10 dating faux pas se morate izogibati | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 dating faux pas se morate izogibati

10 dating faux pas se morate izogibati

Vsakdo je to storil vsaj enkrat. Ta grozljivi trenutek, ko je njegova čeljust pade, obraz gre škrlat, in se zavedaš, da ste pravkar padel dating faux pas se za življenje! Ne pustite, da se zgodi, da vas še enkrat, preberite deset dating napake, ki se morate izogibati za vsako ceno, in potem ne bo želijo tla, se odpre in vas požrli, nikoli več.

1. Ne omenjaj koli od sočnih podrobnosti o svojem ex

Pa kaj, če je tvoj bivši čudovita, prijazna in velikodušna... In to je prava tragedija, da se ni izšlo. Fant je sedel nasproti tebe res ne želijo slišati o tem, da vodi, da je eden zase!

2. Preveč govorimo in premalo poslušanje

Upočasni, zadihamo, se ustavite in poslušaj! Ne dovolite, da vaše navdušenje vas prevzame, ker ima stvari, ki jih želi govoriti o tem preveč.

load...

3. Ne bodi njegovo ime narobe!

Ti pa res ne bo dal dober vtis, če se ne more znebiti svojega imena pravico, ali še huje, ste ga pozabili v celoti. Bodite previdni, saj že ime nikomur narobe je zelo enostavno narediti, vendar je ne bomo pozabili, da ste to storili.

4. Eating okusno čebulo, česen jed prej 

Verjetno ste porabili veliko časa s svojo družino in užival to čudovito česen jed, ki je tvoja babica kuhana, ampak če mislite, da gredo na dan, ko je isti večer in če želijo narediti dober vtis in si želite, da datum za udobno sit skozi večer z vami, potem ne jedo take močne okuse, kot so česen ali svežo čebulo; sicer lahko vaš dan vam z opravičilom in pozval sam ven dihati svež zrak.

5. Z izpoveduje svoje nesmrtna ljubezen ga lahko preprosto prestrašiti

Ljubezen na bi prvi pogled čudovito, to sploh ni nemogoče, vendar je verjetno ni pripravljena, da slišim, da še ni. Tudi če ste res v človeku, v prvih nekaj datumov, ne Izbijati svoje občutke prehitro, ali pa mu bo prestrašil Nor.

load...

6. Preveč informacij

Vaš nedavni dvoboj zaradi zastrupitve s hrano je lahko izkušnja, da ne boste pozabili, vendar je, in vse grozljive podrobnosti se, ni tema za datum večerjo. Ne se preveč osebno prehitro, še posebej, ko gre za vse medicinske.

7. Ne napil!

Če ne želite, da se zbudiš, da je grozno spoznanje, da ste jih naredili ogromno boo-boo, nato pa gledam koliko moraš piti. Alkohol je super za vas sproščujoče in zaradi česar se počutite bolj udobno, vendar pa lahko privede tudi do nekaterih grozljivih dating faux pas.

8. Talking ali kratka sporočila na telefonu pred nos

Odloži, pospravi ali še bolje, ga izklopite! Ti morajo biti osredotočeni na svoj dan, ne za posodabljanje Facebook ali pošiljanje besedil, sicer pa se dogaja, da bi dobili zelo dolgčas gledal to storite.

9. Izberite hrano pametno

Sesanje sklope špageti ali srkanje vaš juha bo neprijetno preveč, tako izbrali v meniju previdno. Zablode s hrano je najlažje narediti, tako da izberejo pametno in previdno jesti. Ne dobijo levo z jajcem na obrazu, ali paradižnikova omaka navzdol brado!

10. Ne ga pusti ugibati

Če ti je všeč, in bi radi, da ga spet vidim, potem mu povejte, ali vsaj dal nekaj namigov. Niso vsi fantje so sami prepričani, in da bi bilo resnično škoda zamuditi, samo zato, ker je menil, da ne želite, da ga spet vidim.

Katere druge dating faux pas moramo vsi izogibati? Vas prosimo, da delite svoje dating nasvete v komentar oddelku spodaj.

load...