Motivacijski nasveti: 8 pomembnih razlogov, zakaj ne bi smeli poskušati biti normalni | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

Motivacijski nasveti: 8 pomembnih razlogov, zakaj ne bi smeli poskušati biti normalni

Motivacijski nasveti: 8 pomembnih razlogov, zakaj ne bi smeli poskušati biti normalni

Obstaja toliko pritiska danes na ljudi, da so v skladu, tako da bi se lahko odpuščeno za razmišljanje, da je nekje v prihodnosti bomo videti kot identičnih klonov. Montaža v in da je "normalno", karkoli že to je, je vse lepo in prav, ampak to je naša zelo individualnost, ki nas naredi posebne. To bi bilo zelo dolgočasno svet, če bi bili vsi enaki, in tukaj je osem razlogov, zakaj ne bi bilo poskusiti tudi težko biti, nekdo drug je ideja normalno:

1. Ker ste dovolj dober način, kako ste

Saj ni treba, da nekdo drug je ideja odlična, samo se sami! Vsi smo različni tako na notranji in zunanji strani. Različne ni narobe, da je lepa!

2. Kdo odloča, kaj je "normalno" anyway?

Nihče nima pravice, da se odločijo, kaj je normalno in kaj ni. Obstajajo določene norme, ki jih moramo v skladu z, da bi živeli drug ob drugem v miru drug z drugim, ampak razen, da je ponosen na to, kdo ste, ker je nihče drug kot si ti na tem planetu, zato nikoli ne poskušajte biti nekaj, kar nisi, samo se ti!

load...

3. Razviti svoje edinstvene talente

Tvoji starši želijo, da bi bil zdravnik, vendar želite postati rock zvezda? Ne sledi sanjam nekoga drugega, sledite svoje sanje, sledi svojemu srcu! Čeprav bi ljudje imeli samo svoje najboljše interese na srcu, kot tudi dobre namene, misleč, da so ti potisnite v pravo smer, vendar je vsekakor bolje, da lovi svoje sanje, kot da še nikoli niso niti poskusili.

4. Pretvarja, ne deluje 

Če ste poskušali biti nekdo, ki ga niso, je zelo verjetno, da jih ne bo uspelo. Pretvarja, da je nekaj drugega kot resnično vam bo samo vam je neprijetno in nesrečen. Nekdo je rekel, da je bolje, da je original, potem kopija, tako da samo je najboljša različica sebe mogoče.

5. Če nekdo želi, da spremenite, potem lahko ti res rad?

Če je nekdo drug vas prosi, da so bolj "normalno", potem boste morali vprašati, zakaj? Obstaja, seveda, nekaj situacij, kjer je to lahko veljavno in za tvoje dobro, vendar v večini primerov govorimo o nekom, ki želi, da vas obrnejo v svojo idejo o tem, kaj bi morala biti oseba, ne le ljubiti za kdo ste.

load...

6. Normalno je le dolgočasno

Vsi moramo biti malo drugačen, da se imenuje imajo osebnost. Kaj za vraga bi vsi morali govoriti o tem, če smo se vsi strinjali o vsem?

7. Biti najboljši, ki ga lahko

Ena od največjih stvari, da srečni ljudje vedo, da so poskušali po svojih najboljših močeh in sledi svojemu srcu. Biti najboljši, da veste, da lahko je veliko bolj pomembno, kot poskus, da se tisto, kar se ne, samo da prosim druge ljudi, tako da je najboljša različica sebe!

8. Verjemite vase

Oglejte si v ogledalu. Ta oseba je videti nazaj na vas je pomembno, in ta oseba je lepa! Pazi nase, ljubiti sebe in verjamem, kdo ste. Ti si nekaj posebnega in ga ne pozabi.

Ali imate druge razloge, zakaj ne bi bilo v skladu s standardi drugih ljudi? Vas prosimo, da delite svoje misli in motivacijske nasvete v komentar oddelku spodaj.

load...