10 celebs ne boste verjeli, da so bili nekoč ljubi par | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 celebs ne boste verjeli, da so bili nekoč ljubi par

10 celebs ne boste verjeli, da so bili nekoč ljubi par

Vse smo naredili napake v dating svetu. Če pogledamo nazaj na preteklost, verjetno obstaja nekaj fantje in punce notri, ki so vas zapustili praskanje svojo glavo.

"Sem bil pijan?" - si vprašal. "Sem res šel tja, ali pa sem zamenjala svojo preteklost z nekoga drugega?"

"Je res, da je obupan ?!"

In tam so vedno tiste napake, za katere obstajajo nobene druge besede, razen Oh. Moj. Dobrota.

Ampak dating nesreče niso nič novega, in dobra stvar je, da lahko naprej s svojim življenjem in pozabili na njih. S preprostim klikom na Facebooku, so izbrisani, odšli za vedno!

load...

Ampak včasih se stvari tako pravico, da si lahko ogledate nazaj in mislijo, "Fant, sem danes nekaj odličnih ljudi!"

In ne pozabimo na čas, ko dne to hottie nekaj tednov, ki ste mislili, da je izven tvoje lige.

V počastitev pridobivanje stvari narobe, dobili stvari čudno, in dobili stvari občasno super, pa si oglejte na 10 zvezdniki ne boste verjeli so bili nekoč ljubil do par.

load...

Angelina Jolie in Billy Bob Thornton

Zdaj se počuti, kot da bi bila Angelina Jolie in Brad Pitt skupaj za vedno, vendar so dobili le skupaj v letu 2005, ko je Angelina Jolie že sprejela tri otroke. Pred "Brangelina" postala stvar, Angela hodila Bad Božiček zvezda Billy Bob Thornton.

Dejstvo je, par dne le za samo dva meseca, preden je dobil sta se poročila v Las Vegasu leta 2000. Čeprav sta se ločila skoraj natanko tri leta pozneje v maju 2003, je nekaj naredil sprejme otroka skupaj in nosil kri drug drugega v vialah okoli vratu. Cute.

Ko sem prosila moža, da storijo enako, je dejal št Hmph.

Michael Jackson in Lisa Marie Presley

Za nekatere od naših bralcev, Michael Jackson, je in vedno bo kralj popa. Znan po osemdesetih zadetkov, kot so Billie Jean in Beat It, je bil kul plesalec v mestu, ki je izumil moonwalk in navdušili občinstvo po vsem svetu. Bodite korak nazaj, Minaj.

Za druge, ki so premladi, da se spomnimo, Jackson je verjetno najbolj znan po umira pod spornih okoliščinah, na predvečer svojega povratek turnejo.

Toda tisto, kar lahko ali pa ne vedo, da v vrhuncu svojih pooblastil, najbolj znana Jackson Five, ko dne Elvis Presley je hčerko Liso Marie. Najprej jo je spoznala leta 1974, z njo poročil leta 1994 in celo napisal pesem o njej, imenovano You Are Not Alone.

Katy Perry in Russell Brand

Te dni, je težko verjeti, da zapriseženi samec in Galamdžija Brit Russell Brand enkrat poročen nikomur, kaj šele feisty ZDA pevka Katy Perry.

Njihova dvorjenje ni trajalo dolgo, preden Russell dobil navzdol na eno koleno in predlagal, in dejansko zakonska zveza trajala še manj. Vedno se je zdelo, kot zakonska zveza, ki je bila obsojena od začetka; Po vsem, Brand je bil vedno bolj znan po svojih seksualnih podvigih, kot karkoli drugega, Katy pa enkrat poljubila dekle in mi je bilo všeč. So bili ti dve res izrezan za poroko? Verjetno ne.

Tom Cruise & Cher

Težko je danes verjamejo, da je 69-letni Cher enkrat dne Tom Cruise. Toda, če pomislimo, da je Cruise dejansko dvainpetdeset že, ne starost vrzel ne zdi, da je super.

Cher, ki pravi, da se je obrnila navzdol napredek za Marlon Brando in Elvis Presley, trdi, da je Cruise eden od njenih prvih pet nekdanjih ljubimcev.

"Imel sem le največji ljubitelji doslej,« je hvalila. "Ne dolg seznam, samo dober seznam."

Cruise in Cher datiran v osemdesetih letih, preden njegova kariera razviti krila.

Pamela Anderson in Michael Jackson

Jackson se je vrnil, tokrat z nekdanjo Baywatchu zvezda in plastične kirurgije veteran, Pamela Andeson.

Jackson in Anderson se govorice, da so dne v letu 2008, ne preveč časa, preden Michaelovi prezgodnje smrti. Viri trdijo, da sta bila par zelo čuden par, ki "ga ujela v popolni tajnosti."

Nismo povsem prepričani, zakaj Jackson ni hotel pokazati svetu, da je bil iz leta nekdanja Playboyeva pokrov zvezda Anderson, ampak vsak za svoje.

Frank Sinatra in Mia Farrow

Kaj je morda najbolj presenetljivo o hunky starih modrimi očmi in Poslastica Mia Farrow poroki je manj, kot so imeli starostna vrzel tri desetletja, in še več, da je čudaški komik Woody Allen, da jih razbiti.

Ok, morda Allen je nikakor niso odgovorni za par pridobivanje ločila, ko pa je bil Sinatra iz slike, Farrow dobil Pritrjen na režiserja in imela nekaj otrok z njim.

Ko primerjate fotografije Frank in Woody, da je težko vedeti, kaj Mia mislil. Ugani, je to pravkar storil svojo pot.

Kiefer Sutherland & Julia Roberts

Te dni, Kiefer Sutherland je svetovno znana igra vlogo CTU polje agenta Jacka Bauerja v smash-hit v ZDA kriminalna drama 24. Toda pred 24., se je Sutherland zmanjša na čemer vlogo v nizkoproračunski filmi, da nihče ni gledal, kot so Boleč avtocesto.

V resnici je bil njegov edini pravi terjatev do slave, ki je prišel v palcev poroko Pretty Woman zvezdic Julia Roberts leta 1991. Bil je precej jilted na oltarju, ko Roberts prekinila zaroko po več kot letu dni. Tudi poročna torta je pripravljena!

Nicholas Cage in Lisa Marie Presley

Po njenem kratkem romanca z Michael Jackson, ki je povzročilo v njem Penning pesem o njej niso sami, Lisa Marie Presley sčasoma počutil tako sam, ki je stekla v objem akcijski junak Nicholas Cage.

Par si je poročiti v avgustu 2002, vendar ga november Cage hitro vložila ločitvene papirje. Pravijo, da je ljubezen minljiva v Hollywoodu.

Ryan Gosling in Sandra Bullock

Nazaj v letu 2002, ko je Ryan Gosling še vedno v veliki meri poznajo vsi, razen njegove družine, je dne zvezda igralka Sandra Bullock. Odnos fizzled ven že po nekaj mesecih, ampak Gosling je še, da se ozremo zaljubljeno, ki pravijo, da je imel "dva od največjih dekleta vseh časov. Nisem še srečal nikogar, ki bi jih vrhu. "

Moby in Natalie Portman

Bili so časi, ko je ves svet mislil, da je Moby gej.

Ampak potem je odšel in z dne Natalie Portman, nedvomno eden izmed najbolj vročih žensk na svetu.

Razmerje ni trajalo dolgo, z Moby priznal, da "so mi cilj veliko nerd jezo."

Seveda, to ni bil le piflarji, ki so bili ljubosumni Moby. To je bil vsak živi moški.

load...