpel z njo danes, in to nam lahko preprečite povezovanje z novimi ljudmi. Toda medtem ko je socialna anksioznost potiska v središču zanimanja s strani statistike, na milijone drugih odraslih po vsem svetu so tudi borijo s prirojeno sramežljivosti.

load...

Če si bolan in naveličani prekinjajo nova prijateljstva in razmerja zaradi vašega sramežljivosti, tukaj je nekaj načinov, ki vam bo pomagal premagati.

Zakon Samozavestno

Ideja, da so bili nekateri od nas rodi z zaupanjem in nekateri od nas ne bi bilo, je skupno mit, da vas oropa malo upanja. Bog ni jed iz zaupanja ob rojstvu, kar vrečke polne, da hollywoodske zvezde in vas zapusti z ostanki. Medtem ko so nekateri ljudje naravno zaupanje, lahko zaupanje še vedno se naučili s preostalim nas - vključno z vami.

Da deluje bolj samozavestno, to je dobra ideja, da model vašega dejanja, vedenje in govor na tiste nekoga res občudujem. Pick vzornika in gledajo svoje videoposnetke. Poslušajte, kako se pogovarjajo, bodite pozorni na njihovo govorico telesa in kako se sami sestavite.

load...

Modeliranje smo na nekoga drugega, je odličen način za izboljšanje, kar imamo. Če ima nekdo dar zaupanja, ni razloga, zakaj ga ne more imeti, preveč.

Grow svoje znanje

Eden od razlogov, da smo našli pogovore z novimi ljudje zastrašujoče je, ker imamo zelo malo reči - ali pa vsaj, da imamo. Mogoče so ljudje smo visi okoli z za ta pogovor na ozemlje da smo malo negotovi, in zato smo se skrči v našo lupino in počakajte, da nekdo pripelje temo nazaj na vreme.

Če se počutite, kot da ste malo govoriti v pogovorih poleg vremena, Igre prestolov in Beyonce, krepijo svoje baze znanja, je dober način, da se poveča obseg svoje teme. Branje knjig, poslušanje podcastov in gledanje YouTube video posnetke. Oglejte si novice, sledili aktualnih dogodkih.

Naredi sam Ranljive

Veliko nas je strah kar sami ranljivi, ker smo bili pripravljeni, da verjamejo, da je ranljivost znak šibkosti, ki izpostavlja svoje napake na svetu.

V resnici lahko ranljivost uporablja kot moč.

Ko naredimo sami dovzetni za ljudi, smo odtrgali obešal 's sramežljivosti. Smo sposobni, da imajo bolj odprt in iskren pogovor z ljudmi, to pa izboljšuje naše odnose.

Ranljivost je znak, da imate resnične čustva in da vas ni strah od njih.

Opazujte, kako zakon Drugo

Imam prijatelja, ki je zelo samozavestni. Ona me je popolnoma preseneča s svojim zaupanjem, ker, da pogled na njo, da ne bi takoj predpostavimo, da je imela toliko samozavesti, ko se je v pogovoru za vsak tip osebe.

Ko sem se počutil živčen pogovarjam z novimi ljudmi, sem gledal, kako moj prijatelj je to naredil. Ona dobesedno ni bilo mar, kako bi drugi jo dojemajo. Bila je sama in je bila odlična.

Pomembno je, da gledajo, kako vašega prijatelja interakcijo z drugimi, pa tudi, kako so drugi sprejeli. Če vas skrbi, da bi lahko dobili zaznavajo slabo, glej in se uči!

Zavedajoč

Pozornost je praksa, da so seznanjeni z vsem, kar se dogaja okoli vas v tem trenutku.

Če jeste, ste seznanjeni z vsako žvečiti ste vzeli.

Če ste pitje, da ste seznanjeni z vsako pogoltnili vzameš.

In tako naprej.

Ko ste v tem trenutku 100%, svoje socialne interakcije izboljšati. Namesto da bi dobili raztresen z mislimi "Jaz tega ne more storiti, da sem preveč sramežljiva," si še vedno popolnoma osredotočen na pogovor in ljudi, ki jih govoriš.

To vam bo pomagalo, da izboljšajo svoje sposobnosti in rasti v zaupanju.

Ignoriraj Your Inner kritik

Pogosto smo naš najhujši kritik, vendar pa je to povsem v redu, na mnogih področjih življenja (ker nas potisne na bolje), je lahko zelo škodljivo, če smo ravno kritizirali sami sredi pogovora.

Prezreti svoj notranji kritik in pojdi s tokom. Bodi to, kar si.

Osredotočite se na svoje prednosti

Vsi imamo prednosti in slabosti, vendar sramežljivi ljudje vedno osredotočijo na svoje slabosti, ko si ob pogovoru z nekom novim. Morda lahko osredotočite na deformiranega sprednji zob, ali pa ste se moti precej nepomembno mesto na lice. To je dovolj, da vas odvrnejo in preprečijo, da imajo pomembno in zanimiv pogovor.

To je čas, da se osredotoči na svoje prednosti.

Če pozitivnega je moč tvoje, da bi ga na pogovor.

Če imate lepo nasmeh, nasmeh, medtem ko klepetate!

Če je vaš največji znanje leži z glasbo, neposredno klepet do glasbe.

Opredeliti svoje prednosti in dvojno dol na njih.

Ljubezen Yourself

Zoprn si lahko zagotovo povzroči vam zadrego, ko govoriš z nekom novim. Ker niste tako navdušeni na sebi, to je enostavno sklepati, da bo druga oseba, ki vas ne marajo preveč.

To je čas, da začnete ljubiti sebe. Cenim, da ste, kar ste. Zapišite vse, ki vas hvaležni, pa tudi, kaj vam je všeč o sebi. Zapišite vaše prednosti in traja nekaj časa spoznaš, kdo si v resnici. Kakšne so vaše vrednote? Kakšne so vaše všeč in česa ne marajo? Vzemite si na dan!

Sonda druga oseba

Ko smo sramežljivi, je lahko zelo enostavno, da se osredotoči na nas in naše težave med pogovorom. Poslušamo na drugo osebo dogaja na Spiel in upamo, da bomo še naprej za vedno, ker res ne želim imeti za interject. Nimamo ničesar za povedati!

To mišljenje bo zagotovo ubil pogovor, in na koncu bo druga oseba odreči. Iz tega razloga, morate poskusiti premikajo svojo pozornost od sebe na njih. Vprašajte jim vprašanja o sebi, se ukvarjamo z njimi in trdo delati, da jih sondo.

Ljudje, kot so vprašanja, zato se ne bojte, da poglobite.

Ne rečem, da si sramežljiv

Zakaj se označi s povedal ljudem, da si sramežljiv? Zakaj si dal na stranski tir takoj všeč? Namesto, da bi odkrito priznali, da si sramežljiv, morda opisali sebe kot domiseln, posameznik ali celo malo ekscentrična.

load...