Kako ustvariti popolno sanje - vizijo krovu? | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

Kako ustvariti popolno sanje - vizijo krovu?

Kako ustvariti popolno sanje - vizijo krovu?

Vaši možgani trudi, da poslušate svoje podzavesti. Če ste sami povedali, da ne moreš nekaj narediti, bo vaši možgani takoj odzvali v naravi in ​​ne bo niti poskusil, da vam pomaga doseči nekaj.

Če je, na drugi strani, sami ste povedali, da lahko popolnoma to storili, bodo vaši možgani ustrezno odzvali; da bo odpuščen in pripravljeni izkoristiti dan.

Ampak to je ena stvar, da govorimo o nečem na abstrakten način, in čisto nekaj drugega, da vaši možgani nekaj vizualno stimulacijo. Vizija (ali sanje) plošča je zelo močna vizualizacijsko orodje, ki ustvarja podobo svojega idealnega prihodnosti in kako želite stvari pan ven. To je konkreten prikaz, kamor želite iti, in kako boste do tja. To vitrine svoje sanje, svoje cilje, svoj namen in svoje popolno življenje.

load...

Vaš um se odziva na močan vizualni stimulaciji. Z predstavlja svoje cilje v življenju s slikami in slikami, boste udarna moč začetek svoja čustva in sprožijo sami v ukrepanje.

Če ste umira, da bi začeli na svoje vizije sveta, tukaj je nekaj načinov za ustvarjanje enega.

Najdi slike, ki jih predstavljajo

Kako se zdaj počutite? Kaj izkušnje si želite imeti? Kaj imetje želiš biti lastnik?

Ko ste mislili o vseh teh in pripravili nekaj idej, najti slike, ki najbolje zastopajo premoženje, občutke in izkušnje, ki jih želite imeti, in jih nalepite na vašem vozilu.

load...

Najdete te slike skoraj povsod; si lahko ogledate na internetu, filma skozi revije, uporabo fotografije in tako naprej.

Lahko bi celo fotografija je sam pred njihovo tiskanje off.

Karkoli vas navdihuje, našli podobo in jo prečenje na vašem vozilu. To bi lahko dobesedno karkoli. Britanski umetnik Francis Bacon uporablja, da se foto-je vse mogoče, od luže v dežju na razkošne arhitekture, saj v skladu z njim, je vse, kar je navdušujoče.

Vključi pic sami

Vključno s sliko sebe videti kot želite videti vsak dan, vas lahko navdihne, da se držijo svoje cilje.

To je dobro, da izberete sliko, ki je bila sprejeta v času posebej vesel trenutek v vašem življenju. Poleg tega se prepričajte, da je slika iščete super. Mogoče nosiš svoje najboljše obleke, ali morda vaš nasmejan do ušes. Morda je to slika, ki ste z vaš najboljši prijatelj, ki uživajo počitnice na soncu.

Karkoli že je, se prepričajte, da je slika, da se počutiš dobro, in ki vas popolnoma uteleša v vašem najboljšem trenutku.

To je v splošnem dobra ideja, da pin sliko sebe v središču vašem vozilu.

Naj stvari Čistega

Veliki Leonardo Da Vinci hranijo zvezke, v katerih je zapisali precej vsak mislil, da je kdaj imel. Njegove revije so precej grdo, in gotovo ni plačal nobene pozornosti, da bi. Napisal tok zavesti, kar se je zgodilo, da pridejo v glavo takrat.

Kot taka, da ni veliko strukture.

Medtem ko se lahko ta vrsta nemirni tehnike gotovo delo v ustvarjalnem procesu, kot ste poskušali zasnovati novo idejo, da je bolje, da si privoščite svoj vid krovu neke strukture.

Ste poskušali delati v smeri ciljev, zato je pomembno, da se stvari čisto in urejeno, tako da boste ostali na pravi poti. Delo, katerega cilj je linearni proces, in vaš svet mora odražati to. Zadnja stvar, ki jo želite storiti, je povabi kaos v svojem življenju na tej točki.

Uporaba Simple, Pozitivne besede

Boste morali napisati na vaše sanje krovu, seveda. To ne bo samo slike. Kadar pa ti pisalo nekaj besed, to je ključnega pomena, da se držite močnih, pozitivnih besed, ki predstavljajo svojo prihodnost.

Vedno imejte eno oko na cilj in uporabo besed, ki spominjajo tega cilja. Ne zapadejo v anjem introspektivne načinu in zapisati stvari, ki navdihujejo negativna čustva. Biti preprosta in jasna v vsakem trenutku. Bo tudi veliko informacij privede do nereda, in to lahko povzroči, da bo zmanjkalo.

Naj bo vaš jezik direktno, preveč. Če ste preveč nejasna, se lahko ozremo nazaj na svoje besede v času mesecev in praska svojo glavo.

"Kaj mislim s tem?"

Hang To Nekje boste videli ves čas

Spomnim se, ko je moj prijatelj najprej ustvaril vizijo ploščo. Zdelo se je precej spektakularno (če tad grdo), vendar iz neznanega razloga se je skril stran v prostem prostoru.

Ko sem jo vprašal, zakaj bi ji to storili, je odgovoril, da ni želela, da mar njeno spalnico steno.

Nimate obesiti na vid desko nad posteljo, ampak jo je treba pustiti nekje boste videli ves čas. Na ta način vas bo spomnil ves čas svoje cilje, navdihuje, da ostanejo na pravi poti.

Skrivanje proč pomeni, da ga bodo videli samo, če jo namenoma sneti steno pripeti nekaj na njej. To postane nekaj priložnostne, ne pa nekaj, da aktivno sodelujejo v.

Poleg tega je videti v vašem vozilu nekajkrat vsak dan pošlje nenehne vizualne dražljaje v možgane - kar je pomembno.

Razmislite Ustvarjanje več kot en svet

Saj ni treba, da se omeji na samo eno ploščo. Če imate več kot eno področje, ki ga želite spremeniti v svojem življenju in zato več kot en gol, ni nobene škode pri ustvarjanju dve, tri ali celo štiri vizijo deske.

Prenos vse svoje upe in sanje, bodisi finančno, kariera usmerjena, odnos, ki temelji ali tako naprej, na eni sami plošči lahko enostavno povzroči zmedo in kaos. Katera je zadnja stvar, ki jo želite.

Čeprav lahko traja malo več časa, zaradi jasnosti, da je dobro, da ustvarijo nekaj desk, če potrebe mora.

Ko ste ustvarili svoj vid krovu, je najboljši način, da izkoristijo to je, da gledaš na to, da boste obdržali vizualizacijo svoje cilje. Bodite hvaležni za to, kar imate, je smehljaj, in biti pripravljeni, da snap priložnosti, ki prihajajo svojo pot.

Ti bodo zagotovo predstavljena z možnostmi, da bi dosegli svoje cilje, od zdaj naprej, zato poskrbite, da jih bo!

load...