Živeti v trenutku... 10 trikov, ki vam bodo pomagali | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Motivacija

Živeti v trenutku... 10 trikov, ki vam bodo pomagali

Živeti v trenutku... 10 trikov, ki vam bodo pomagali

Biti pozoren, ali živijo v tem trenutku, je nekaj, kar ste slišali veliko o teh dneh, vendar kaj to v resnici pomeni, in kako iti na to početje? V bistvu, kaj to pomeni, prenehajte skrbeti za prihodnost in razmišljanje o preteklosti in se osredotočiti na to, kaj se dogaja z vami prav zdaj. To je pomemben koncept, saj, če ne živite v tem trenutku, boste dobili več od vsega, kar si naredil in ti bo veliko manj pod stresom. Če se borijo z idejo, da so bolj pozorni, tukaj je deset triki o tem, kako živeti v tem trenutku.

1. Stop multi-tasking

Če res želite, da cenijo trenutek, boste morali osredotočiti stoodstotno na to, kaj počnete v vsakem trenutku, in ki vključuje tudi najmanjši izmed stvari, ki vam vsak dan. Če želite, da bo res vonj okus skodelico kave, na primer, je odložil telefon, izklopite televizor, in se osredotočiti na nič drugega kot to skodelico kave. Poskusi; vas bo morda čudil, kako čudovito je lahko skodelica kave okus, ko se osredotoči na njej.

2. Preživite deset minut na dan brezdelju

Če dobil ste se uporablja za vožnjo okoli, počne deset stvari naenkrat, bo trajalo nekaj prakse, preden se naučiti biti pozoren. Eden od načinov, da se navadijo na idejo bolj osredotoča na svoje neposredne okolice je, da se deset minut out of vsak dan narediti ničesar. Najdi nekje, kjer lahko sedi tiho in razmišljati o tem nič, ampak svojo lastno dihanje in kaj si lahko ogledate okoli vas. To bo vaš prvi korak k učenju, kako živeti v tem trenutku.

load...

3. Načrt za prihodnost, vendar ne skrbi

Obstaja velika razlika med izdelavo načrtov za prihodnost in poudaril, o tem, kaj bi lahko bilo. Lahko bi o svojih načrtih za prihodnost, ali pa za velike dogodke, kot so poroka, toda kaj se dejansko zgodi, je iz svoje roke. Stop skrbi, kaj se lahko zgodi, in se osredotočiti na to, kar se dogaja zdaj.

4. Upočasnite

Vzemite si čas, z vsem, kar delate in boste ugotovili, da boste mogli storiti vsako nalogo bolje in da boste uživali to počeli več preveč. Naj gre za kuhanje jedi doma, ali dokončanje projekta v službi, da bo počasi, ko lahko, in se osredotočiti vso svojo energijo na to za eno delovno mesto, ki ga delajo naprej.

5. Ne dovolite, da vaš um Tumarat

Še en nasvet o tem, kako živeti v tem trenutku je, da se skušajo izogniti dajanje v najem vaš um Tumarat. Biti pozoren je približno usposabljanje vaš um, da se osredotoči na samo eno stvar naenkrat in da lahko traja nekaj počeli, ko veš, da imaš toliko stvari za početi, ampak to vas bo bolj produktivni na koncu. Vse smo naredili stvari, kot so, dajanje v najem ponvi zavrite več, ker smo razmišljali o tem, kaj moramo storiti jutri, in to je tisto, kar se zgodi, ko niste v resnici v tem trenutku. Če se počutite vaš um začne se sprehaja, potegnite naravnost nazaj v tukaj in zdaj. Postopoma se boste naučili, kako to storiti, ne da bi sploh razmišljal o tem.

load...

6. Poglej za majhne stvari

Eden od veliko nasvetov o tem, kako živeti v tem trenutku je, da si okoli sebe in opazili vse stvari, ki se dogajajo. Pozoren na celo najmanjše stvari, kot je okus za sladkarije, ki jo jedo, barvo nekaterih cvetov, ali tujca z nasmehom, lahko velike razlike v vašo srečo. Če ste vzeli čas za pogled, boste presenečeni, kaj boste našli.

7. Spustite preteklosti 

Še eden izmed ovir, ki bodo dobili na poti vaše živijo trenutek je tvoja preteklost, zato poskusite ne pustijo pretekli dogodki ustaviti uživate danes. Pozabijo stare zamere in poskušajo pozabiti na slabe trenutke v preteklosti. Odpusti in izpustil. Nič lahko storite, da ga nekako spremeniti, tako da si lahko tudi v tem, kar se dogaja zdaj, namesto.

8. Upravljanje vaš urnik bolje

Ko načrtujete svoj dan, se prepričajte, da pustite vrzeli med nalogami, tako da imate čas za nekaj odmori. To vam bo dala več manevrskega prostora, je treba nekatere stvari, ki traja dlje, kot je bilo pričakovano, in da bo vaš dan še veliko bolj sproščeno. Če je vaš dan gre dobro, super, boste dobili več časa za počitek in če stvari ne gredo načrtovati, ne boste počutili tako poudaril o tem.

9. Pomislite vsak dan kot nov začetek

To je še en velik namig o tem, kako živeti v tem trenutku: ko začnete jemati vsak dan, saj prihaja, bo vsako jutro zdi povsem nov začetek. Si lahko zamislite nove načine za reševanje starih problemov in iskanju novih stvari, da uživajo. Kaj se je zgodilo včeraj, je stara novica, da priti v navado ob stvari, en dan v času, in se osredotočiti na naslednjih štiriindvajsetih urah.

10. Ne skrbi, bodi srečen!

To je lažje reči kot narediti, in to ne traja nekaj prakse, če pa se lahko ustavite skrbi prihodnost in razmišljati o tem danes še več, morda ne boste mogli živeti v trenutku in vam bo všeč. Zapomnite si; vsakič, ko se skrbi o prihodnosti, ste verjetno manjka nekaj super, kar se dogaja zdaj!

Kako živeti v tem trenutku? Kateri so vaši najboljši nasveti?

load...