Kako spremeniti svoje življenje na bolje in na koncu biti zadovoljni in srečni? | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

Kako spremeniti svoje življenje na bolje in na koncu biti zadovoljni in srečni?

Kako spremeniti svoje življenje na bolje in na koncu biti zadovoljni in srečni?

Sreča ni pogosta priti. Iz izkušenj vem. Pred nekaj leti, kar me je udaril na tisto, kar je bilo sicer le redno zjutraj. Bil sem na poti v službo, strmel skozi okno avtobusa, ko sem začel, da razmisli o svojem življenju prvič v dolgem času.

Je bilo res, če sem hotel biti? Sem gredo v pravo smer? Sem vedel, kaj je bilo v pravo smer?

Vedel sem, da sem hotel biti srečen. Ampak stvar je, da sem vedno domneva, da sem srečna. Ampak ko sem pogledal skozi okno avtobusa na tej sivo jutro, sem vprašal, ali je to res.

load...

Sem bila samska, vendar sem imel vsaj še eno dobro delo. Živel sem v lepo mesto, in sem imel prijatelje, družino in svoje zdravje. Imel sem nekaj prihrankov. Mislil sem, da je bila vsebina in dovolj srečni.

Ampak potem sem pomislil na vse čase sem zlomil na ljudi v zadnjem času. Imam razdraženo hitro izgubil živce z ljudmi, tudi tiste najbližje meni. Poleg tega, sem zrasel, da je res antisocialne, in je začel z izgovori, da ne bo videti svoje prijatelje.

Ali to zvok všeč obnašanje srečno osebo? Ni mi naredili.

Zato sem se lotil kar nekaj sprememb v mojem življenju. Bral sem knjige in članke o sreči, se pogovarjali s prijatelji in gojijo svoje mnenje. Naučil sem se, kaj mi, kot ljudje, morali storiti, da bi bila vsebina in srečen, tudi če za trenutek.

load...

Prijavil sem se, kar sem se naučil, da moje življenje. In veste kaj? To dejansko delal. Postal sem srečnejši. Tukaj je tisto, kar sem se naučil o tem, kako spremeniti svoje življenje na bolje in na koncu postane vsebina in vesel:

Začnite z osnovami

Ko sem se začenjajo na mojem iskanju sreče, sem bral o ljudeh, ki priporoča, da bi bili srečni, moramo pogledati globoko v sebi. To bi lahko pomenilo, molitvi, meditaciji, ali postavljajo vprašanja o tem, kdo smo.

To lahko vsi malo problematično, če nisi tako duhovno nagnjena (saj nisem bil), in kmalu sem spoznal, da je za mene osebno to ni najboljša pot, da bi vsebine in srečno. Vsaj ne še zdaj.

Namesto tega sem se je začelo z osnovami. To je pomenilo, spanjem veliko prej kot običajno in da so vrste, da moje telo na več načinov. To je pomenilo, jesti ob pravem času in ne deluje toliko časa, kot sem počel.

Ali majhne stvari, ki ste jih zanemarjajo za način predolgo. To je dober kraj za začetek.

Stop Yourself Primerjava z ostalimi

Ta je vsekakor delal za mene. V trenutku, ko sem izbrisal svoj Instagram aplikacijo, srečnejši sem postal.

Včasih sem sam kompulzivno primerjati z drugimi dekleti. Ni zadovoljen s tem, kako sem pogledal, sem ves čas flicking skozi Instagram profilov lepih žensk in raste strašno razburjeni, ker so bile daleč, daleč bolje videti, kot sem bila (čeprav, kasneje sem ugotovil, da so mnogi Instargarm fotografije daleč od realnosti , so pogosto photoshopped).

To se je poškodoval mojo samozavest in življenje nasploh.

Zato sem izbrisal aplikacijo in spoznal, da je se v primerjavi z drugimi nesmiselno. Ne morete spremeniti, kdo ste, zato bi morali biti hvaležni za to, kar imate. Vsi imamo edinstvena darila, da je nekdo nekje vedno zavist. Bodi to, kar si. Šopirjenje, kar imate.

Sočutje

Če ste na vprašanje, kako pomagati drugim, vam bo pomagal, potem ste cinik, ki se mora spremeniti svojo miselnost.

Biti prijazen in sočuten človek jim pomaga, ampak tudi vam pomaga. S tem nekaj pozitivnega za nekoga drugega, si širi pozitivno energijo, ki jo sami absorbira. To je del tebe.

In nasmeh na obrazu nekoga, ko vadite prijaznost do njih? To se boste počutili neverjetno.

Dal, kar si lahko, ne da bi pričakoval kaj v zameno. Kaj boste to dobili zadovoljstvo in srečo.

Delaj se

Lahko bi bil malo skeptičen glede tega ena, saj je veliko ljudi. Toda naj vas spomnim na nekaj veliki ameriški pisatelj Kurt Vonnegut je nekoč zapisal:

"Vi ste karkoli pretvarjati, da je."

Z drugimi besedami, če ste izgubili svojo samozavest, ki ga vraga pretvarjajo, da so prepričani. Igrati vlogo. Nihče ne bo opazil. In kmalu se bo vaše zaupanje dejansko vrne zares.

To lahko storite enako z veseljem. Z zavestno deluje vesela, boste sčasoma dejansko vesela za resnično.

Fake ga, dokler ga ne postane. Če ste skeptični glede tega, samo da ga poskusite in videli, kaj se bo zgodilo.

Bodi pozitiven

Ne bo več negativna oseba. Vedno bodi pozitiven. Če se kaj zgodi, da vas sprejmejo pozitivne iz njega.

Negativnost samo počutiš slabo, o sebi in svetu na splošno. To je nezdravo in ovira za srečo.

Bolj pozitivno ste o življenju, več uspeha boste imeli. To pa bo ustvarilo zadovoljstvo in srečo.

Preživijo več časa z ljudmi

Pogosto boste slišali ljudi, kot oni zaslužiti starejši lamentiranje dejstvo, da ne preživijo toliko časa s svojimi prijatelji in družino, kot bi jih morali. To je pogosta obžalovanje, vendar ne pustite, da bo ena od tvojih.

Jaz se prepričajte, da vsak teden preživeti nekaj časa z ljudmi, ki so najbolj pomembno zame, in to je izboljšati svojo čustveno počutje. Počutim se vse bolje za njega.

Ko smo se z drugimi ljudmi, samodejno srečnejše. Osamljenost je grozno. Če obstaja ena stvar, ki jo je treba skrbeti za zdaj, tako da bo še vedno tam za vas v deset let časa, da je vaše družabno življenje. Ne zanemarjajo ljudi.

Nasmeh!

Na koncu, boste morali smejati nekaj več. Tako preprosto je to.

Nasmejana takoj dvigne svoje sprits. Ima trik na možganih, v razmišljanju, da ste dejansko res vesel.

In vedno, vedno deluje.

Torej, naslednjič, ko zapusti hišo, ga pusti z nasmehom na obrazu. Nasmeh na voznika avtobusa. Nasmeh na vaših sodelavcev. Nasmeh na natakarico.

load...