10 dating rdeče zastave, da bi se izognili (dating service za dekleta) | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 dating rdeče zastave, da bi se izognili (dating service za dekleta)

10 dating rdeče zastave, da bi se izognili (dating service za dekleta)

Če ste bili enotni, za kar nekaj časa, da bi lahko bili pripravljeni, da bi dobili nazaj v igranje z namenom dolgoročnega uspeha. Morda ste imeli dovolj časa zase zdaj, in ugotovili, da, Ja, to je čas, da bi našli gospoda pravega.

Dating je lahko zabaven in zanimiv, in ga je mogoče napolniti z obljubo, da je on tisti. Vendar pa bi lahko napolnili tudi z veliko (pogosto skrite) rdečih zastav, ki naj bi vam povedal nekaj, kar je narobe. Na žalost, mnogi od nas pogrešam te rdeče zastave (tudi ko so se izriva tik pred obraz), in smo na koncu izgubljamo časa, preden ima naša srca razpadla.

Torej bi ti pomagal, kot ste sami priti ven na dating sceni, pa si oglejte 10. Dating rdeče zastave, da bi se izognili.

1. Seznam-Makers

Če ste se odločili, da je na spletu dating za vas, da seznam oblikovalci so fantje, ki dajo velik seznam vseh stvari, ki jih najdete neprivlačna na dan. Veš, da ne želijo, lažnivce, časovne wasters, jopičev, dekleta višja od sebe, in tako naprej.

load...

Kaj si v bistvu rekel je, da ne želijo nikogar. Oni še ni pripravljen, in pridobivanje z njimi se bo končala šele v razočaranju, ko so dobili strah in naključno brisanje njihovih profilov.

2. Self-Doubt in anksioznost

Še eden od igranje rdeče zastave, da bi se izognili preveč self-dvom in strah. Ok, lahko self-dvoma eden tistih človeških pomanjkljivosti, ki jih toplo smeri, ko pa je datum dvom vse o sebi, je lahko naporno. Poleg tega lahko pridejo čez kot neediness.

Na primer, če te zapusti glasovno pošto in pravi: "Jaz sem te zapustila zato, ker si bodisi izognili moje klice ali samo zaposleni," je način trudi, da bi se počutiš krivega za manjkajoče (izogibanje) njegove klice. On bi lahko tudi rekli, da je: "Zdi se, kot da sem bolj v vas, kot ste v meni."

load...

To je še ena rdeča zastava, ki namiguje na vrsto neediness res mogoče storiti brez. Izogibajte in korak naprej.

3. Preveč Sodelovanje

Naslednja eden od jasnih dating rdečih zastav je preveč sodelovanje. Naj nam pojasni. Človek, ki želi imeti besedo pri vsem, kar počneš, mora biti eden biti pozorna. Sprva se zdi, kot da je res lep fant, ki bi naredil vse za vsakogar.

Po enem mesecu pa hitro postane jasno, da je on zelo nadležno človek, ki bo dobesedno naredil za vas. On postane Ohol in dominantna, in se razjezi, če narediš nekaj, ne da bi ga prej posvetovali. Namesto da se prepustite svojo "skrb naravo«, vam predlagamo, da si ustrelil, da rdečo zastavo desno dol in nazaj do Netflix.

4. Sebičen Fantje

Ko spoznaš fanta, to je normalno, da premetavati vprašanja off med seboj. Odličen dan bo tako zanima vas, kot ste v njih. Sebičen človek, čeprav bo zahteval nobenih vprašanj. Bo hotel, da narediš vse vprašate, in je lahko uživali navajate odgovore.

To je pokazatelj lastne obsedenosti in se je treba izogibati. Datum lahko nekako zabavno, vendar na dolgi rok, bo vaš odnos se vse vrti okoli njega: svoje potrebe in svoje cilje. On se bo odločil vse - tudi tisto, kar nosiš. Kaj na prvi morda zdi, kot da bi poskočno malo sebičnosti izkazalo v vsesplošnim control freak.

In ne želimo, da, kajne?

