Kako trenirati možgane za srečo? | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

Kako trenirati možgane za srečo?

Kako trenirati možgane za srečo?

Če menite, da ste genetsko programirani, da je nesrečen, potem imamo nekaj pomembno novico za vas. Čeprav geni ne igrajo pomembno vlogo pri določanju, kdo smo, ne kličejo vse posnetke. Vam ga imajo v spreminjanje oseba ste in spremeniti način razmišljanja. Če ste oseba, katere nesrečni misli se zdi, da izrinjanja na srečnega, preberite deset neverjetno nasvetov, ki vam bo pokazal, kako trenirati svoje možgane, da je srečnejši.

1. Pokličite zaustavitev negativnih misli

Misli tečejo po glavi, ves dan. Delaš sodb o ljudeh, situacijah, in o sebi. Čeprav se te misli, včasih se zdi, neprostovoljne, jih lahko nadzoruje. Ko negativne misli pridejo na misel, jih priznati in jih nadomestiti s pozitivno mislijo. V praksi lahko naredite sami videti veliko bolj pozitivno na stvari.

2. Spremenite svojo misel besedišče

Tu je še en dober namig o tem, kako biti srečen v življenju: tako kot lahko spremeni pomen stavka, tako da spremenite eno besedo, lahko spremenite način razmišljanja, tako da spremenite besedo, ki jo uporabljate v vaši glavi. Namesto, da bi rekel "Nikoli ne bi mogel storiti, da" če je o besedi "ne", bi imeli veliko bolj pozitivno, in verjetno bolj realno, kazen. Preženite besede, kot še nikoli, ne more, in nemogoče, iz vaših misli in boste začeli bolj pozitivno razmišljati.

load...

3. Odpadkov, da se primerjati z drugimi ljudmi

Usposabljanje svoje možgane, da bi bil srečen, je vse približno pridobivanje sami od negativnih miselnih navad in eden od tistih, ki bi lahko bil, da ste vedno sami v primerjavi z drugimi ljudmi. To je navada, da bi bilo težko zlomiti, ampak vsakič, ko se najde sami pripravi teh primerjav, se spomni, da ima druga oseba napake, ki jih ne poznate, če poznajo in da svoje individualnosti, je veliko bolj pomembno kot vaše bitje, kot še kdo.

4. Obkrožite se z veselimi ljudmi

Naslednji namig o tem, kako biti srečen v življenju je, da se obdajajo z veselimi ljudmi. Sedi v sobi, polni pesimisti bi prinesla najsrečnejši človek na svetu navzdol, zato poskusite in bolj zmešamo z najsrečnejši in najbolj pozitivnih ljudi, ki jih poznate. Sreča je lahko zelo nalezljiva. Če ste preživeli dovolj časa s srečnih ljudi, nekateri njihovo srečo je vezan na Masiranje off na vas.

5. Reportaža zgodbo svojega življenja

Kako vidite bo svoj mimo vpliva, kako srečni ste danes. Namesto da bi iskali po razpadu kot čemer opredeljuje del vašega življenja, da čudovite čase ste imeli s to osebo, stvar, ki se spomnite o tem razmerju. Večina oblaki imajo srebrno oblogo; vse, kar moraš storiti je, da se naučijo, da se osredotoči na svetlobo, namesto temi.

load...

6. Kako biti srečen v življenju? Stop gledal žalostne filmov!

Prav tako lahko vzgajati vaš um, da bi bil srečen z gledanjem vesel in navdih filmov in branje očarljiv knjige. Če vse, kar gledajo in berejo konča v nesrečni način, da je tisto, kar bodo vaši možgani začnejo pričakovati tudi v resničnem življenju.

7. Odprite oči na srečo

Ozrite se okoli sebe in videli boste stvari, ki se veseli. Bodite pozorni, kaj se dogaja okoli vas in boste cenili svet celoto veliko več. Od tega, kako čudovito skodelico kave okusov, kako velik je sonce počuti v svoji koži. Vedno je nekaj, da bo vesel, če ste vzeli čas, da si za to.

8. Okusite lepih trenutkov

Izkoristite vsak srečnega trenutka, ki prihaja svojo pot in res vonj. Bolj vaši možgani nauči, kako čudovito je lahko srečen trenutek bo, bolj bo na pazi za naslednjega. Če opazite kakšen lep dan je danes, ne samo obvestilo mimogrede, vzemite odmor in pojdi in se na soncu pol ure in res uživam.

9. Poskusite z besedo "ampak" v pozitivnem smislu

Namesto da bi rekel "Sovražim to stanovanje živim v, dodati", ampak "na negativne misli in reči," Sovražim to stanovanje živim v, ampak bom jih prej shranili dovolj denarja, da se premaknete ". To je tako enostavno, da bi negativni iz izjave, ki jih samo dodal "ampak".

10. Ne bojte se biti srečni

Naš končni nasvet o tem, kako biti srečen v življenju, je preprost stop strah, da bi bil srečen. Tudi v direst okoliščin, ljudje še vedno najdejo stvari za smeh. Samo zato, ker je ena stvar, ki ne bo dobro, ne pustite, da ustaviti, da si bil vesel, o nečem drugem. Sreča je navada, da lahko vsakdo priti v, in vse je potrebno trenirati svoje možgane, da bi bil srečen, je praksa.

Kako biti srečen v življenju? Kateri so vaši najboljši nasveti?

load...