Katere so najstarejše kozmetične blagovne znamke v svetu? | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

Katere so najstarejše kozmetične blagovne znamke v svetu?

Katere so najstarejše kozmetične blagovne znamke v svetu?

Ali se spomnite, sedel na toaletno mizico svoje matere in občudovanju na vseh teh čudovitih stekleničk parfuma in kozmetični izdelki? Ali pa morda lahko spomnite, da je podpis vonj, ki vaše babice vedno uporablja nositi? No, nekatere od teh znamk kozmetike in lepotnih izdelkov iz minulih dni, so še vedno močna danes. Imajo jih prepakirati in nekaj blagovnih znamk, ki so spremenili svoje ime, ampak tukaj so deset najstarejših kozmetičnih blagovnih znamk na svetu, ki so še vedno v trgovinah danes.

1. Ribnik je

Hladno smetano Pond je nekoč rezana lepoto komplet vsake ženske in da je izdelek za uporabo odstraniti ličila vsak večer. Hladno smetano Pond je začelo kot zdravljenje kosov in opeklin, nato pa je družba šla na proizvodnjo Talk praški in mila. Družba je bila ustanovljena leta 1846, ki ga g Theron T. Pond, ki je odkril, da je nepozebnik, sestavino v svoji hladni smetano, lahko zdraviti majhne kose in odrgnine.

2. Yardley

Podpis vonj Yardley je angleški Sivka in blagovna znamka je že od leta 1770. Tam je bil v bistvu predhodnica Yardley, ki proizvaja sivka milo palice pred tem, vendar so njihove evidence so bili vsi uničeni v Veliki požar v Londonu v 1666. Yardley je v Londonu je še vedno zagotavljanje visoke kakovosti za nego danes.

load...

3. Kiehl je

Ameriška kozmetična znamka, Kiehl je, je bila ustanovljena leta 1851 in še vedno zasedajo isti stavbi v East Villageu na Manhattnu, ki so začeli v. Njihov zelo prvi izdelek je bil Musk Essence olje, ki je bil znan kot Love olje, je še vedno na voljo danes. Kiehl je dobro znan zdaj za njihovo filantropije in se spet povzroča, kot so raziskave aidsa, otroške dobrodelne ustanove in okoljske dobrodelne organizacije.

4. Shiseido

Shiseido je bila ustanovljena leta 1872 in se je začelo življenje kot lekarni v Tokiu. Blagovna znamka je začela svoj prvi lepotni izdelek, Eudermine toner, leta 1897 in podjetje je zdaj največje kozmetično podjetje na Japonskem in četrta največja na svetu. Shiseido je še vedno ena izmed vodilnih blagovnih znamk v izdelkih za nego kože so še, da so v ospredju novih inovacij tudi.

5. Vazelin

Vazelin, ki je zdaj v lasti podjetja Unilever, se zdaj uporablja kot make-up odstranjevalec in balzam za ustnice, med veliko drugih stvari, in to je bil prvi patentiral leta 1872 Robert Chesebrough. Chesebrough odkril zdravilne lastnosti vazelina, ko je obiskal polja nafte iz Chesebrough in je ugotovil, da so bili delavci v naftni industriji uporabljajo nekaj, kar se imenuje "palica vosek", ostanek so našli na oljne črpalke, zdraviti ureznine in opekline. Chesebrough odvzeli vzorce tega "droga voska" nazaj z njim in ga patentiral, kot je vazelin.

load...

6. Penhaligon je

Penhaligon je angleški parfum hišo, ki se, da je v poznih 1860, ki ga je brivec imenom William Henry Penhaligon. Rečeno je, da Penhaligon dobil idejo za svojo prvo dišavo, Hammam Bouquet, z vonji, ki bi bil vonj, ki prihaja iz turške kopeli, ki je deloval v bližini svojega trgovini brivec v Londonu. Še vedno lahko kupite to izvirno vonj danes, skupaj s celotno paleto telo losjoni, geli za tuširanje in smukec prahu.

7. Elizabeth Arden

Elizabeth Arden, ki reals bilo ime Florence Nightingale Graham, začela svojo lepoto poslovanje v letu 1910, ko je odprla svoj prvi spa. Nato je odpotoval v Pariz, kjer se je naučila več o izdelkih za nego kože in make-up in da je bil začetek kozmetike imperija. Celo zdaj, eden od Elisabeth Arden originalnih izdelkov, njen osem ur smetano, je še vedno najljubši slavnimi.

8. L'Oréal Paris

L'Oréal je ustanovil francoski kemik, Eugene Schueller, leta 1909 in je prvi izdelek, ki je družba sproščena inovativen barvanje las. Do leta 1928, L'Oréal razširil v druge izdelke za nego las in lepote. Danes, L'Oréal je največje kozmetično podjetje na svetu in njihove linije oglaševanje ulovu "Ker si je vredno", je verjetno ena izmed najbolj pozna gesla na svetu.

9. Nivea

Prvič, da je bila uporabljena Nivea blagovna znamka je bila, ko farmacevt Paul Carl Beiersdorf ustanovil svojo družbo leta 1882, vendar pa je bil novi lastnik podjetja, Oscar Troplowitz, ki je izumil prvi voda-v-olju kremo emulzija kožo. To je bil, da je izum, ki je postal ikona Nivea krema, ki je tako znana danes.

10. Erno Laszlo

Nič ni v novega o akne in dr Erno Laszlo je njegovo ime v poslovnem kozmetike, ko je ustvaril temelje kremo za princeso Stéphanie Belgije, ki slabo utrpela z breakouts. D. Laszlo ustanovil svojo nego kože blagovne znamke leta 1927 in je bil kmalu dobavo hollywoodskih igralk, kot Grace Kelly in Audrey Hepburn s svojimi izdelki. Bend je še vedno na voljo danes in nudijo paleto ekskluzivnih izdelkov za nego kože.

load...