10 celeb, ki so veliko starejši, kot si mislite | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 celeb, ki so veliko starejši, kot si mislite

10 celeb, ki so veliko starejši, kot si mislite

Radi imamo znane osebnosti. Znane osebnosti so ljudje smo videti do; so ljudje, ki lahko naredijo nam smejali in nas delajo jokati. Smo jim sledili v svojem življenju in karieri, dobili bi jih poznam prek televizijskih in revije intervjuje, branje svoje poglede na Twitter in Facebook, in jih gledal v filmih. Mi jih še nikoli srečala, in verjetno nikoli ne bo srečal, ampak nekako se nam zdi, kot da jih poznamo. Njihove bolečine postanejo naše bolečine, njihova sreča postane naša sreča.

Toda, ali ste že kdaj pomislil, da bi lahko slaven veš in ljubezen dejansko je veliko starejši, kot ste mislili? Izkazalo se je, da je Hollywood polna mladih, ki iščejo zvezdniki, ki so mladi samo na zunaj; navznoter, oni so precej pripravljeni na upokojitev! Tako da je lahko razkrivajo pogled na, ki ima rad, da deluje mlad, medtem ko prikrivanje svoje prave barve (starost).

Gwen Stefani

Gwen Stefani je neke vrste super ženske, ki so se je treba plačati nekoga, da namestite vrelec mladosti v svojem dvorišču. Glej, saj čeprav se zdi, da je ona že 25. V zadnjih 25 letih, resnica je, da je bila pred petindvajset nekaj devetnajst let.

load...

Ja, Gwen je pravzaprav stara neverjetnih štirideset in šest let, kar pomeni, da je Rich Dekle pevka rojena v šestdesetih letih. Ups! To pomeni, da je bila okoli ko so Rolling Stones ni niti je bilo veliko, in ko je človek pristal na Luni prvič.

Salma Hayek

Ti se lahko zavede v razmišljanje, da je Salma Hayek bila le ena izmed najlepših žensk na svetu v zadnjih petih ali šestih letih, ampak resnica je, da je ona ena izmed najlepših žensk na svetu v zadnjih tridesetih letih.

Da, šepetajo, vendar From Dusk Till Dawn boginje je zdaj star sedeminštirideset let. Nekako se ji je uspelo obdržati v neverjetne oblike, ohranja tiste soparno mehiške dobro izgleda v vseh teh letih. Kljub temu, da se približuje devetinštirideset, igralka Južne Amerike kaže nobenih znakov predajo svoj položaj na dirki bo kronan Hottest žensko leta 2017.

load...

Jim Parsons

Jim Parsons je fant, ki ima Sheldon Cooper v razbiti ZDA sitcom The Big Bang Theory. Kot vsi vemo, "Shelly" je zategnjen Brezdomci v svoji sredi dvajsetih, ki se še vedno borijo za razumevanje sarkazem, medtem ko poskuša narediti nekaj zase, v velikem širnem svetu. Ne skrbite, Shelly, boste razumeli vse, kar je do takrat, ko ste ga trideset!

Toda medtem ko Sheldon je še, da bi občutek za nesmiselno svetu, je Jim Parsons že minilo ne le svoj trideseti rojstni dan, ampak tudi svoj štirideseti.

Ja, višji Parsons morda otroka obraz, in je morda najbolj znan po v bistvu igra človek-otrok, ampak on je dirkal proti velikim 5,0. Wow.

Bart Simpson

Ok, smo nekako vara je ta, ker Bart Simpson je, seveda, animirani televizijski lik, ki dejansko ne starost. V resnici, je ostal isti starosti v zadnjih šestindvajset let.

Toda za vsakogar, ki se je šele pred kratkim začel gledal The Simpsons, bi vas presenetilo, da se naučijo, da Simpsonovi je a) star šestindvajset let, in da b) Bart Simpson je izrazil z sedeminpetdeset let stare igralke, imenovano Nancy Cartwright.

Nancy bi lahko bilo le 31, ko prvič predvajali serijo, vendar pa ji spremeni-ego je še vedno svež obrazom, nagajiv fant devetih, je bil razvit gube in se približuje šestdeset. Ali ni življenje tako nepravično?

Tom Cruise

Tom Cruise vsekakor zasluži svoje mesto v našem seznamu mladih, ki iščejo akterjev. Za vse oboževalce, Tom Cruise verjetno izgleda le malo več kot trideset. Za vse ostale, je to verjetno še ni trideset. Konec koncev, je videti mrtev, 30., in ni bil zvezda v Top Gun šele pred desetimi leti?

Kaj? Top Gun je star devetindvajset let? Ti me zajebavaš? Ampak, da bi Tom Cruise... * ne matematike *... Triinpetdeset!

Ko dejansko primerjati fotografijo sodobna Tom z Top Gun Tom, res lahko videli razliko. Dejstvo je, bližje pogledaš, bolj se zavedaš, da je sodobna Scientologija Tom dejansko začeli gledati malo čudno.

Melissa Joan Heart

Ok, smo vedeli, Melissa Joan srce ni bil najstnik več, vendar devetintrideset? Res ?!

Johnny Depp

To je še ena od zelo mladih, ki iščejo akterjev. Ti tli oči, da popolnoma izklesano jawline, in da je temna, nemaren las; Johnny Depp je odličen primerek, ki je večno mlada.

No, pravzaprav, da ni večno mlada. Dejstvo je, največji heartthrob kdaj je kot človek, kot vsi ti mehkoba navzdol pub, in on starosti, tako kot vsi ostali. On je več kot trideset, in on ni niti štirideset. Dejstvo je, da je dvainpetdeset, kar pomeni, da bo kmalu uporabo, da igrajo vlogo Gandalfa v naslednjem Gospodar prstanov. G Depp s palico? To bi bilo tako čudno.

Sandra Bullock

Ne zdi se dan pred ko je Sandra Bullock in Keanu Reeves skupna vožnja z avtobusom iz pekla skupaj v hitrosti, vendar je minilo več kot dvajset let, odkar je srčkan gal na zadnji strani avtobusa delijo na zaslonu za poljub z enim od Hollywood je najboljše moški.

Čeprav je Sandra Bullock še vedno videti zelo mlada, je dejansko imela svoj petdeseti rojstni dan lani. Na srečo, njen mladosten videz še naprej zagotavljati svoje akcijski zapakirane vloge v filmih, kot sta teža in toplote.

Sylvester Stallone

Njegovi prijatelji in oboževalci ga kličejo Sly, vendar smo raje, da ga pokličete Old Man. To je pravica, vse-osvajanje zvezda franšize Rocky je samo eno leto manj od njegovega sedemdeseti rojstni dan.

Ti ne bi vedel, ker je ukrep človek še naprej igrata v eksplozivnih,-mišičnih izčrpane filmov. Ampak mi Domnevam, da ne bo dolgo, preden se začne upočasnjuje in zvezde v bolj smiselne filmih, kot so The Bucket List 2. Ga samo slika v haljo in copate.

Razen, da je preveč čudno.

Pharrell Williams

Pharrell Williams je pevka z gladko glasom, ki ima verjetno vojsko deklet, ki čakajo, da ga danes. Lani je izdal album z imenom "GIRL", ki je vključeval pesmi, kot so "Come Get It BAE".

Čudno je, da "Bae" bi lahko dobili, je, kaj je dvainštirideset let star moški. To nekako zdi napačno reči, da je pevec na zamegljeni linij je naslednji mejnik njegov petdeseti rojstni dan, ampak to je, kako so kocke vloge.

Kdo so vaši najljubši mladi Looking akterji?

load...