10 čudovitih dating pravil, ki vam lahko pomagajo ustvariti srečo | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 čudovitih dating pravil, ki vam lahko pomagajo ustvariti srečo

10 čudovitih dating pravil, ki vam lahko pomagajo ustvariti srečo

Ni trde in hitre zmenke pravila, ki jih lahko preberete gor na, ki bodo zagotavljali igranje uspeh, vendar pa obstaja nekaj osnovnih pravil dating bontona, ki vam bo pomagal izogniti katastrofi. Vam ne morem predpisati pravila za zmenke, ki je po vsem, naj bi bilo zabavno, kot tudi, da namesto, tekalne teh deset "smernice", ki vam pomaga, da večina dating možnosti:

1. Datum ni učna ura zgodovine, zato se izogibajo pogovoru o svojem ex

Poleg vsega drugega, ki govori o tem, je tvoj bivši samo navaden dolgočasen in si ne bi želel, da bi porabili vse noč sluh o svoji dolžnosti, bi ti? Datum, ki bi morala biti zabavna, s pridihom prihodnjih možnosti, ne pa zgodovina lekcija za vaju.

2. Pustite negotovosti in strahov, doma in gredo na zmenek občutek prepričani vase

Slišali ste že za kliše, da moraš ljubiti sebe, preden lahko ljubiti kogarkoli drugega, in ti si verjetno dolgčas, da sluha, če pa teče nenehno se dol, nato pa si bo, da začnemo verjeti vse te negative, da bi bilo res. Pustite svoje strahove in negotovosti doma, ko greš na zmenek, in poskrbite, da vidi najboljše v vas. Bodite prepričani vase.

load...

3. Naj bo pogovor dogaja, vendar ga ne obvladujejo

Ni treba iti v hladno sladko, če je prelom v pogovoru, ampak da stvari trundling skupaj na enostaven hitrostjo, če lahko. Prikaži interes in postavljajo vprašanja o njem, ne da bi ga zasliševali, in ne prašič celoten pogovor zase.

4. Daj mu priložnost, da se gospod

Mnogi ljudje pritožujejo zaradi sodobne ženske pa so preveč "feministka" in včasih celo preveč "moško". No, ja, to je res, da ženske danes lahko odprejo svoja vrata in plačujejo večerje, ampak viteštvo je vedno lepo in romantično, tako ženske, se prepričajte, da vaš fant priložnost, da se gospod; naj mu odprite vrata, potegnite svoj stol, itd; te male geste bo tako za vas nekaj posebnega in bo vaš dan izjemno romantično.

5. Bodi dama, vendar ne bodite preveč sramežljivi

Da, gospa vedno ostati dama, vendar vam ni treba biti sramežljiva v teh dneh, tako da, če se počutite, kot daje vaš dan z obrazno poljub ali držal za roko, vam ni treba čakati na njega, da bi prva poteza. Nismo kaže, da ste prišli vsi nad njim, kot so izpuščaj, čeprav je še vedno prostor za malo ladylike spodobno tukaj.

load...

6. Športna pogovor z nekaj smeha je veliko bolje, kot intervju s serijo vsake 25 vprašanj

Ne zdravljenje datum kot intervju. Obnašajo kot bodisi intervjuvanec ali anketarja, se ne dogaja, da boste dobili nikjer, da ublažijo in se zabavati. Dating je malo umetno situacijo, ampak priložnostno pogovor in malo smeha vam bo povedal veliko več drug o drugem, kot niz po dvajset pet vprašanj.

7. Kaj spornih temah?

Mnenja se razlikujejo o tem, ali naj se teme, kot so vere ali politike razpravljali na dan. Ali se stvari, kot je ta iz poti hitro, tako da boste vedeli, kje stojiš, ali pa ste jim izogniti, kot kuga? Najboljša možnost je, da si vzamete čas in čakati na te teme, da pridejo gor seveda. Če ima nekdo res močna stališča, bodo na površje na neki točki, nato pa se lahko odločite, ali so se ukvarjajo stikala ali ne.

8. Ne zadovoljite se drugi najboljši, obstaja veliko rib v morju!

Če res ni všeč fant ali pa je absolutno med vami ni iskra sploh, potem ne zapravljajo časa, v upanju, da se bodo stvari izboljšati. To ne more biti vedno ljubezen na prvi pogled, vendar ste zelo hitro veš, če ni iskra sploh. Če je temu tako, korak naprej; res so boljši ribe v morju za vas.

9. Vas prosimo, da sami izrazijo

Vi ne želite, da začnete s trditvijo, vendar bi morali imeti možnost, da izrazi svoje stališče, ne da bi bil nesramen. Del namen je dan, ko je, po vsem, da bi ugotovili, če so združljivi, tako da bi morali imeti možnost, da govorijo o stvareh, tudi če se ne strinjate.

10. Drži nazaj na fizične stvari

Ali ne skočite v posteljo s fantom, po prvi, drugi ali tretji dan, je povsem osebna odločitev, in tisti, ki se ne ocenjuje ali namrščil več. Nastavitev umetno točko v času, ko se bo to zgodilo, ne deluje nekako, tako da se je to zgodilo, ko se je po njegovem mnenju prav za vas. Ali pa je imeti v mislih, da dobri ljudje ne bodo izginili, če bi mu počakati nekaj časa in veliko vam bo spoštoval vse bolj za to.

Katere so vaše najljubše dating nasvete in pravila za zmenke, ki delajo za vas? Vas prosimo, da delite svoje misli v komentar oddelku spodaj.

load...