5. Bad First Date

Še eden od igranje rdeče zastave, da bi se izognili je slab prvi zmenek. Tako kot veliko stvari v življenju, prvi vtisi računajo na prvem zmenku. Če se obrne navzgor in on je raztresen - ali pijan - mora določiti ton za vaše kasnejše datume.

V bistvu, fant je malo deadbeat, ki ne bi v resnici briga zate. Če se človek sam ne more rešiti na prvi zmenek, kaj lahko on rešiti sam ven? Kaj pa ti povem o vrsti shambolic, neprevidnega življenja, ki ga živi?

6. On Videti nekoga, pa je lahko vedno na koncu

To je eden od tistih iz leta rdečih zastav, da bi morali ne le izogniti, vendar pa potekajo zelo hitro iz. Nekateri fantje (in dekleta) so pripadniki poligamije, vsekakor pa večina od nas ni. To bi tudi bilo, da hodiš fant, ki se je izkazalo, je že videl nekdo (mimogrede / on-off), in se sprašuje, ali bo to problem za vas.

No, ste nori tudi prepričani, da bo problem! Natakar! Preverite, prosim!

Seveda, človek lahko ponudi, da ga prekiniti s to drugo dekle ", če hočeš, da", ampak že samo dejstvo, da je v dveh ali treh deklet naenkrat je velik maščobe igranje rdečo zastavo. Kdo pa misli, da je? Kralj z osmimi ženami? Hočeš ljubezen, ne pa poškodovan odnos, če bo fant "biti tam samo takoj, ko končam z Marijo!"

7. Da te ljubi Že

N'aww, poglej to! On je padel tako v ljubezni z vami že po dveh dneh, da je metanje kamenčkov v vaši spalnici okno sredi noči! To je še eden od igranje rdeče zastave! Zavedaj se.

Oglejmo bližje pogled na ta stavek. On je padel v ljubezni z vami že po dveh dneh. Rdeča zastava naj bi začeli naraščati pa zdaj. Drugič, on je metanje kamenčkov v vaši spalnici okno. Hm, to je, če spiš, kajne? Tretjič, da je sredi noči.

To pomeni samo eno stvar - da želi, da se v hlačah. Vsak človek, ki pada "ušes" zaljubljen vate skoraj takoj, je samo poskušam prepričati pride v hlače. Izogniti. Kot. EU. Kuga. S te strani, ne obstaja le ena rdeča zastava - je okoli 20 njih.

8. Odvisnost E-pošta 

Če ste si privoščili online dating in občutek, kot da je čas za izpolnitev tega tipa, vas bo morda malo razočarani, da je vedno znova zavlačevanja, ki nervy prvem zmenku.

Moj avto je razčlenjeno. Zanič.

Ah, ne bo uspelo. Moja mama me je presenetil z leti še iz Denverja.

Sem bil udari strela.

Če je fant na videz vesel, da samo držijo za e-pošto, da kaže, da ne more izpolniti z vami, ker on je že poročen in ima še eno skrivnost. Oprosti, ampak to je način, kako te vrste stvari ponavadi gredo.

9. Lenoba

Vsi smo nagnjeni k nekaj lenobe tu in tam, ampak če vaš datum je vrsta Slob, ki dobesedno ne zdi, da storiti ničesar, razen igrajo na svojem video igre v svojih hlače, boste morali resno sprašujem, ali je ta fant ima kakršno koli dolgoročnih načrtov. To je še eden od jasno dating rdečih zastav, da bi se izognili.

Še huje, če se nikoli ne oglasi na telefon pred poldnevom, veš, da imaš težave. Če iščete življenjskega partnerja, ki ima življenjske cilje, bi bilo najbolje svetoval izogibanje tiste z lazyitus.

10. Slaba odločevalca

Če želite močan, samozavesten fant, ne boste našli v človeka, ki ne more bi svoj um o ničemer. To je tip človeka, ki ne more odločiti, kaj poklicna pot, da sprejme ali ne, da se premaknete na novo stanovanje, ali ko narediti pranje. On je bodisi vas igranje, ker potrebuje močnejše 2, da bi mu pomagal, da odločitve, ali pa je igranje, da mine čas, ker ne ve, kaj hoče.

Ali veste, druge, ki segajo rdeče zastave, da bi morali vsi izognili?

load...