Konec dneva: naučiti se ljubiti sami | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

Konec dneva: naučiti se ljubiti sami

Konec dneva: naučiti se ljubiti sami

Pravzaprav nihče ne želi, da postane depresija in nizko samospoštovanje sredstvo! Edina oseba, ki je odgovorna za svoje razpoloženje in srečo si ti. Poleg tega ženske, ki so srečni, veseli in pozitivno pritegnili nasprotni spol veliko lažje, kot tisti, ki so ves čas žalovanja... Torej, če on ni poklical ali ne pisati, to ne pomeni, da je po vsem svetu. Moraš se naučiti, da se neguje z ljubeznijo in srečo, nato pa le, boste lahko, da bo vaš partner srečen.

Ko sem omenil, da izraz "samo ljubezen", ne mislim narcistični odnos in aroganco, mislim vrste in spoštljiv odnos do sebe, pa tudi zdravo samo ljubezen in samozavest. Privoščite si s prijaznostjo in boste opazili, kako enostavno je, da zdravljenje vljudno druge ljudi. Jezus Kristus (v Bibliji) delijo z nami ena največjih skrivnosti harmoničnih odnosov... In skrivnost je, da ljubi svojega bližnjega, kakor (radi) sebe.

Zato, naučiti ljubiti sebe. Več o tem, da si privoščite prijazno in neguje svoje notranje bitje z veselimi občutki, da bo spremenila svoje življenje na bolje in vam bo pomagal, da postane bolj radostno, mirno, pozitiven in vesel; vaše odnose z drugimi ljudmi, prav tako, bo postalo veliko bolj izpolnjujejo in enostavno.

load...

Tukaj je nekaj dobrih razlogov, zakaj je učenje ljubiti sebe pomembno:

1) Loving si bo pomagal povečati svojo samozavest, lastno vrednost in samospoštovanje.

2) Samo ljubezen vam bo pomagal, da se počutijo srečnejši; ta pozitivna energija bo pritegnila več pozitivnih dogodkov v svojem življenju, saj srečnejši si enaka srečnejše življenje!

load...

3) Ljubiti se vam bo okrepila z močno vero v svojih zmogljivostih, talente in sposobnosti. To bo povečala svojo ustvarjalnost.

4) Samo ljubezen vam bo dala boljše razpoloženje in bo zapolnila tvoje življenje z radostjo. Z vir ljubezni znotraj vas - se boste počutili odlično in bolj pozitivno večino časa.�

5) Loving si bo okrepila svojo lepoto (ker se boste počutili srečnejše)... Obstaja veliko samo ljubezen kotacije, ki potrjujejo to, tukaj je eden, ki ga Audrey Hepburn: "Verjamem, da so srečni dekleta najlepše..."

6) Samo ljubezen vam bo pomagal, da bi bili bolj strpni do napak drugih ljudi; vam bo pomagal, da bo manj razdražljivi.

7) Loving si bo pritegnila več sreče v vašem življenju.

"Vi, sami, toliko kot vsi v celotnem vesolju, zaslužijo svojo ljubezen in naklonjenost.« ~ Buda

Vas prosimo, da se glasi 12 nasvetov, kako ljubiti sebe (preden lahko začnete ljubiti nekoga drugega) tukaj.

Ali menite, da je samo ljubezen pomembna? Delite svoje misli v razdelku pripombe "spodaj.

Ostani lepa, ljubiti sebe in biti srečen!

DELNICE

load...