Kako slediti svojim sanjam in biti resnično srečen | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

Kako slediti svojim sanjam in biti resnično srečen

Kako slediti svojim sanjam in biti resnično srečen

"Če bi le imel čas..."

Vsi smo že rekel. Če bi le imel čas, bi napisati roman. Če bi le imel čas, bi začeli malo podjetje. Če bi le imel čas, bi potovali po svetu.

Resnica je, čeprav je, da tudi če smo pridobili dodatno uro vsak dan, večina od nas bi še vedno verjetno zapolnili z razmišljanjem o naših sanj in ne ukrepajo in jih dejansko dosegli. Ali to, ali pa bi izgubljati še več časa gledal Netflix ali drsenja preko naših socialnih medijev računov.

load...

Torej, kako bomo dejansko šel okoli po sanje, ki jih imamo? Kako bomo prenehali zapravljati čas z ukrepi? Oglejmo si na nekaj načinov, s katerimi lahko rešiti svoj čas in postala resnično srečna.

Wake Up Prejšnja

Vemo, kako je to: To je sobota zjutraj in mislite, da je vaša pravica, da leži v postelji do 11h. Vi ste trdo delali ves teden, in zdaj si zaslužiš dodatnih ur pod listi.

Problem s tovrstno razmišljanje je, da izgubljamo več časa. Namesto z uporabo vaše sobotno jutro biti produktivni in delati na svojih sanj, si namesto dremež, ker "to je vaša pravica."

load...

Da bi dosegli ničesar v življenju, moraš narediti nekaj žrtvovati. In eden od največjih žrtve, ki jih lahko naredijo prav zdaj daje svoj soboto (in nedelja) zjutraj, da se obrne svoje sanje v resničnost.

Parcela Med odmor za kosilo

Odmorom za kosilo je še ena od teh "božanskih pravic", smo dobili malo preveč dragocenega. Mi smo dal ur odsotnosti z dela vsak dan, in močno verjamemo, da bi moralo biti dovoljeno uporabljati to uro, da se sprostite, klepet s prijatelji, jesti naše kosilo in pomiri.

Tovrstna razmišljanja, čeprav bi se lahko zadržuje. Namesto tega, zakaj ne uporabljate odmor za kosilo, da bi izpopolnili svoje sanje? Če želite napisati roman, zakaj ne delajo na njem v času vašega odmora?

Povej svoje prijatelje si zaseden

Ko sem prvič začel poskušal priti moje sanje od tal, sem zadrževal prijatelji, ki so zahtevali veliko svojega časa. Bilo je težko, da jim povem, da nisem mogla družiti nocoj, ker sem bil zaposlen z Kolikor so zadeva, je bila edina vrsta dela "osebnega dela." - na 9 - 5 delovnih mest - in da preostanek našega čas bi moralo biti namenjeno za zabavo.

Če imaš prijatelje, ki ne razumejo, kje v življenju prav zdaj, boste morda morali imeti klepet z njimi pojasnjuje, da jih imate radi, vendar jih ne more videti preveč pogosto v tem trenutku. Moraš sebe in svoje sanje dal prvi.

Set posebnih ciljev

Če ne boste zapisali vrsto posebnih ciljev, bo to zelo težko, da bi začeli na doseganje svoje sanje. Če si ne morete predstavljati končni rezultat, kako boš vedel, kakšno pot boste morali sprejeti?

Preživite nekaj časa zapisala svoje cilje. Prepričajte se, da so specifični, merljivi in ​​realni. Napišite dolgoročni cilj, kot tudi vrsto kratkoročnih ciljev, ki vam bo pomagal doseči dolgoročno eno. Set roke, preveč.

Najti nekoga, ki je dosegla Kaj želite doseči

The Illusionist David Blaine je nekoč dejal, da je kot čarovnik je prepričan, je vse mogoče. Kaj je rekel, govoril, da me v učinkovit način.

Ko sem odraščal, sem vedno učil, da je možno, ni vse, in da so nekateri od nas bolje doseči določene stvari kot drugi.

Zdaj zavedaš, da to ni res. Vsakdo lahko doseže karkoli, in najboljši način, da se doseže nekaj, kar je najti nekoga, ki je že opravljeno in nato kopirate svoje navade in odločitve (odličen način za to je prebral biografije ljudi, ki vas navdihujejo).

Razširite svoje omrežje

Čeprav smo lahko dosegli nekaj sanj, ki jih sami, gotovo obstajajo nekatere sanje bomo potrebovali nekaj pomoči s. Steven Spielberg ne bi vdrl v Hollywoodu brez stikov in podobno Keith Richards ne bi postal tako slaven glasbenik ne bili za svoje povezave škrbina Mick Jagger in ritma London in blues glasbene scene.

Stiki so pomembni, zato bi morali to, kar si lahko v omrežje in spoznavanje novih ljudi. Lahko bi stike tako na spletu in off-line, in ti lahko pomaga, da vas motivira, da se potiskanje, kot tudi vas opremili s potrebnimi sredstvi, da bi dosegli svoje sanje.

Osredotočite se 100%, kaj želite

Sanje se ne bodo uresničile, če se osredotočite 100% na njo in se zavezati. Če ste se odločili, da se nenavadno dan off tu in tam, da ne bo nikoli zgodilo.

Ne pozabite, da je potrebno mesece za izgradnjo Rolls Royce in le nekaj dni, da bi Toyota. Če želite najboljše v življenju, moraš biti potrpežljiv in moraš biti obseden.

Be Flexible

Slediti svojim sanjam in biti srečen, morate imeti določeno stopnjo prožnosti. Ko sem bil mlajši, sem si želel iti in živijo v Kaliforniji kot pisatelj. Ampak zato, ker ni bilo mogoče storiti, da takoj, sem zavrnil idejo in padel v upor 9 - 5 življenjskega sloga.

Ampak potem nekdo me je zavedati, da sanje ne morajo biti vse-ali-nič stvar. Če smo dovolj prilagodljivi, da lahko naredimo nekaj sprememb, ki nam omogočajo, da se nekoliko daljšo pot, da doseže svoje sanje.

Sčasoma sem v Kalifornijo. Potrebovala sem nekaj časa, ampak zato, ker sem bil pripravljen biti prilagodljiv, da mi je uspelo.

Bodite Energična

Ali ni tako neprijetno, ko se zbudiš v jutranji občutek res zaspan. Zadnja stvar, ki jo želite storiti, ko medicinska sestra skodelico kave na hladno, deževno jutro je slediti svojim sanjam. Vse kar želim je curl na kavč in zaspi nazaj.

Lovi svoje sanje in zmagati, boste morali veliko energije. Kako ste dobili več energije? Lahko meditiramo, praksa tai chi, popraviti navzgor vaše prehrane, izboljšati svoj način življenja, delo in tako naprej.

Energija je zelo pomembna. Ko pomislim na vse ljudi, ki so ga iz leta življenja, oni so vsi sestavljeni iz eksplozivnih atomov razganja z življenjsko silo.

Sledi svojemu srcu

Nazadnje je pomembno, da si otresite vse zavore - kot misli iz preteklosti in svoje strahove - in sledi svojemu srcu. Pozabite vse, kar veste in ste videli, in le prisluhniti željam vaše bitje srca.

load...