Zakaj nikoli ni prepozno, da začnete in se znova iznajdite? | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

Zakaj nikoli ni prepozno, da začnete in se znova iznajdite?

Zakaj nikoli ni prepozno, da začnete in se znova iznajdite?

Eden izmed mojih najljubših citatov je ameriški aktivist in glasbenik Henry Rollins... Pravi, da "je treba določiti sami s reinvencijo."

Bila sem na nekaj križišču v mojem življenju, ko sem prvič prišel čez to ponudbo. Zahvaljujoč nedavnih dogodkov, sem bil v malo luknjo in ni vedel, kako priti ven. Moje življenje se je spremenilo, ampak na žalost sem bila preveč trmasta, da sprejme spremembo. Hotel sem reči, da se vrnete na to, kako so bili, kljub temu, da stvari niso bile nikoli dogaja, da se še enkrat isto. Lahko bodisi še naprej upirajo spremembam, ali sem lahko sprejemajo negotovost in znova sam.

Bil sem na točki svojega življenja, ko sem mislil, da je samo prepozno za spremembo. Masivni preobratu v mojem življenju je zdelo tako zastrašujoče in me je bilo strah. Poleg tega se mu je zdelo, kot da sem imel eno pogledati do. Nisem vedel, da nikomur, ki so se na novo izumili. Kot taka, da ni bil seznanjen z vrednostjo počne kaj takega.

load...

In potem sem prebral citat.

"Se moramo opredeliti s reinvencijo."

To je zadela velik struna z mano in me je prebudil iz moje blizu otrplem stanju. Začela sem raziskovati vrednost sprememb in reinvencijo. In veste kaj? Namišljenega je neverjetno. To pomeni nov začetek. To pomeni nove možnosti in nove perspektive. To pomeni, da poskuša nekaj drugega, sprejemajo prihodnost in pustimo v preteklosti.

load...

To je zanimivo. In če ste bili zaskrbljeni, da ste pravkar prestari, da bi se znova, tukaj je nekaj razlogov, zakaj to ni - in nikoli ne bo - tako.

Ti imajo dragocene izkušnje

Ali je težje, da se znova, ko imate bolj ali manj izkušenj?

Resnica je, da ni važno. Ko znova sami, je pomembno, da se obrnete na vse, kar je s začetnike mislih, da je predsodkov, ki jih preteklih izkušenj in perspektiv. V nasprotnem primeru, kako si resnično izumljanju sami, če je tvoja preteklost še vedno narekuje trenutnih miselnih procesov?

Kljub temu. Vaša izkušnja se bo izkazalo za dragoceno, kot ste jih naredili korake iz enega dela svojega življenja v drugo. Vi ste doživeli spremembo prej. Na primer, ste naredili prehod iz šole v zaposlitev. Uporabite to izkušnjo, ki vas vodijo, ko ste izgubili tla pod nogami v času svojega najnovejšega tranzicije. Ko se tla izgleda tresočo roko, se spomnite, kako vam je uspelo v zadnjem času vaše življenje doživela spremembo.

Življenje je za življenje

Življenje je za življenje, ne glede na starost smo dobili. Ti in jaz lahko enake veseli izkušnje so otroci tako dolgo, dokler se zavedamo tega.

Življenje je za vsakogar. Ni diskriminacije. Če je vaše življenje ne zdi čisto prav v tem trenutku, če obstaja nekaj, kar manjka, ste le sami kaznovali tako, da ne bi za spremembo. Nihče drug vas ustavi. Nihče drug ne briga. Vaši omejitve so zadal sam.

Odnos je bolj pomembno kot dobe

Odnos šteje veliko več kot dobi. Ljudje, ki so preveč osredotočajo na starostni faktor so ljudje, ki imajo napačen odnos že od samega začetka. Oni so postavili ovire in pravijo "Jaz tega ne more storiti."

Pozabite vse o starosti. Njegove jus abstrakcija. To se ne vštevajo vami ali za vas. Preprosto je.

Vaš odnos, pa je bodisi gre za štetje za vas ali proti vam. Vaša sposobnost, da se znova prihaja na vaš odnos, in ne veliko drugega. Odnos imate do življenja in spremembe bodo imele velik vpliv ne samo o tem, ali si znova sami ali ne - ampak, kako dobro si to naredil.

Bodi pozitiven. Energična. Biti pripravljeni. Naredi.

Vi ste v tem za pravico razlogov

Ko smo mlajši, ne bomo vedno naredite nekaj za pravih razlogov. Na primer, lahko najstnik pridruži pas preprosto, da poberem dekleta, ali študent lahko traja ustvarjalni stopnjo samo zato, ker je preprosta izbira.

Ampak zdaj, ko si starejši, si tudi pametnejši. Vi ste obvlada postopek odločanja, ste bolj iskreni v svojih motivov. Veste, kdaj reči ne kaj in kdaj reči, da do nečesa. Kot primer, vaša sposobnost, da se znova višja, kot si morda prevzela.

Imate že toliko Choice

Kadarkoli mislim obilja, sem vedno spomnil Flora, boginja obilja, ki je nenehno obkrožen s cvetjem. Slike z njo so tako eterični, in tako navdihujoče.

Ko smo mlajši ljudje, nam pove, da je svet naš ostrige. Imamo toliko možnosti pred nami, ki je skoraj strašljivo.

Ampak veš kaj? Imate prav veliko izbire, zdaj! V bistvu sem trdijo, da s svoje sposobnosti in izkušnje, ki jih imajo celo več možnosti kot tisti mlajši od tebe.

Trdi bit zdaj ne bi bilo celo premagovanju duševnih obešala, ki ste jih nalaga na sebi zaradi svoje starosti. Namesto tega je treba odločanju o tem, kako se znova.

Imaš omrežje - Torej Uporaba It

Druga velika prednost imate več mladih je, da ste verjetno dobil večjo mrežo kot njih.

In omrežje bi verjetno lahko uporabite svoje spretnosti in znanje.

Dejstvo je, da so verjetno ljudje v vašem življenju, ki so bili obupno za spreminjanje v zadnjih nekaj letih, ker vedo, da imaš toliko več možnosti, da bi lahko in jih izkoristiti.

Nikoli ne bo strah, da zapusti svoje območje udobja. Ekipa z ljudmi, ki jih poznate, za svetlejšo, drugačno prihodnost.

Ker nihče ni ustavljanja!

Ste že kdaj zaprosili za razred le treba povedati, da ste prestari?

Ste že kdaj naredili spletno naročilo le treba povedati, da ste prestari, kupi nekaj drugega?

Ste že kdaj poskusili rezervacija usposabljanje, skok iz letala, pojdite potujejo le treba povedati, da ste prestari?

Ne mislim tako. Quit izgovore. Naredite nekaj zgodilo.

load...