Kako sprejeti in se ljubiti? | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

Kako sprejeti in se ljubiti?

Kako sprejeti in se ljubiti?

Self-sprejem, je bistvenega pomena, če boš živel uspešno, zdravo in uspešno življenje. Če ne moreš ljubiti svoj jaz, da se dogaja, da je precej nemogoče kdaj bo vaš najboljši.

Za veliko žensk, čeprav se ljubiti je veliko lažje reči kot narediti. Ali je slaba izkušnja vas sapped vse vaše zaupanje, ali pa ste jih vedno boril, da se sprejme, kot ste vi, samo-ljubezen vedno ne pridejo tako enostavno. Na slab dan, lahko samo preprosta napaka ali Letak komentar od druge osebe se boste počutili popolnoma brez vrednosti.

Dobra novica je, da se samo-sprejemanje in ljubezen do sebe je mogoče naučiti. Če pogledaš na njih, kot znanje, ki ga lahko pridobijo, boste že sami dajejo boljše možnosti, da so zadovoljni z vami, ki ste. Oglejmo si na 10 načinov, s katerimi lahko izkoriščajo samo-sprejemanja.

load...

Osredotočite se na svoje prednosti

To je čas, da prenehamo s poudarkom na svojih slabosti, in čas, da začnete praznuje svoje prednosti. Ljudje, ki so dol na peti, so veliko boljši pri zbiranju svojih pomanjkljivosti, kot so njihove prednosti.

Dejstvo je, mnoge ženske ne vidijo svoje prednosti sploh, in namesto da se zanašajo na istem starem zapisu, ki opisujejo njihovo pomanjkanje vrednosti.

Osredotočanje na svoje prednosti pomeni zlom iz scenarija in ustvarjanje parcele zasuk - čeprav zelo razburljivo eno. Vzemite svinčnik in prenosni računalnik in navede svoje prednosti. Seznam toliko, da pride na misel, in se posvetujte s svojim prijateljem in družinskim članom, ki kažejo nekaj. Pomisli nazaj na vaše dosežke za navdih.

load...

Začnite dan z ljubeznijo

Mnogi od nas začeti dan off na napačen način, ki ga je takoj odpira naša laptop je in preverjanje iz socialnih medijev.

Toda socialni mediji lahko preplavijo negativnosti, in to lahko resno vpliva na zdravje vašega uma zjutraj.

Izogibajte se vse tehnologije za tako dolgo, kot je mogoče, in namesto da dihati v dobrih vibracij in pozitivnosti. Poslušajte svojo najljubšo glasbo, prebral nekaj navdihujoče ponudbe in popila nekaj neverjetno sok! I

Bodi hvaležen, kar imate

Toliko od nas preživijo veliko časa stanovanja na kar nimamo, da smo pozabili na stvari, ki jih imamo.

Oglejte si okoli sebe in ceniti vse, kar imaš v svojem življenju prav zdaj. Pomisli prijatelji ste jih naredili, in ljudi, ki so v vašem življenju. Bodite hvaležni za vaše zdravje, in dejstvo, da ste dobili zaposlitev, mladost in stvari, da se veselim.

Veliko nas primerjate svoje življenje z drugimi in se počutijo slabo, da je naša ni tako dobra, kot je njihovo. Toda ne pozabite, da obstajajo ljudje, ki imajo stvari veliko slabše, kot ti.

Obkrožite se z boljšimi ljudi

Ženske, ki težko, da se ljubijo in sprejemajo, ki se počutijo slabše, ko visi okoli negativnih ljudi, ki jih prinašajo navzdol.

Sprejeti in ljubiti sebe, je pomembno, da jo obkrožajo sami s podporno mrežo ljudi, ki verjamejo v vas, in vas napolnijo z pozitivnosti. Negativna energija pasem negativnosti, ki je zadnja stvar, ki jo potrebujemo zdaj. Da bi se počutili bolje, najti ljudi, ki so večni optimisti, ki lahko vidijo svojo pravo vrednost.

Izboljšajte svoje prehrane

Vaša prehrana ne samo vpliva vaše telo - to lahko vpliva tudi svoj um. Prehrana, ki je bogata z slabih maščob bo povzročilo povečanje teže, in lahko potem težko ljubiti sebe.

Toda slaba prehrana lahko povzroči tudi depresijo in tesnobo, kar še dodatno otežuje, da jo sprejmete in ljubiti sebe.

Pazite na svoje telo in duha, ki jedo več sadja in zelenjave.

Odpusti Yourself

Nekatere ženske težko premik od svoje preteklosti. To lahko tehtajo ti dol, in pustil z občutki obžalovanja, ki vplivajo na vaše prihodnje odločitve.

Poleg tega je lahko negativna izkušnja, da se počutite slabo o sebi. Iz tega razloga je pomembno, da si odpustiti sebi in korak naprej. Kaj je v preteklosti morala ostati v preteklosti, in boste morali sami povedati, da ne glede na odločitev, ki jo je v času, ki ste jih naredili z najboljšimi nameni.

Življenje je polno napak, vendar je pomembno, da smo se naučili od njih. Bodite pozitivnih iz izkušenj.

Stop Iščete validacijo od ostalih

To je enostavno, da se počutijo ničvredne po slabem dnevu, ko smo bili podvrženi ire za druge. Morda imaš kritiziral svojega šefa za napako, ali morda tujec ti je povedal, da je vaš modni občutek grozen.

Namesto umika v sebe in sovražiti, kdo ste, ustavite skrbi, kaj drugi ljudje mislijo. Osredotočite se veliko manj o zmagi njihove odobritve, in namesto, da ste svojo osebo, ki opravlja svojo stvar. Koga briga, kaj si kdo misli? Imate žogo!

Do Something New

Morda ste se težko ljubiti sebe, ker si zaljubljen v rut. Če je tako, zakaj se ne razširi svoje interese in strasti, ki jih počne nekaj novega?

Morda bi lahko naučite novega jezika, pojdi nazaj v šolo, ali pa celo spremeniti svojo kariero. Lahko bi šel tudi potovanja.

Več znanja imate, bolj koristno se boste počutili. To pa se lahko poveča samo-sprejemanje in ljubezen.

Ne pustite, da vaše misli, pobegnil od vas

Ljudje, ki se radi pogosto živijo v tem trenutku. Ljudje, ki težko, da se sprejme, pa je v veliki meri živi v prihodnosti.

Če vas skrbi, ali je poudaril, o nečem, kar se lahko zgodi in kaj narobe, da naredi res težko živeti v trenutku sprejema, ki ste zdaj.

Da bi vam pomagali živeti v sedanjem trenutku, lahko traja največ pozornosti meditacijo.

Pomoč Drugo

Eden od najboljših načinov, da se počutijo bolje o sebi je tako, da pomaga drugim. Morda zveni kot protislovje, vendar je res.

Pomagati drugim ljudem prinese nasmeh na obrazu, ki pa prinaša nasmeh na obrazu. To je neverjetno močna izkušnja, ki vas opozarja, da je ljubezen še vedno obstaja na svetu.

Pomoč roko od vas bo dela čudeže za osebo, ki jo je prejel, vendar pa bo delovala tudi čudeže za vas. To vam bo dala občutek dosežek, ki bo spodbujal občutek lastne vrednosti in samo-sprejemanja.

load...