Kako ravnati z anksioznostjo?... in ne gre za zdravila ali meditacijo | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

Kako ravnati z anksioznostjo?... in ne gre za zdravila ali meditacijo

Kako ravnati z anksioznostjo?... in ne gre za zdravila ali meditacijo

Ko ljudje govorijo o svojem zdravju, je običajno fizične tegobe, ki jih raje ne bi imeli: rak, sladkorna bolezen, bolezni srca in ožilja, prehlad, artritisa, osteoporoze, kronične migrene, ponavljajoče zobobol in tako naprej.

Ampak, če ste me prosili, ki bolezen rad bi mogli odpraviti v trenutku, bi bilo strah.

Vsakdo, ki trpi zaradi hude in kronične tesnobe ve, da je to ena od najbolj izčrpavajočih možnih bolezni. Njeni simptomi se kažejo tako fizično kot psihično, in to lahko preprečijo, da bi sami. Skratka, tesnoba je dolgotrajna bolezen, ki se lahko čustveno pohabljenec osebo, do točke, ko niso več sposobni opravljati svoje delo, ali celo zapustiti svojo hišo.

load...

Problem je, da je zdravnik vse prepogosto mislijo rešitev za anksioznost je tako enostavno, kot vas postavlja na zdravila. Na Lepota & Tips, vemo, da obstaja veliko boljših načinov za upravitelja anksioznost brez zatekanja k tablete ali celo meditacijo. Zato pa si oglejte nekaj alternativnih nasvetov o tem, kako ravnati s tesnobo.

Ne bodi tako stroga z vašo dieto

Lahko bi bil na strogi dieti fizičnih razlogov; Morda ste poskušali shujšati, dal na mišice, videti vitkejši, in tako naprej. Toda ali ste vedeli, da lahko vaša prehrana povzroči tudi napadi panike, ne da bi se tega zavedal? Na primer, lahko prehrana, ki je tudi bogata z beljakovinami povzroči strah v nekaterih ljudi, medtem ko ima lahko prehrana, ki je v ogljikovih hidratov prenizek enak učinek.

Vaša prehrana je nedvomno pomembno, da se vaše fizično počutje, temveč tudi skrbeti za svojega uma, preveč. Oglejte si vaši prehrani in preučiti, kakšen učinek je to, da imajo na vaši tesnobe; Če ste na dieti z nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov in so nagnjeni k občutek tesnobe, menijo, jedo več ogljikovih hidratov. Prav tako, če ste pred kratkim dal gor vrsto hrane v zadnjem času - kot mlekarna - in so posledično trpi zaradi napadov panike, morda bi morali razmisliti vrnitvijo.

load...

Izrežite Kofein

Vem, kaj si misliš. Ti pa res ne želiš iti tukaj. Tvoja jutranja kava je tisto, kar vam daje zagon in se zanašate na to.

Verjetno pa se zanašate na to malo preveč.

Saj ni treba iti hladno purana; Ne pravim, da morate odstraniti kofein v celoti. Dejstvo je, da je nekaj, kar vsekakor ne bi smeli storiti. Ampak, če pijete veliko kave, ki jo je treba vsaj potruditi, da zmanjša svoj dnevni vnos za eno ali dve skodelici Joe. To je zato, ker kofein povzroča strah pri mnogih ljudeh je poživilo in pitje lahko neproduktivna, če ste trpijo zaradi napadov panike.

Get Moving

Že dolgo je dokazano, da je vadba je odličen način za odpravo tesnobe in stresa. Lahko se odločite, da storiti vse vrste vadbe, je to ekipni šport ali jutranji tek v parku. To je vse o povezavi med telesom in umom, vidite. Kaj iščete je pozornost, ki zmanjšuje stres in se osredotoča na gibanje telesa. Fizične aktivnosti odvrniti pozornost od svojega uma, in se boste počutili zelo dobro.

Pogovorite se z nekom, ki mu

Mnogi od nas počutijo toliko slabše, ko smo ostali vse ustekleničene up. Sedel tam ponoči v nabito polni sobi z našo družino, vedoč, menimo, grozno, samo počutimo izolirani. V pogovoru z drugimi ljudmi, vendar pa lahko pomaga ublažiti nekatere simptome.

Oseba, ki jo govori, da lahko bodisi strokovno, kot terapevta, ali pa bi se prijatelja ali družinskega člana. Poklicni terapevt je lahko v veliko pomoč pri vašem okrevanje in rehabilitacijo, saj bodo lahko, da vam govori skozi vaše težave.

Če pa si ne more privoščiti, da bi šel na terapevta, poskusite odpreti do člana družine ali prijateljev. Ali je iz oči v oči, čeprav, in ne preko spleta ali po telefonu.

Poslušati glasbo!

To je še en velik namig o tem, kako ravnati s tesnobo. To je dobro znano dejstvo, da lahko glasba dvigne naše duhove in da bomo bolje počutili cel kup. Glasba lahko celo zdravljenju telesnih bolezni!

Ključ je vrsta glasbe, ki jo poslušate. Tudi če je heavy metal ali ples vaša najljubša vrsta glasbe, ni nujno, priporočljivo je, da poslušate, če se boste počutili nestrpen. Takšna hitra, agresivna glasba dejansko lahko se boste počutili še slabše.

Klasična glasba vam lahko pomaga, da se sprostite, medtem ko lahko drugi zvrsti, kot so pop in jazz enako koristno. Pick glasbo, ki jo poznate in lahko pojejo skupaj, da, in ki vas spominja srečnejših trenutkov v vašem življenju.

Skodelico čaja

Eden od najpreprostejših nasvetov o tem, kako ravnati s tesnobo je skodelico čaja. Če imate anksioznost napad, ali se počuti kot eden, čeprav neizbežna, skodelica kamiličnega čaja je odličen način, da živce v pregled. Kamilica se veže na možgane na enak način, da zdravila, kot Valium storiti. Lahko ga vzamete kot dopolnilo, ali ga lahko piti sama. Kakorkoli, to je čudovito alternativa kofeina!

Preizkusite svoje najboljše

Bi vsi radi, da je popoln, in da je najboljši na nekaj, vendar to ni vedno mogoče. Poleg tega je ves čas poskuša biti popoln je lahko škodljivo za vaš um, in lahko povzroči stres in tesnobo.

Namesto vedno cilj številka 1, zakaj ne samo preprosto narediti vaš najboljši? Quit dajanje sebe pod ogromnim pritiskom in namesto rešitev za to, da vsaj vam ga je dal vaš najboljši strel.

Kričati!

Morda zveni neverjetno neumno, ampak porabi nekaj časa kričati lahko dejansko odličen način za upravljanje vaše tesnobe.

Eden od simptomov anksioznosti je, da imamo pogosto občutek, ujet v lastne glave; nihče nas lahko razumejo, nihče ne posluša, in se začne, da se nam zmešalo. Z kričati (nikomur posebej), boste manj "ujet svojo glavo". Ti bodo najemnin iz poplavo čustev in sprošča stres v sebi.

To je pravzaprav zabavno strategija, da je odgovor da, je malo neumno, vendar dejansko deluje. Poskusite izsekavanje blazine, meče stvari okoli (varno!), In kričal v ogledalu.

Kako ravnati s tesnobo? Kateri so vaši najboljši nasveti?

load...