Zakaj nikoli ne bi lovil fanta? | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

Zakaj nikoli ne bi lovil fanta?

Zakaj nikoli ne bi lovil fanta?

V preteklosti so se ljudje že od nekdaj lovci in nabiralci, ženske pa ostal doma, da stori vse opravila gospodinjstva. Z drugimi besedami, moški naredil Prizadevanje za ženske, medtem ko je bilo mišljeno, da to visi okoli.

Čeprav bi ti tradicionalni pogled se zdi, iz kraja v današnjem sodobnem svetu, ko gre za seks, da je točno, kako naj bi stvari ostale: Moški imajo obveznost, da stori vse, ki si prizadevajo, ženske pa le treba čakati princ obrniti navzgor. To je samo osnovno viteštvo, ki je na žalost umira umetnost.

Na žalost, so mize obrnil v zadnjih letih, predvsem zaradi online dating in aplikacij, kot so SnapChat. Namesto da bi storili vse lov navzdol zase, moški so zdaj prepušča ženskam dati nekaj truda v, preveč.

load...

"Jaz sem samo sedel tukaj igranje moje video iger, medtem ko y'all prišel vame."

Po mojih izkušnjah, čeprav - in izkušnjah mnogih drugih žensk - razmerja pač ni izšlo, ko so ženske narediti loviš. To je gotovo ne vedno, ker smo slabo pobiral prave fantje. Mogoče včasih je to zato, ker se ljudje ne želijo, da bi lovili na prvem mestu, in ko smo jih povabil ven mislijo "Verjetno mi daje nekaj storiti, medtem ko moje Prenosi igre."

Z drugimi besedami, na koncu igranje človeka, ki ni v njej za dolge razdalje.

Oglejmo si na 10 razlogov, zakaj se nikoli ne sme loviti človeka.

Je na splošno ne želijo biti Caught

Pokrita sem to točko na kratko v uvodu, ampak bom pripraviti na to tukaj. Poglejte, če imate loviti človeka, to običajno pomeni, da je dobil vprašanja, obveznosti in ne dejansko želijo, da bi ujeli. Seveda je lahko popolnoma krasen, in je morda celo zmago osebnost, vendar si ga preganja z razlogom.

load...

Vsak človek, ki v resnici želi biti z vami ne bo treba loviti navzdol. Namesto, bodo prihiteli k tebi z odprtimi rokami! In če mislite, da lahko spremenite zaveza-phobe v človeka, ki je pripravljen, da se ustalim, res bi morali ponovno razmišljati.

Ti Postani fiksnimi

Lov na človeka ni dobro za vaše duševno zdravje. Lahko se boste počutili nestrpen in se začnete počutiti paranoičen, da je vsak malo stvar, ki pravi o socialnih medijev usmerjena na vas.

Vi celo začeli analizirati vse njegove tekste, in igrate "ljubi, ne ljubi me" igro.

To je lahko Humiliating

Mogoče je en tip, ki si že loviš za nekaj mesecev zdaj. Naredili ste očitno povsod greš, ki si ga želite. Vi ste nenehno objavljene povezave na svojem Facebook zidu, tweet vse njegove lame tweets, ga messaged, ga texted, ga priklicati, "po naključju" zaletela v njega, in tako naprej.

Vsakdo ve, da si lovil tega tipa, z mamo in najbližje prijatelje na njegov Facebook prijatelja, ki ti niso nikoli srečali. Iz tega razloga, to je dejansko že kaj malo poniževalno zdaj, ker mu je očitno ne odziva. Crknuti in najti človeka, ki te dejansko želi.

Ti zmoti

Ko preganja človeka, to kaže, da postane osrednja točka vašega življenja. To je zelo stresno in zamudno, navsezadnje. Kot taka, vse ostalo postane težko. To postane trda, da se osredotoči na delovnem mestu, doma ali v šoli. Vse druge prioritete umaknili v daljavo in vaše življenje dejansko postane začasno zadržan.

In za kaj?

Ti manjka na drugi tipi

Eden od razlogov, da smo lovil moških je zato, ker smo zelo privlačijo njih. Toda takoj, ko postane jasno, da je privlačnost ni tisto, kar bi vi imenovali vzajemno, je pomembno, da se zavedaš, kdaj je čas, da pokličete ga zapre.

Uporaba ves svoj dragoceni čas in energijo na samo enega človeka, ki je vas izmikanja pomeni, da ste verjetno zamudili veliko drugih najboljših fantov, ki si želijo. Ko ste prenehali loviti izgubljenega vzrok, da ste sami dajejo priložnost, ki se ujame z drugimi moškimi, ki so zainteresirani za vas.

Vzemite si iz dirke, vzemite odmor in videti, kaj je tam zunaj.

Ti Postani Ljubosumen

Hočeš tega tipa in ste bili porabi veliko mesecev ga preganja navzdol. Samo, da je zdaj še ena punca na sceni, ki je bil napoti na svojem Facebook zidu precej pred kratkim. Imaš sovražnika (privlačen eno) in zdaj ste ljubosumni in bolj moti kot kdajkoli prej.

Tudi če ulov ga, to ne pomeni veliko

Ok, tako da sem na koncu ga prepričati, da si je vredno poskusiti. Vi ste uspeli ujeti svoje telo in mu je strinjal, da preživite nekaj časa z vami. Ti si zmagal. Juhu!

Um. Ne čisto.

Glej, medtem ko bi si dobro ujela njegovo telo, to ne pomeni, da ste se zanka njegovo srce. Lahko so tam z vami fizično, vendar je njihov duh in um še vedno lahko milijon milj. Čeprav se je prišla ven na večerjo s tabo, bi njegov duh še vedno na druga vprašanja:

"Kaj počnem tukaj?"

"Kako ven iz tega?"

"Ne morem verjeti, da mi je uspelo, da naj ji mi govori v prihajajo nocoj."

Pomembno je vedeti, da fantje, ki jih imajo na lov ponavadi brezplačno žgane pijače, kar pomeni, da si res težko, da drži. Ne verjamem, za eno minuto, da si zmagal samo zato, ker ste na zmenek z njim.

Boste Feel Like A Failure

Konec koncev, ne bo uspelo v zasledovanju. Kot taka, boste verjetno počutili kot neuspeh, po vseh teh mesecih nesmiselno preganja. On pa še vedno ni všeč - in to lahko resnično boli vaše samospoštovanje.

To je bolje, da se čim prej in se premakniti na človeka, ki se vas cenijo. Zakaj škoduje sebi, kot je ta? To ni vredno!

Verjetno ni veliko Guy

Veliki fantje ne zahtevajo loviš. Oni so popolnoma vnaprej in odprt z vami, in oni so vedno na voljo, če jih potrebujete. Ne gre se skriva, in zagotovo ne pusti dama nositi sama skozi mu lov navzdol.

Če je dober fant želi biti s tabo, bo on povedal. Če mu ne, bo to ohranilo zavezovanja skupaj, da vidim, če je to farsa se bo končalo.

To bo enostransko Kakorkoli

Tudi če vam uspe, da bi ga prepričali, da gredo ven s tabo, ali res mislite, da bo kaj drugega kot enostranska? Ko hočeš iti ven na romantično večerjo, bo lahko gledal nogomet s fanti. Ko želite mu izpolniti svoje starše, bo imel pas prakso. On je svobodnega duha, ki živi življenje svojo pot.

load...