10 čudovitih načinov za iskanje ljubezni | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 čudovitih načinov za iskanje ljubezni

10 čudovitih načinov za iskanje ljubezni

Iskanje "tisto" ni vedno lahka naloga in s zaseden življenja, da smo vsi vodijo danes, če ga pustimo, da se naključju, potem vas bo morda čaka nekaj časa, da Naleteli na to odlično tekmo. Te dni, če je romanca, ki jo iščejo, je potrebno nekoliko bolj proaktiven pristop, zato berite naprej in našli deset čudovitih nasvetov o tem, kako najti ljubezen:

1. Spoznajte sebe

Prvi korak boste morali sprejeti je, da razumejo svoj pravi jaz. Ocenil, kje ste zdaj in če želite iti. Naredite seznam vaših najboljših lastnosti in razumeti, kaj imate v ponudbi potencialnega partnerja. Bodite prepričani, kdo ste in biti zvest samemu sebi, ker je to razlog, da si želijo, da bi našli tekmo za, ne pa oseba, ki jo pretvarjajo, da so.

2. Vedeti, kaj iščete

Ne, ne moreš sestaviti popoln seznam lastnosti, ki bi imela popolnega partnerja in bi morali biti pripravljeni poskusiti igranje vrst fantov, ki morda ne razmišljajo, so 100% združljivi. Morate pa imeti osnovno seznam v mislih stvari, ki bi bile dokončno show-zamaškom.

load...

3. Naj ljudje vedo, da ste na voljo

Ali ljudje vedo, da iščete ljubezen? Naj vaši prijatelji vedo, da bi radi, da bi našli partnerja in tudi, ne pozabite, da se pojavi na voljo, ko vas ni preveč. To ne pomeni, da moraš nositi značko ali obleko na način, da bi se boste počutili neprijetno, vendar pa naj bi, vsaj zdi, da je dostopna in biti pripravljeni govoriti z drugimi ljudmi.

4. Prijavite se za on-line igranje

Vam ne bo nerodno z idejo online dating, da ni več izključna domena računalniških geeks in čudak-ih! Več ljudi je sedaj našli ljubezen skozi online dating, kot po bolj tradicionalnih načinov spoznavanje ljudi.

5. Poskusite hitrost dating

Speed ​​dating ni za vsakogar, vendar pa je še en sodoben pojav, ki postaja vse bolj in bolj priljubljena. To je samo način za pridobivanje preambulo iz poti hitro, in dobili za točko hitreje. Nalašč za to zaseden starosti!

load...

6. Ne bodi nazaj o tem, da naprej

To je starost enakosti in obstajajo pravila o tem, kdo bi moral vprašati, kdo za datum. Ne bodite sramežljivi pa prosi nekoga na dan, najslabše je mogoče storiti, je reči "ne"!

7. Bodite odprti za možnost

Zavedajte se, da lahko vaša popolna izbira nekdo, ki ga že poznate, ali nekdo, ki ga zaseda v najbolj nenavadne kraje. Ljubezen ni mogoče najti le na dating straneh, strank in prek vnosa. To bi lahko bil tisti, ki vam služi na vaši lokalni trgovini!

8. Družite več na delovnem mestu

Spoznajte svoje sodelavce bolje in se ne bojijo kosila pijač ali po delovnih družabnih dogodkov. Morda si mislite, da dolgočasno porabi več časa s sodelavci, kot bi morali, ampak se ljudje obnašajo drugače, ko niso v službi in ti bo uspelo priti do njih bolje.

9. Volunteer

Odličen način za izpolnitev podobno mislečimi ljudi, ki imajo enake interese, je prostovoljno za nekaj dela v skupnosti. Obstaja veliko različnih možnosti, od dela v živalskem zavetišču za pomoč brezdomcem, in boste lahko delaš nekaj vrste in dobre, kot tudi spoznavanje novih ljudi.

10. Nikoli ne obupajte

Če na prvi vam ne uspe, potem poskusite, poskusite in poskusite znova! Ali ste bili prizadeti v prejšnjem razmerju, ali je bilo nekaj napačnih začne, ne obupajte, saj boste našli ljubezen na koncu, če pa nehaj potem skoraj zagotovo ne bo.

Ali veste, nekatere druge načine, da bi našli ljubezen?

Ostani srečna, ljubezen in biti ljubljen!

load...