Tukaj je, kako biti zdaj srečen | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

Tukaj je, kako biti zdaj srečen

Tukaj je, kako biti zdaj srečen

Nič ni hujšega, ko ste v navzdol razpoloženje, kot da ima nekdo povedati, da se razvedriti. Konec koncev, oni ne gredo skozi to, kar ste, da kaj vedo? No, pravzaprav, smo vsi šli skozi obdobja pa nesrečen, zato so verjetno razumeli, več kot si lahko predstavljate, ampak ne moreš samo filma stikalo in zavrtite svojo srečo nazaj, boste morali sprejeti nekaj korakov, da to uresniči. Prvi od teh korakov je, da odloči, da hočeš biti srečen. Ko je to pomembno odločitev, sledite teh deset korakov in vas bo vodila nazaj na pot sreče.

1. Postavite preteklost, kamor spada

Moraš pustiti v preteklosti, če želite, da bi bil srečen. Kaj se zgodi v preteklosti je pomemben del vsakega od naših lastnih zgodb, ampak tisto, kar se dogaja zdaj, je tisto, kar je res pomembno. Učite se od preteklosti, z vsemi sredstvi, vendar ne živijo na njem, in pustite, da se porabijo vse svoje misli. Jo vloži stran, kamor spada, na zadnji tvoji glavi, in dobite na uživanje Danes pa sedanji trenutek.

2. Sprejmi, kdo ste

Vi ste, kdo ste, da jo sprejme, in se naučite, da mi je ta oseba. Vsi imamo svoje prednosti in slabosti, ampak to je tisto, kar nas, kdo smo. Če ste prenehali prizadeva, da bo nekdo drug, boste imeli veliko več časa za uživanje ti.

load...

3. Ali stvari, ki jih radi zdaj

Veliko ljudi odvrne počne stvari, ki jih resnično želijo storiti, ker so preveč zaposleni, ali imajo preveč obveznosti, vendar to pomeni, da se pogosto končajo nikoli ne počne koli od njih. Če imate željo, da naredi nekaj, zakaj ne naredite to danes? Ali vaše sanje delati bungee skok, ali ustanoviti svoje lastno podjetje; ne več zapravljati časa za razmišljanje o tem, da to storite zdaj!

4. Praznujte vse

Karkoli drugega, se dogaja v vašem življenju, in pa slabo, da je, vedno obstajajo stvari, ki se dogajajo okoli vas, ki jih je vredno praznovanja. Sprehodite se v državi in ​​diha na svežem zraku, poslušati otroke smeh in igranje v parku, ter vonj in uživajte v to vrstico luksuznih čokolade veste, da vam ne bi kupil. Vedno je nekaj čudovitega dogaja nekje, če odpreš oči in si za to.

5. Practice hvaležnost

Preštejte svoje blagoslove, dobesedno, vsak dan. Naredite seznam stvari, ki ste hvaležni za in vam bo pomagal, da se zavedaš, da imaš veliko več, kot ste mislili, da je imel. Če imate jesti in čisto vodo za pitje in streho nad glavo, da ti že postavlja med nekaterimi najsrečnejši ljudje na planetu. Vse po tem je pika na!

load...

6. Razgibajte

Če ste občutek nizke verjetno, da niste počutil, kot delajo v ali ob kateri koli drugi obliki vadbe, vendar ne uveljavljajo bo le počutite slabše. Raziskave so pokazale, da je vaja tako dober za izboljšanje razpoloženja osebe, ki se zdaj uporablja pri zdravljenju depresije. Tudi le nekaj deset minut hoje dvigniti razpoloženje. Poskusi!

7. Poslušajte veselo glasbo in gledajo komedije na televiziji

Kaj gledate na TV in kakšno glasbo poslušate ima lahko velik vpliv na vaše razpoloženje. Izberite vesele pesmi in gledanje humoristične oddaje na TV in se boste počutili srečnejše takoj. Še več, bo ta sreča trajala preveč. Lahko bi se še hihitati, da si o tem dobro šalo ste slišali, nekaj ur kasneje.

8. Preživite več časa z družino in prijatelji

Če je nekaj groznega zgodilo, da vas je znižal, boste potrebovali nekaj časa sam, da se pozdravi, vendar ne pustite, pri čemer da mi čas postanejo preveč navado. Najboljši način, da bi dobili nazaj na noge, je, da se z ljudmi, ki skrbi za vas in ki lahko se boste smejali. Obkrožite se z veselimi, pozitivnimi ljudmi, in nekatere njihove sreče bo Masiranje off na vas.

9. Pomoč drugih ljudi

Ko se počutite dol, pomagati drugim ljudem, vam lahko prinese ogromno veselja in zadovoljstva. V eni študiji je bilo ugotovljeno, da so ljudje pridobili veliko več sreče oblika nakupu darilo za nekoga drugega, kot so to storili z nakupom nekaj materiala za sebe. Vam ni treba porabiti denar, čeprav bi lahko samo prostovoljno nekaj svojega časa za pomoč nekoga.

10. Klicanje načrti za prihodnost

Morda ne boste mogli, da bi takojšnje spremembe v svojem življenju, vendar načrtujejo vnaprej se boste počutili srečnejše glede prihodnosti. Nastavite si nekaj ciljev za prihodnost in nameravate narediti več stvari, ki jih uživajo. Tudi če vse, kar imate, je načrt, vsaj boste vedeli, da imate nekaj veseliti in kaj si prizadeva.

load...