Nasveti za pozitivno mišljenje: 10 korakov do bolj optimistične in pozitivne | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

Nasveti za pozitivno mišljenje: 10 korakov do bolj optimistične in pozitivne

Nasveti za pozitivno mišljenje: 10 korakov do bolj optimistične in pozitivne

Kako misliti pozitivne misli? Ko ste zadeli z Juriš slabih novic, je težko sprejeti optimističnemu pogledu na življenje in včasih potopi v začarani krog negativnega mišljenja, ki nas vedno mislijo najslabše. Obrniti ta negativni trend je mogoče storiti, čeprav, in lahko začnete videti dobro, da obstaja okoli vas znova. Oglejte si teh 10 korakov, da bi dobili nazaj na pozitivno progi in ustvarjanje novih pozitivnih vas:

1. Pomislite na življenje kot potovanje. Vredno potovanje!

Potovanje je avantura, ki je napolnjena z nepričakovano in tako je življenje. Tako kot na potovanju, bo obdobja klanec boja, kot tudi navzdol v prostem teku, vendar je na koncu od tega, bo potovanje je bilo vredno.

2. Počasi, odpreti oči in začeli opažati malo užitke življenja

Dirke skozi življenje, po od enega požara do drugega, nikoli ne boste dobili priložnost, da uživajo v preprostih stvari v življenju. Upočasni malo in si dati priložnost, da v preprostih užitkov v življenju, kot so glasba, hrana in branje, in to vas bo spomnil, da ni vse tako slabo, kot ste morda mislili.

load...

3. Bodite prijazni in delati dobro za druge

To je znanstveno dokazano dejstvo, da ljudje, ki ne dobre stvari drugim postalo veliko srečnejši, kot tisti, ki ne. Nuditi pomoč, kjer lahko in doseči, za ljudi, ki so v stiski, in se boste počutili bolje o sebi in bolje o življenju kot celoti.

4. Začnite dan off desno nogo, s pozitivnim predznakom

Če imate občutek, nizko, potem lahko zjutraj je slabši čas od dneva, ko je negativni misli poplav v tvoji glavi. Bodite pozitiven korak začne svoj dan tako, da je seznam stvari, ki ste hvaležni za in stvari, ki jih želijo naprej. Blokirati negativov s pozitivnih, tako da bo pozitivno razpoloženje ostal z vami cel dan.

5. Feed off optimizem in pozitivnost drugih ljudi

Pozitivno razmišljanje je navada, ki se hitro pobrali. Obkrožite se s pozitivnimi, srečnih ljudi in berejo knjige s pozitivnimi vzorniki iz zgodovine. Bolj slišite in preberete pozitivnosti od drugih ljudi, bolj optimistični boste začeli, da se počutijo.

load...

6. Postanite telesno dejavni in praksa skoči veselja vsako jutro

Zadnja stvar, ki jo želite storiti, je sedeti doma in Razmišljati vaše težave. Ven in gredo na sprehod ali se pridružijo športni klub, da bi dobili nekaj vadbe. Še en preprost trik, kako bi začeli počutiti dobro in pozitivno je, da redno vaditi skokov veselja, vsako jutro, na primer. Vaja ne bodo vaše težave izginile, vendar pa bo za javnost endorfinov v telesu, ki bo povzdignil razpoloženje in vam omogočajo, da bolj učinkovito reševanje problemov.

7. Make zavestno odločitev, da ustavi negativne misli, takoj, ko jih opazite

Imate veliko več nadzora nad vašim lastnim umom, kot si mislite, in se lahko ustavite negativne misli takoj. Praksa zavestno povedali sami, da ne bo negativno razmišljati in se premakniti svoje misli v kaj bolj pozitivnega. To se morda sliši nemogoče, ampak poskusite, s prakso, res lahko delo.

8. Stop catastrophizing, ker vaši najhujši strahovi verjetno ne bo nikoli zgodilo

Ne vedno pomislim na najslabše, kar bi se lahko zgodilo, ker verjetno ne bo. Spomni se, kolikokrat, da ste mislili, slabše in ni nikoli dejansko zgodilo. Pomislite namesto najboljših možnih rezultatov v vsaki situaciji.

9. Poskrbite, da stvari, ki bi jih z veseljem in ne pozabite, da je zabavno

Naredite nekaj časa za stvari, ki ne bi si srečen. Poskusiti nove stvari in se na nove izzive, tako da so stvari, ki ste nezadovoljni ne celo življenje. Lahko graditi svojo samozavest in optimizem, da se prepriča, da ste omogoča dovolj časa, preprosto, za zabavo.

10. Regain svoj smisel za humor in se naučite smejati sebi

Lahko naredijo življenje zdi celo veliko bolje, z učenjem na smeh in učenje smejati sami. Lahko pomaga spodbujati svoj smisel za humor z branjem smešno knjig in gledanju komedije na televiziji. Ljudje, ki se učijo smejati več je bilo ugotovljeno, da je do tretjine bolj pozitivno, kot tisti, ki ne. Kaj veliko zdravilo predpisovati!

Ali imate druge nasvete o tem, kako postati bolj optimistična in pozitivno?

Vas prosimo, da delite svoje nasvete in misli v komentar oddelku spodaj.

load...