Naučite se lahko 10 čudovitih življenjskih učnih ur | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

Naučite se lahko 10 čudovitih življenjskih učnih ur

Naučite se lahko 10 čudovitih življenjskih učnih ur

Rečeno je, da je potovanje širi um, vendar pa lahko naredimo veliko več kot samo to. Ko ste na poti, in mislimo resnično potovanje na daleč okolici, lahko spremenite svoj celoten pogled na življenje za vedno. Ko ste doživeli različne kulture, različne načine življenja in ste preživeli obremenitve dolge razdalje, mednarodna potovanja sama, tvoje oči so res odprli na široko, širni svet, da je tam. Torej, tukaj so samo deset stvari, ki jih lahko učijo od potovanja izven meja svoje države:

1. Okrepitev izven vašega območja udobja ni tako težko, kot si misliš

Ena izmed najbolj pomembnih življenjskih lekcij, ki lahko potujejo naučil, je, da stopiš ven iz vaše cone udobja v redu. Tako kot v vsakdanjem življenju, boste dobili veliko več od potovanja, ko poskušate nekaj drugačnega. Presegajo samo prestolnicah večjih zahodnih državah, ki so vsi videti precej isto vseeno, in boste našli popolnoma nov svet doživetij za raziskovanje. Ja, bo drugačna in ja, včasih je lahko strašljivo, vendar je korak izven vašega območja udobja in boste našli nove dragocene izkušnje, boste ugotovili, da je vredno.

2. Ne nosite odvečno prtljago okrog z vami

Ko se pogosto potujete, boste kmalu ugotovili, da ne boste res potrebujejo vso to prtljago; to šele pride na pot. Pustiti za seboj, kaj vam ni treba in se osredotočiti na uživanje danes in veseli, da jutri.

load...

3. Cenim, kaj imate

Druga življenjska lekcija, ki se lahko naučite od potovanj je spoštovanje. Ko ste porabili čas z ljudmi, ki živijo v eni sobi doma s tal umazanijo in živijo vsak dan o tem, kaj bi si mislili, da prigrizek, potem res naredi ceniti stvari, ki jih imajo in da naredi vaše skrbi zdi majhen in zbledijo.

4. Razumevanje, da so v resnici, čeprav so ljudje drugačni precej isto

Čeprav imajo ljudje različnih ver, različne načine oblačenja in različne jezike, da so vsi enaki pod EU. Potovanja odpre oči za čudo raznolikosti in vas naredi veliko bolj strpni do drugih, tudi če se ne strinjate z njimi.

5. Ne poudariti, o stvareh, ki jih ne morete spremeniti

Še ena preprosta življenjska lekcija, ki lahko potujejo te nauči, ne poudariti, o stvareh, ki jih ne morete spremeniti. Imajo rek v afriških državah, "TIA" ali "to je Afrika. Uporabili bodo te besede, ko je vlak ne pride, je moč ugasne ali cesta postane izpere dež. Ko vidite ta odnos si nekako zavedaš, kako nepomembno je, da ne more priti mobilni sprejem telefon na absolutno vsaki ulici svojega mesta, ravno v trenutku, ki si ga želite.

load...

6. Ti postanejo manj tveganja škodljive, vendar je bolj smiselno

Naslednja življenje lekcija, ki lahko potujejo naučil je, da lahko tvegati. Obstajajo slabi ljudje na svetu, vendar pa so veliko bolj dobri ljudje. Če pretehtati vsa tveganja v življenju, ki jih verjetno ne bi niti stopiti izven vaših vrat. Potovanje uči, da je bolj pustolovski, ampak tudi uči, da je ob razumnih varnostnih ukrepov, lahko zmanjšate tveganje.

7. Ti se naučijo, da gredo ven in dobili tisto, kar želite

Druga življenjska lekcija boste lahko izvedeli med potovanjem je, da gredo ven in dobili tisto, kar želite. Svet se ne bo prišel k vam in vas kmalu izvedeli, da s potovanjem. Seveda, si lahko ogledate na National Geographic Channel, ampak to ni isto, kot ga doživlja prve roke. Za potovanje, boste morali načrtovati, morate rezervirati in imate lahko prihranite nekaj denarja prvi, ampak predvsem, boste morali priti ven in to.

8. Stvari vedno ne gredo načrtovati

Stvari se vedno ne gredo tako, kot mislite, da bodo v vseh vidikih življenja in potovanja ni nobena izjema, da je pravilo. Ampak, kaj boste pridobili, ko gredo stvari narobe, je sposobnost, da stojijo na nogah in improvizirati. Prav tako učijo, da lahko pridobijo veliko več osebnih koristi od nepričakovanega, kot si lahko iz skrbno vnaprej načrtovano.

9. Naučiš se biti bolj neodvisni

Ko se znajdete daleč od doma, v tuji državi, boste kmalu naučiti stati na svojih nogah in ko potrebujete kopalnico in jo potrebujete hitro, ki jo pogosto storiti, ko ste na poti, v nekaterih delih sveta , ki jih učenje jezikov zelo hitro preveč.

10. Naučiš se, da so ti ljudje na novice resnične ljudi

Potovanje vam daje veliko širši pogled na svet okoli sebe in boste videli ljudi, ki imajo težave, kot pravih ljudi, ki so tako kot ti. Ko nekateri ljudje gledajo svetovno novice na televiziji, ki jih lahko ogledate neprizadeto na žrtve nesreče ali lakote, ampak ko ste potovali, vidite tiste žrtve, kot ljudi in potovanja uči, da je veliko bolj sočutna in skrbna oseba.

Katere druge življenjske lekcije, na vašem mnenju potovanje lahko naučil? Vas prosimo, da delite svoje misli v komentar oddelku spodaj.

load...