Kako spremeniti svoje življenje na bolje? 10 nasvetov | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

Kako spremeniti svoje življenje na bolje? 10 nasvetov

Kako spremeniti svoje življenje na bolje? 10 nasvetov

Vnaša spremembe v svojem življenju na bolje ni nujno, da pomeni tako velike skoke naprej, ker, tudi najdaljše vožnje začne z eno samo majhen korak. Sprejemanje nekaj preprostih navad bi bili vaši prvi preizkusni koraki v smeri novega in boljšega življenja, tako da se glasi teh deset življenja spreminjajo navade in to je lahko začetek nečesa velikega!

1. Pomislite pozitiven

Naš prvi namig o tem, kako spremeniti svoje življenje na bolje je, da pozitivno mislijo. Si prebral, preden in si mislil, ja, ja, mislim pozitivno in vse bo v redu. Ampak to samo dokazuje, da ste negativno razmišljanje! Imate prav, pozitivno mišljenje ne bo takoj ozdravi vse, vendar moraš nekje začeti in to je dober kraj.

2. Osredotočite

Naj bo navado, da se osredotoči na samo eno nalogo naenkrat in boste dobili veliko več storiti. Ko multitask, si morda mislite, da ste dobili več stvari narediti, ampak vse te stvari se bo dejansko trajalo dlje in jih ne bo naredil tako dobro. Osredotočite se na eno nalogo naenkrat in boste dosegli veliko več.

load...

3. Obljubi si le, da bi začetek

Da se ukvarjajo sami s seboj, tako da vsaj začetek na naloge, ki ste bili zavlačevanja. Ko dobiš tiste dni, da se ne počutite, kot bi počel kaj drugega, ste verjetno, da odvrne vse, saj je misel delaš celotno nalogo, je preveč. Torej, samo obljubim si, da vam bo na začetek. To je bolje kot nič, in boste verjetno ugotovili, da, ko ste začeli, boste dejansko konča.

4. Prioriteto in da sezname

Še en dober namig o tem, kako spremeniti svoje življenje na bolje, je prednost. Bodite iskreni do sebe in narediti seznam, kaj je potrebno res, da se storiti, da bi spremenili svoje življenje. Ne samo češnja pick zabavne stvari, poglej, kaj je res pomembno in jih navede navzdol. Get tiste pomembne stvari na poti prvi in ​​nato svojo zabavo.

5. Ustvarjanje pozitivne rutinsko zase

Naslednji korak o tem, kako spremeniti svoje življenje na bolje je, da se določi strukturiran dan zase ali, drugače, boste ugotovili, da ste tavajo brezciljno iz ene naloge na drugo, in preden se zaveš, je dan minil. Začnite s tem, kar, ko se bodo zbudili in vključujejo kaj, ko bodo začeli delati, in kaj, ko se bo končal. Oblikovanje dan in z vztrajanjem na tem, vam bo pomagal priti stvari narediti.

load...

6. Izogibajte se spor

Drug predlog o tem, kako spremeniti svoje življenje na bolje je, da bi se izognili konfliktu. Hoje od nepotrebnega konflikta vseh vrst in boste imeli več časa za pozitivne stvari. Argumenti odpadkov ne le svojega časa, ampak tudi pustil občutek potem tudi v napačno okvir mislih za nekaj časa. Če nekdo moti vas, nato pa oditi, to je res ni vredno truda.

7. Oceni tvoj dan, vsak dan

Ocenil vaš dan na koncu vsakega in vsak. Čestitam se o tem, kaj ste se naučili in kaj ste dosegli, in upošteva, kaj nisi naredil tako dobro. Pošten ocena sebe vam bo pomagal bolje jutri.

Nadzor 8. Bodite

Naslednji dober nasvet o tem, kako spremeniti svoje življenje na bolje je, da prevzame nadzor. Ne, ne moreš predvideti vse, kar se zgodi, vendar lahko nadzorujete, kako se odzvati na dogodke. Izogibajte reakcije koleno-kreten in mislim stvari skozi, preden se odločite. Vprašajte se, kaj koristi, ki jo osebno bodo pridobili iz situacije, preden kar koli izpuščaj odločitve.

9. Živi za zdaj

Ko začutite, da vaš um tava nazaj v preteklost, dal na odmori hitro! Stanovanje v preteklosti, tako dobrih časih in slabih, ni vam pomaga zdaj. Osredotočite se na produktivna in vesel danes, da je tisto, kar zares šteje!

10. Verjemi vase

Ne pozabite, da so ti drobni koraki šele začetek in imajo vero, da lahko uspe. Pozitivno mišljenje in samozavest so zelo močna orodja, vendar pa lahko traja nekaj prakse, preden prideš tja. Vse navade traja nekaj časa, da oblikujejo, tako da začnete danes vaditi in razvijati nekatere pozitivne, življenjske spreminjanje navad zdaj.

Ali imate druge motivacijske nasvete o tem, kako spremeniti svoje življenje na bolje?

load...