Kako se počutiti izpolnjeni vsak dan? 10 uporabnih nasvetov za produktivnost | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

Kako se počutiti izpolnjeni vsak dan? 10 uporabnih nasvetov za produktivnost

Kako se počutiti izpolnjeni vsak dan? 10 uporabnih nasvetov za produktivnost

Ali ste že kdaj pridete do konca dneva in občutek, kot da ste dosegli ničesar? Ne zaspi zaskrbljujoče, da ste storili nič, samo brati teh deset preprostih nasvetov, ki vam bo pomagal bolje počutili vaš dan in poskrbite, da se boste počutili doseči, vsak dan.

1. Prednostno

Ne poskušajte in več nalog, je zelo redko deluje. Naredite seznam vseh stvari, ki jih je treba opraviti, in vaš način dela to v logičnem zaporedju. Flitting od enega do drugega svojih nalog, vas bo le več in pustil z nobeno od njih v celoti izpolnjen na vaše zadovoljstvo.

2. Odgovor vaše e-pošte

Prva naloga, ki jo lahko naredimo je, da odgovorimo na nekaj teh e-pošte! To bo trajalo le kratek časa, tako da se ne da ga zavlačevanja. Če ste dosegli malo drugega na dan, vsaj boš ostal v stiku z ljudmi in jih sproti dopolnjujejo.

load...

3. Ne več zavezati sami

Še eden od pomembnih nasvetov produktivnosti je, da bi se izognili porabi cel dan strinja, da storijo vse, kar in sprejemanje roke, ki jih poznate, se bodo pretesni. Počistite nekatere vaše zaostankov namesto nato pa soglašajo, da se stvari za ljudi, ko veš, da si jih lahko naredite. Rekel ja, ves čas, vse, ne bo pomagal doseči stvari na dolgi rok.

4. Upravljajte svoj čas učinkovito

Poskusi, da ne Odklonijo okoli iz ene naloge na drugo. To je lažje doseči rezultate, če ste v prahi čas v blokih in se osredotočiti na samo eno stvar naenkrat. Uro za to nalogo, eno uro, da je ena... In da se ne moti, še preden boste končali nalogo.

5. Izklopite socialnih medijev

Naslednji namig produktivnost je izklopiti socialnih medijev. Namakanjem v in iz Twitter ali Facebook vas bo odvrnilo le, in preden se zaveš, vse kar se bo zgodilo je dohitijo s svojimi prijatelji! Počutili se boste veliko bolj dodelan, če greš socialne medije pri miru do konca dneva. Tako lahko objavite in Tweet kasneje, o tem, kako uspešen je bil vaš dan.

load...

6. Jejte zdrave prigrizke čez dan

Ne pozabite, da jedo, medtem ko delate stran na svojih nalog. Če ne jeste nekaj zdravih prigrizkov čez dan boste začeli, da bi dobili utrujen in lahko daš gor zgodaj. Morate energijo in morate vzeti odmor, včasih, če želite, da poskrbite, da boste lahko označite nekaj predmetov na vaš seznam opravil v enem dnevu.

7. Pojdite na svežem zraku

To je še ena pomembna sestavina v našem seznamu nasvetov produktivnosti. Svež zrak lahko delajo čudeže za vašo produktivnost, tako da tudi če delate doma, vedno traja nekaj časa ven na sprehod. Živahne sprehod na svežem zraku, bo dobil tako vaše telo in vaš um premika in se boste počutili bolj kot ponovno delovati, ko prideš nazaj noter spet.

8. Brez panike!

Ostanite mirni in poskusite, da ne bo panike, če imate veliko dela. Vzemite eno nalogo naenkrat in to dobro, ne pa po novih delovnih mest in se zmotil. Če panike, boste delali napake in to pomeni, da bodo delovna mesta traja še dlje in boste dosegli manj.

9. Ne pozabite na 80 - pravilo 20

Naslednja eden od priljubljenih in resnično koristnih nasvetov produktivnosti je, da se spomnimo, da bo 20% svojega truda prinašajo 80% svojih dosežkov. Včasih je bolje, da najprej doseči majhne naloge in nato posvetiti ves svoj čas na večjih. To lahko pogosto bolje, da bi dosegli deset majhnih stvari in je dober začetek na eni veliki enega, kot da so preživeli ves dan na veliko tistega, ki ga ni končal.

10. Načrt za jutri

Ob koncu vsakega dne, pustimo nekaj časa, da oceni, kaj ste dosegli in načrtovati svoj dan za jutri. Ne pozabite, da se čestitam za vaše dosežke in nagraditi sebe. Če želite, da se počutijo dodelan na koncu vsak dan, nato pa načrtujejo vnaprej, ampak tudi priznati svoje dosežke za dan.

Kako se počutijo doseči vsak dan? Kateri so vaši najboljši nasveti produktivnosti?

load...