Kako zmanjšati stres? | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

Kako zmanjšati stres?

Kako zmanjšati stres?

Čeprav se zdi, vsakdo je poudariti te dni, od mami za vaše hišne hrčka, koncept stresa ni bil dejansko oblikovala šele leta 1950. Verjetno po tem, ko so vsi začeli postane poudaril nekoč 9 - je bil uveden 5. Delovni dan! (Ali navijalke za lase so izumili, kdo ve ?!)

Toda obstaja veliko razlogov za stres in preprosto vse krivijo na dejstvo, da se delamo dlje preveč poenostavljeno razlago, in ne bo nam pomagajo, da bi našli rešitev. Ljudje se lahko poudariti, ker oni so preveč osredotočena na cilje, ki so zahtevali veliko od njih, kot so denar in slavo, ali jih je mogoče poudariti, ker oni se težko uravnotežiti popolnoma vse, kar je v svojem življenju, od dela, družina, prijatelji, odnosi, prostovoljstvo, njihova mala podjetja, ki potujejo in tako naprej.

K sreči je v šestdesetih in sedemdesetih letih, odkar je bil prvič uveden koncept stresa, raziskava je bila opravljena na način, da boj proti tem potencialno izčrpavajoče stanje. Tu so top 10 načinov, da ga premagati:

load...

Poslušajte svojo najljubšo glasbo

Naš prvi namig o tem, kako zmanjšati stres je, da poslušate svojo najljubšo glasbo, je skoraj vedno vas popelje nazaj v varno, veselo mesto. Ko se počutim strašno poudaril in razočaran nad življenjem, poslušam pesmi, ki sem ljubil, ko sem bila še otrok. V trenutku, sem odpelje stran od mojega trenutnega Grozničav življenje in nazaj v življenje svobode in brez odgovornosti. Vedno se postavlja nasmeh nazaj na moj obraz.

Poslušate lahko karkoli dela za vas. Morda želite sprostiti jezo, ki zibanje v vaši kuhinji do Metallice, ali pa so sladke, Virtuozni zvoki Mozarta je tisto, kar potrebujemo zdaj.

Pokličite Up Old Friend

Naslednja preprost nasvet o tem, kako zmanjšati stres je za priklic prijatelja. Temu bi lahko rekli do prijatelja, ki ga pravkar videli včeraj za klepet, vendar je pogosto veliko bolje poklicati starega prijatelja, ki ga ne govori, da že kar nekaj časa.

load...

To je zdravo, da ostanejo v stiku z ljudmi, vendar ne vedno imajo čas. Priklic nekoga, ki ste ga zanemarjajo v zadnjem času in ki vedno ve, kako te bo razveselilo je dobra ideja, saj bo trajalo vaš um off stresne stvari, ki se dogajajo zdaj in vam dal nekaj drugega neposredni svoj um proti.

Glasovi stari prijatelji "so tako pomirjujoče in tolažba, in jih poslušal prinese nazaj lepe spomine in lahko pomaga postaviti stvari v perspektivo.

Get Up Prejšnja

Kako se prej verjetno ne zveni kot nekaj, kar želite storiti sedaj, vendar če ste poudarili, ker si prizadevajo, da bi dobili vse, kar je storil v enem dnevu, vstajanje prej bi lahko bila rešitev.

Ko vstanem pred vsemi ostalimi, čutite pozitiven, ker veste, da ste dobili stvari narediti, medtem ko vsi ostali še vedno dremež. Imaš rob, in to pomeni, da si bodo brca nazaj opoldne, medtem ko vsi ostali sami s poudarkom ven, saj se trudijo rokov in marmelado svoje prste v tiskalniku.

Zadremati

Ena od dobrih nasvetov o tem, kako zmanjšati stres je, da so nap.

Veliko mladih bi spal v teh dneh, vendar pa ne sme biti napper samo še zato, ker so drugi ljudje, povedal, da je dremal za šibke, kot tudi leni študenti.

In stari ljudje, seveda.

