Top 10 nasvetov o tem, kako premagati stres | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

Top 10 nasvetov o tem, kako premagati stres

Top 10 nasvetov o tem, kako premagati stres

Vsakdo dobi poudaril, včasih in to je povsem naravna reakcija, da večina ljudi soočiti s čisto v redu. Za nekatere ljudi, čeprav, lahko stres priti na njih, nato pa, da lahko privede do resnih zdravstvenih težav. Kaj morate vsekakor ne stori, se obrnejo na umetnimi pripomočki za spopadanje s stresom, kot so pitje ali kajenje. Stres lahko pretepli in pod nadzorom, ki ga več naravnimi sredstvi, zato berite naprej in našli deset top nasvetov, ki vam bo pomagal premagati stres.

1. Izogibajte se umetnih stimulansov

Ko so ljudje pod stresom, se pogosto obrnejo na alkohola, da se jim spat in nato kavo, da jih zbudi enkrat, in to je absolutno najslabša stvar, ki bi jo naredil. V obdobjih stresa bi morali dejansko sekanje na stimulansov in poskušam se umiriti, čeprav druga sredstva, kot so molitve in meditacije, na primer.

2. Pogovor z ljudmi

Še en nasvet o tem, kako premagati stres je, da preprosto govoriti z ljudmi. Samo govoriti stvari skozi s prijateljem je lahko v veliko pomoč, ko ste pod stresom. Ti morda ne bo mogel rešiti vse vaše težave za vas, vendar bodo mogli gledati na stvari iz drugega zornega kota za vas. Prav tako je lahko koristno, da enostavno pozabili svoje težave in včasih samo chill out z dobrimi prijatelji.

load...

3. Prevzemite nadzor od stvari, ki jih lahko nadzirate

Sprejmi, da ne more nadzorovati vse in se osredotočiti vso svojo energijo na stvari, ki jih lahko. Naredite seznam stvari, ki jih muči, in odpraviti tiste, ki jih lahko popravite, vendar ne zapravljajo svojo energijo poskuša nadzora neobvladljive.

4. Ostanite aktivni

Še en nasvet o tem, kako premagati stres je, da ostanejo aktivni. Ni treba posebej poudarjati, telesna aktivnost ne bo rešil vseh vaših težav v hipu, vendar pa bo jasno vaš um in zmanjšati simptome stresa. Stres je rezultat našega boj ali beg instinkt, tako živahne hoje ali kratko vožnjo bo pomagal uravnotežiti hormone v telesu in te pomiri.

5. Poglej, kako upravljati svoj čas

Ne poskušajte popraviti vse težave v eni potezi, da seznam in prednost. Poskusite razčleniti vsako nalogo v bolj obvladljive segmente in jih Otkucavati seznamu kot greš. Tudi pogled videti, kaj prosi druge ljudi, da naredi za vas. Nič ni narobe z malo delegacijo!

load...

6. Poskusi, da bi dobili več spanja

Naš naslednji nasvet o tem, kako premagati stres je poskusiti, da bi dobili več spanja. Seveda, lahko je težko zaspati, ko ste premetavala in obračanja, skrbi o stvareh, vendar je pomembno, da poskusite. Najboljša stvar je, da si dovolj časa, da prenehanju, preden greš v posteljo. Prenehajo delovati in se poskusite sprostiti vsaj dve uri, preden poskušate zaspati.

7. Ali več stvari, ki so vam všeč

To je veliko lažje, da se ukvarjajo s stresom, če se ne počutite, kot ste poudarili 24 - 7. Tudi če ste zelo zasedeni, morate vedno vzemite čas, da se sprostite in uživajte sami. Tudi sami dajejo samo eno uro na dan, kjer se lahko ustavite svoj svet v celoti in se sprostite bo pomagal lažje spoprijela s stresom.

8. Daj si nove izzive

Morda se zdi čudno, da predlagamo, da se na več izzivov, ko ste že poudarili, vendar določajo sami cilji lahko pomaga, da boste postali bolj produktivni. Novi izzivi bi vam kaj bolj pozitivno, da si prizadeva za, in ne samo občutek, da se borite se nikoli ne konča izgublja bitko proti vaše težave.

9. Lend roko pomoči

Še en koristen nasvet o tem, kako premagati stres, je, da bi nudila pomoč roko z drugimi ljudmi. Pomagati ljudem, ki so v slabšem položaju kot ti, lahko pomagajo postaviti svoje probleme v perspektivi. Raziskave so pokazale, da več daš, bolj sposobni ste postali, da se ukvarjajo z vprašanji v svojem življenju.

10. Poskusi in pogled na pozitivnih v vašem življenju

Poskusite in na koncu vsak dan, ki ga zapiše le tri stvari, da ste hvaležni. Stres, ki ste mislili, da je vse narobe pogosto posledica, ko je realnost, ki je ni! Uravnotežiti s stresnim, negativne misli z nekaj pozitivnimi in bo pomagalo uravnotežiti svoje razpoloženje.

Kako premagati stres? Kakšni so vaši nasveti?

load...