Tukaj je zakaj in kdaj bi rekel ne | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

Tukaj je zakaj in kdaj bi rekel ne

Tukaj je zakaj in kdaj bi rekel ne

Ali vidite sebe kot psihično močna oseba? Če ne morete reči, ne za ljudi, je zelo verjetno, da nisi tako psihično težko, kot bi si želeli.

Tukaj je stvar. Večina od nas želijo biti všeč drugim ljudem. Mi smo socialna bitja, ki želijo imeti prijatelje. Nočemo biti osamljen.

Toda nekateri od nas, da to željo, da bi se preveč všeč. Posledica tega je, smo rekli, Da, da vse, kar ljudje vprašajo nas.

"Lahko me odpelje na letališče jutri ob 6. Ure?"

Da!

"Si lahko ogledate po mojih treh rottweiler psi nocoj?"

Da!

"Lahko me spremljajo na tekmi NBA nocoj, ker imam rezervno karto dogaja in ne želite iti sami?"

Da! Da! In še več Da!

Dobro je reči, da nečesa. Mi smo prijeten druge, in smo tudi dobili nekaj od tega sami - ali tako domnevamo.

Glej, ko pravite, da ves čas, si tudi rekel, ne nekaj drugega, da bi lahko opravljali namesto.

Ljudje pravijo: "No, ne morem reči, ne zato, ker da samo sliši sebično."

Toda, ko ste rekli, Da ves čas, se ti res delaš za nesebičnih razlogov?

Ali ste dejansko to počne zato, ker se dogaja, da ljudje kot si ti več? Kar je pravzaprav, saj veš, popolnoma sebičen razlog, in sicer da do nečesa.

Še en razlog, zakaj smo rekli, da prepogosto, ker mislimo, "No, jaz nimam izgovora pri roki, da bi lahko dal. Torej moram reči, da. "

To je popolnoma ne drži. Z lahkoto lahko samo rečem "Hvala za vprašanje, ampak dejansko ne morem priti", in da je lahko konec.

Prav tako se vzdržijo rekel Ne, ker ne želimo razočarati nekoga. Ne želimo, da bi jih pustil na cedilu. Vendar pa so ti daje vaš prijatelj dovolj kredit tu? Ali ste popolnoma prepričani, da bomo se zdrobi tako, da praviš, da ne, da dobesedno ne more delovati več? Možnosti so se, da ne bo motilo, sploh!

load...

Če ste bolni in utrujeni od rekel ja vsem ves čas in zelo modno idejo rekel Ne o priložnostih, tukaj je nekaj časi so, ko bi morali reči No.

Reči ne poskuša pričakovanja izpolnjujejo druge ljudstev

Zdi se, da imajo vsi svoje mnenje o nas, in imajo tudi pričakovanja nas. Preprosto zato, ker stvari, ki smo jih storili v preteklosti, in stvari, ki smo jih omenjenih Da do, ko so ustvarili idealno različico nas.

Ampak tvoja preteklost ni nujno, da vas opredeliti. Samo zato, ker si bil preveč pijan nekajkrat (ker si se počutil ste morali) ne pomeni, da morate, da to počne za izpolnjevanje standardov, ki ste jih sami določene, in ki vsi ostali še vedno pričakuje, da spoznaš.

load...

Določite si ga vnovičnega odkrivanja s presenetljivo ljudi. Recite ne za stvari, ki ste jih omenjenih Da v preteklosti. Nepredvidljivi. Prikaži ljudem pravi vas. Sčasoma se bo njihova pričakovanja in idealiziran različice vas zbledi in bodo vedeli, kdo v resnici si, in kaj si pravzaprav želite od življenja.

Reci ne na delovno mesto vas sovražijo

Večina od nas - ne vsi - so bili v službi, smo absolutno sovražil na neki točki ali drugo. Bu pa smeti delovna mesta, so le začasno sredstvo za dosego cilja za nekatere (kot so študenti), se zdi, da je nekaj, kar zatakne z več let za nas ostale.

Mi smo ostali pravijo, da bi smeti delovna mesta? Zakaj rečemo ne, če obstaja možnost, da zaprete in poskusiti nekaj novega?

Pogosto je to zato, ker ne želimo, da zapustijo svojo cono udobja. Včasih je to zato, ker smo Ne želite, da druge ljudi navzdol. Ampak boste porabili polovico svojega življenja na delovnem mestu. To je zelo pomembno, da boste uživali to polovico!

Ne skrbi, kaj bodo drugi ljudje mislijo o vas. Če vam ni všeč delo, bo to vaš cilj, da bi našli tisto, ki jo imajo radi.

Reci ne za ljudi, ki bi si dol

Ena od najhujših stvari, ki jih lahko vodijo rekel, da bi se razmere in ljudi, ki vas pravkar zaključilo.

Imel sem prijatelja, ki je bil povsem v redu z mano, ko je bila samo midva, ampak vsakič, ko se je skupina od nas se je zdelo, da uživajo me je odložil z njo sly, backhanded pripomb. Ne vem, zakaj je to storil, vendar je vedno pustila slab občutek.

Ampak jaz še naprej reči, da ko me je vprašal, ker nisem hotel ji, da ji je bil siten me!

Saj ni treba, da si dal v položaj, da se dogaja, da bi si dol. Da bi se izognili slab občutek o sebi, samo izgovorite čarobno besedo.

(Čarobna beseda je ne btw).

Reci št želite Zaradi prezaposlenosti

Šef si želi narediti še dve uri danes, ker je daleč zadaj s svojimi cilji?

Mogoče si želi, da se ta vikend delati z njim in si je izbral, ker si njegov najboljši delavec?

Pogosto, čutimo dolžnost, da sprejmejo, kadar smo morali delati dlje. Včasih smo tudi dober občutek, ker predvidevamo, družba potrebuje nas in nam zaupa.

Vendar pa pretegnil je dejansko res slabo za vas na več načinov. To traja svoj davek na vas psihično in fizično, in tudi vam preprečuje, da bi videli svoje prijatelje in družino in počne stvari, ki jih dejansko želijo narediti.

Say No, da se pretegnil. Imate življenje za življenje.

Reči ne, če si res ne želite storiti

Problem z ljudmi, prijeten je, da lahko celo rekli, da bi stvari, ki vemo, ne želimo storiti. Pravimo, da samo, da si drugo osebo, čeprav vemo, da bomo morali v roku dveh tednov, da jih besedilo z izgovorom, ki pojasnjuje, zakaj ne moremo dejansko storiti.

To jim res ne razočara, ker je za dva tedna, da sem bil vedno navdušen nad tem, da je stvar z vami!

Pomembno je, da rečeš ne priči, da nekaj veš, da zagotovo ne želite storiti. Boste podprli le na koncu vseeno, zakaj ne samo NOP stvari v kali takoj?

load...