Kako uživati ​​božič, če ste samski? | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

Kako uživati ​​božič, če ste samski?

Kako uživati ​​božič, če ste samski?

Prazniki Božič se zdi, da ima način, da bi ljudje razmišljajo o svojih osebnih razmerah bolj globoko in, če ne spadajo v stereotipno poročena s scenarijem dve otroški, se lahko zapustil občutek nekoliko osamljen na božič. Ko je New York Post je objavil raziskavo o posameznih ljudi, je pokazala, da skoraj 50% vseh singlov, je dejal, da je njihov največji strah je še vedno eno samo v božičnem času. Če bo en sam ta božič, ne dovolite, da vas ustavi uživajo proslave, ker si res ne potrebujete partnerja v vleko, da imajo dober čas. Izkoristite dobre volje, da se bo okoli vas in branje teh deset načinov, ki jih lahko biti samski in še vedno uživajo svoj božič.

1. Sprejmite odločitev, da boste uživali božič

Če ste se odločili, da bodo sami lahko Božič grozljiv potem verjetno ne bo, tako da ne pustite, da vam z enim stanje spraviti dol. Je določeno, da uživate v božič in storiti vse stvari, ki bi jih storili, če bi imeli partnerja. Edina prava razlika v tem letu je, da boste lahko izbirali, kam iti in kdo si videti.

2. Postavite svoje božične okraske

Ne glede na vaše načrte so za božič, in tudi če bo preživel božič sam, dal gor božično drevo in nekaj okraskov in bo vaš dom videti nekoliko bolj praznično. Kako pripraviti za božič je vse del zabave in tudi če je to samo ti, ki bodo videli svoje okraske, da vam bo pomagal priti v razpoloženje za božič.

load...

3. Put bolj mislil v svoje božična darila

Če ste samski, boste imeli več časa preživijo izbiri ali dajanja daril za svoje prijatelje in družino. Lahko res porabili časa za iskanje idealnega darila za ljudi, nato pa si lahko bolj osebno preveč.

4. Naj vaši družini fokus svojega božič

Božič je najboljši čas pa je, da dohitijo z družino, da ste izgubili stik s. Ven adresar in dobil na telefon. Call to priljubljeno tetka niste govori že leta in ji želim vesel božič. Vaša družina bo radi slišali od vas in nadoknaditi na vse vaše novice.

5. Ali nekaj drugega za božič

Če ste prebivajo z družino za božič, da je super. Ampak, če niste, lahko izlet nekje v obdobju počitnic. Ali je to nekje toplo in sončno, ali božično tematskih potovanje nekje kot Laponskem, ne delaš nič na vse to božič, samo zato, ker ste samski.

load...

6. Obisk prijatelji in družino

Biti eno samo ne ustavi vam pridružijo z božično zabavo, zato ne obrnejo navzdol vabila, samo zato, ker mislite, da se boste počutili na pravem mestu. Prav lahko bi bilo nekoliko težje, ko se zdi, da je v odnosih vsi okoli vas, ampak ga je, da iz svojega uma in imajo dober čas nekako. Če se obrniti navzdol vse povabila boste dobili, boste žal šele kasneje in si želim, da bi rekla ja.

7. Preživite nekaj časa z drugimi posamezniki,

Ali res mislite, da ste edina oseba, ki bo enotna ta božič? Ven s prijatelji in zadeti nekaj strank. Zabavate se lahko v eno, in bi lahko tudi spoznavanje novih ljudi, ki so v popolnoma enakem položaju, da ste. Morda celo spoznal nekoga posebnega, tako da se ne skrivajo svojega čez praznike.

8. Privoščite si novo obleko

Z vsem tem denarjem, ki ga bo imel shranjeno na ne da kupiti darilo za vašega partnerja, boste imeli nekaj več denarja, da preživijo sebe. Privoščite si manikuro, pedikuro in novo frizuro, in sami priti do trgovin izločiti novo obleko za božič. Kako si oblečena za božič se boste počutili veliko bolje, tudi če nimate partnerja, da vam pohvale.

9. Prepustite v nekaterih božičnih obravnava

Nobene potrebe ni, da prezre okusne božične dobrote v skladišču, samo zato, ker nimate partnerja, da jih delite z. Zaloge na mince pite, božičnih pudingov in vsemi drugimi okusnimi poslasticami, ki prihajajo z božičem. Vsi okus prav tako super, ali imate partnerja ali ne.

10. Uživajte božič in da se boste počutili bolje

Sodelujte v dejavnosti božično zabavo. Nasmejan in smeh, tudi če mislite, da se ne počutite, kot da bo javnost srečne hormone v telesu in, preden se zaveš, boste pozabili vse o tem, ste enotni ta božič.

load...