Motivacijski nasveti: 10 razlogov, zakaj se morate upati narediti napake | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

Motivacijski nasveti: 10 razlogov, zakaj se morate upati narediti napake

Motivacijski nasveti: 10 razlogov, zakaj se morate upati narediti napake

Se bojite, da tvegati? Ali ste vedno varno pot in nikoli premakniti izven vašega območja udobja? Če vam te pripombe opisujejo, potem bi se lahko manjka na veliko. Ob nekaj, izračunane tveganja in ob napake, ki prihajajo iz tega, je vse del življenja. To je, kako smo se naučili, kako rastejo in to je, kako bomo dosegli stvari v življenju. Če ste tako bojijo delati napake, da nikoli ne tvegati, potem si oglejte našo deset razlogov, zakaj drzni, da bi napake lahko dobro za vas:

1. Edina slaba napaka je tista, ki jih ne učijo od

Izdelava napako je žalostno; kar isto napako večkrat je naravnost nemarno! Učimo se iz svojih napak skozi vse naše življenje. Od naših prvih pogojno korakov kot otroka do ukvarjajo z odnosi, denar in delo v poznejšem življenju; če mi ne delati napake, potem pa nikoli ne moremo vedeti, kako daleč lahko gremo...

2. Ko odpadejo konja, dobili takoj ponovno vklopi

Toliko klišeji smo lahko uporabljamo tukaj; Če na prvi vam ne uspe, potem poskusite, poskusite znova in tako naprej. Toda ključna stvar je, da se učijo iz svojih napak, ne obupajte in poskusite znova. Vedno obstaja druga možnost, ali drug način, da preizkusite in nekaj doseči. Vse napake delaš je, da vam pomagajo najti pravo pot.

load...

3. Fuj! To je bilo blizu!

Napake so odličen način za nas uči ceniti, kar imamo. Če ste kdaj stopil na pločnik, ne da bi iskali in avto vas je mimo, v centimetrov, boste vedeli, kaj mislimo, in to ni napaka, ki jo bo dvakrat.

4. Napake, da boste še bolj določen

Napake so samo spodbujajoč, če naj bodo. Namesto najemnin napaka ti dol, oceniti, kjer je šlo narobe, se učijo od njega in za to še enkrat. Uporabite napako, da se boste še bolj odločena, da bo uspelo in bo hvaležen za to napako.

5. Življenje je en dolg poskus

Možje dosegel luno, na koncu, vendar ne preden je NASA naredil pekel od veliko testiranja, eksperimentiranja in kar nekaj strašnih napak na poti. Lahko bi dal gor prvič eden izmed njihovih raket razneslo na odskočišče, vendar pa ni in so se znašli tam na koncu. Tako boste dosegli svoje cilje, če ne ustavi.

load...

6. Motiti se je človeško

Sprejeti strategijo tega stavka: "Motiti se je človeško, odpustiti je božansko." Ali, z drugimi besedami, če se zmotite, ne premagati sami gor o tem! Mi smo vse ljudi in delati napake je del človeškega stanja, tako da, ko se zmotite, odpustiti sebi in korak naprej.

7. Napake vam pomaga drugim

Če ste naredili napake, ki jih lahko poučujejo druge, ne za. Lahko povem svoje otroke, ne za vožnjo s kolesom po klancu navzdol, ne da bi gospodarstva na ročk, ker, ko ti je kot otrok, si padel! Enako velja, če ste starejši, kaj ste se naučili iz svojih napak vam daje modrost, da bi lahko svetoval druge.

8. Tveganemu in delati napake vas naredi močnejše osebo

Predstavljajte si, ko je živel popolno življenje brez ene same napake, nato pa iznenada naredite eno. To bi bilo pogubno! Pravzaprav, kot ste jih naredili vsako malo napako, da vas naredi močnejše in bolj pripravljeni za naslednjo.

9. Napake lahko pravočasno bujenje klic

Včasih je lahko življenje postane malo preveč enostavno in smo postali samozadovoljni. Hudo napako je lahko dober opomin, da moramo ohraniti našo previdni, ob vsakem času in biti pozorni na to, kaj se lahko prihaja vogalom.

10. Kdor si upa zmage

Ta moto britanskih posebnih sil povzema lepo, zakaj bi si upaš, da napake. Saj ni treba, da reševanje talcev iz terorističnega položaju, da sprejmejo takšne obete, vendar pa vam ne povem, da če se bojijo delati napake preveč, preprosto ne bo nikoli poskusil.

Tisti, ki nikoli ne upa tvegati in narediti napake, še nikoli ni priložnost piti šampanjec! Zato ne bo odvrnilo s svojih napak, nasprotno, treba navdušeni, saj vsaka napaka, ki jo bo vas pripelje bližje k uresničevanju svojih ciljev in ciljev, in kmalu boste imeli priložnost piti šampanjec in praznovanje svoje zmaga!

Ostanite srečni in upaš, da napake!

load...