Toda dremal je pomembno za polnjenje baterij, in je lahko tudi zmanjšanje ravni stresa, ki ga izbrisal kortizola iz telesa. Poskusi!

Fix Up Your Diet

Slaba prehrana dejansko lahko vaš stres ravni še veliko slabše. Veliko ljudi napačno domnevati, da so slabe maščobe v junk food glavo samo na njenih stegnih in trebuhu, vendar v resnici to zlobni bitja, da bi svojo pot do naših možganih, tudi če so se malenkost proč.

Kaj se zgodi, je, da negativno vplivajo na naše razmišljanje, znižala naše razpoloženje in tako naš um ves nered. To še povečuje našo stres.

Zato je pomembno, da jeste veliko dobrih stvari, kot so sadje in zelenjave. Če ste vedno zatekajo k junk hrane na delovnem mestu, ker delate take dolge ure, načrtovati svoje obroke večer pred delom. Pack si kosilo in si privoščite hranljive užitkov. Zaslužiš si.

Žvečilni gumi

To je enostavno, da misliš, da ljudje nespametno žvečite žvečilni gumi, ker oni 'got ni nič pametnejšega za početi. Oni so tako dolgčas, da morajo dejansko imeti nekaj v ustih ves čas, čeprav oni ne bodo pogoltniti!

Toda žvečilni gumi lahko dejansko zmanjša svojo raven kortizola, kar lahko zmanjša stres.

Smej se!

Še en nasvet o tem, kako zmanjšati stres je, da preprosto smejati več.

Vedno pravijo v filmih in TV kaže, da je smeh najboljše zdravilo. Pa je to res?

Ja, nekako!

Ok, medtem ko smeh ne bi mogli zdraviti vsako posamezno bolezen na svetu, lahko zagotovo se boste počutili veliko bolj pozitivno o sebi in svetu.

Ko se smejimo, izdelujemo več endorfinov (vesel kemikalije), ki zanika količino kortizola (stresnih hormonov) smo plavanje po našem telesu. Smeh, potem je nam igrajo trik na naše telo, ga vara v sreče.

Danes, ko se vrnete domov iz službe, dal komedijo naprej. Je smeh ven. Prezreti novice in gledal nekaj smešnega.

Zavedajoč se sedanjega trenutka

Vadba pozornost meditacijo pomeni, da se zavedamo sedanjega trenutka v vsakem trenutku. Namesto poudaril ven o tem, kaj bi lahko šlo narobe nocoj ali jutri, smo se namesto srkajoč čudeže, ki se dogajajo zdaj, od brenčanje ptic do sočne vonji našo hrano.

Pijte zeleni čaj

Še en nasvet o tem, kako zmanjšati stres je za pitje zelenega čaja. Veliko nas zanašajo na kavi pri delu - ampak veliko nas je še poudaril. Ali obstaja povezava? Po nekaterih raziskavah je.

Še več, veliko nas Tamaniti tudi veliko energijskih pijač čez dan, da nas budni, pozorni in odzivni na delovnem mestu. Toda tudi te so obremenjena tudi s kofeinom, ki lahko prispevajo k naši stresa.

Torej, kaj je odgovor?

Zeleni čaj!

Zeleni čaj vsebuje veliko manj kofeina kot kava, in prihaja s številnimi koristi za zdravje poleg Stabler mislih. Bogata z antioksidanti, je kot nalašč za pomirja živčni sistem in vas umirja.

Bodite Poti

Sprehodi lahko tako pomirjujoče in meditativno, vendar veliko premalo nas je motilo, da bi sprehode v teh dneh.

"Mi smo le preveč zasedeni," mi pritožujejo.

Če lahko hodi na delo, namesto da skakanje na nabito polnem avtobusu ali vlaku, gre za to.

Če lahko pop iz svojega urada za deset minut v času vašega večerjo odmor, gre za to.

Kako na prostem lahko zagotovi takojšnje olajšanje stresa.

Kako zmanjšati stres? Kateri so vaši najboljši nasveti?

load...