10 čudovitih nasvetov o tem, kako priti fanta | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 čudovitih nasvetov o tem, kako priti fanta

10 čudovitih nasvetov o tem, kako priti fanta

Mislili smo, da je samo za spremembo, bi vzamemo nekoliko drugačen pristop od običajnega enega leta poskušajo odgovoriti na večna vprašanja: "Kako, da se fanta ' Zato smo povprašali enega od naših poštarja prijateljev kakšen nasvet bi dal, da nekdo išče novega partnerja v življenju in tukaj so njihovi deset nasvetov o tem, kako iti okoli dobili fanta, od nekoliko hladno, morda pa učinkovito, poslovnega vidika:

1. Korak: Vzemite popis

Bodite dober pogled na sebi. Ti si lepa, da ste nekaj posebnega in da je samo eden od vas v vsem širnem svetu. Nič ni narobe, da bi bil en sam, zato si vzemite čas pri iskanju pravega; ne želite, da se pojavi obupan.

2. Korak: Verjemi v svoj izdelek

Verjemi vase in drugi bo verjel v vas. Če imate zaupanje vase, nato pa se bo, da je zaupanje pokaže v vsem, kar ste rekli, in da vam in ne pozabite, ljudje radi samozavestne dekleta.

load...

3. Korak: Določite svoj ciljni trg

"Kako dobiti fanta" ne sme biti vaša edina vprašanje. Odločite se, kaj želite od človeka. Če ne veste, kaj iščete, kako boste vedeli, kdaj ste ga našli? Zapišite seznam vseh pomembnih značilnosti, ki jih potrebujete, tako tistih, ki so prenosljivi in ​​tiste, ki niso, vendar ne vedno pričakujejo deset od desetih, boste morda morali nekje kompromis.

4. Korak: Naredite načrt

Zdaj veste, kdo ste in kaj ste iskali, da načrt! Vaš idealni moški ne bo prišel in potrkal na vaša vrata nepričakovano eno noč in uvede se na vas, tako da, kako se boste lotili ga najti?

5. Korak: Omrežje

Razširiti obzorja malo in dobili več. Pridružite se klubu, traja hobi ali pa se naučite novih spretnosti. Uživajte in razširiti svojo mrežo prijateljev. Več ljudi, ki jih srečaš, več možnosti imate za srečanja ali uvajajo g desno.

load...

6. Korak: Oglaševanje

Kako dobiti fanta v današnjem kaotičnem svetu? Vedno več ljudi uporablja online dating kot način za izpolnitev svojega novega partnerja, to je odličen način, da stopijo v stik z nekom novim in tisto, kar je več, nekaj trdega dela najde združljivo partner je naredil za vas! Začnite z brezplačno online dating straneh, če ne želite, da bi porabili denar.

7. Korak: Popestrite svoj razstavni prostor

Osebnost in združljivost so najbolj pomembne vidike dobrega odnosa, vendar pazite, da iščete vaše najbolje, da ne bo bolelo. Ne pozabite, da je fant tvojih sanj je lahko na tem novem klubu ste pravkar pridružili, zato bodite pripravljeni, za vsak slučaj.

Korak 8.: Kvalifikacije vaše možnosti

Dober prodajalec bo vedno upravičeni svoje možnosti ali, z drugimi besedami, se prepričajte, da vsak človek izpolnjujete ustreza kriterijem, se zanimajo iste stvari kot ti in hoče iste stvari od odnosa, ki ga opravljajo. Se malo Bešćutan o tem, da ne želim biti zapravljaš svoj čas, pa ti?

Korak 9.: Ohraniti servis

Ko je začel hoditi, se prepričajte, da se spomnimo, da vsak odnos traja napor in zahteva čas. Ne poskušajte izvesti odnos z besedilom ali Facebook, iti ven z njim in ne zabavne stvari. To je edini način, da se v resnici dogaja, da bi dobili pravilno spoznali drug drugega.

10. Korak: Ne iti v za koncu prehitro

Če ste se spraševala, kako dobiti fanta za precej dolgo časa, ne poskušajte prehitevati stvari. Skoki v posteljo prehitro bo povsem napačen vtis in ga lahko pustite misli, da ste zelo zabavno, vendar ni res dekle materiala. Poleg tega, medtem ko lahko poroka in otroci svoj končni cilj, ne gredo blurting, da je eden preveč kmalu ali pa ga bo prestrašil!

Torej, tam ga imate; hladno, brezčutno in zelo poslovanja, kot so načrt, da vam pomaga najti novega človeka. To ne sme biti način, da to počnejo v filmih, potem pa to ni resnično življenje, je to? V današnjem svetu, lepo dekle ne more privoščiti časa, da bi sedel v svojem stolpu čaka njeno viteza na belem konju, da pridejo jahanje na njeno reševanje, ona je dal tudi v malo truda!

Vas prosimo, da delite svoje dating nasvete o tem, kako dobiti fanta v komentar oddelku spodaj.

load...