10 dobrih vprašanj, da vprašate moškega na prvi dan, da ga spoznate | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 dobrih vprašanj, da vprašate moškega na prvi dan, da ga spoznate

10 dobrih vprašanj, da vprašate moškega na prvi dan, da ga spoznate

Kot je zanimivo, saj so prvi datumi, ki jih lahko tudi resno živčnih wracking. Še huje, lahko pa tudi vas napolni z veliko skrbi in tesnobe, ker vas skrbi, da ti ne bo všeč.

Ali pa - groza grozot - je lahko ugotovite, da ste dolgočasni.

Bolj kot karkoli drugega, je prvi dan daje priložnost, da spoznajo osebo, bolj poglobljeno. To je priložnost, da bi ugotovili, ali je to nekdo, ki ga lahko danes dolgoročno, ali vidva nista združljiva. Kot tak, je pomembno, da boste postavljati prava vprašanja.

load...

Tako da je lahko pogled na 10 dobrih vprašanj vprašati moškega na prvem zmenku, da bi dobili, da ga poznam.

Kdo je bil največji vpliv na vaše življenje?

Vsakdo je pod vplivom nekoga, in pogosto smo vsota naših vplivov. Na primer, sem bil močno pod vplivom JK Rowling, ko sem bil malo mlajši. Bila je pisateljica, ki me je navdihnila, da začnete pisati.

In ker kdo smo pod vplivom sega daleč za ugotavljanje, kako smo kot osebo, lahko to vprašanje vam večji vpogled v človeka motivacije in ambicij. Ne glede na odgovor mu daje, ga prosi, da to pojasni. Na primer, če pravi, da je neka športnik ga je navdihnil, da morda ne bo, ker je prav tako želi biti športnik. Namesto tega bi bilo, ker je športnik je oseba, ki ve, kaj je potrebno za uspeh.

load...

Ali ste blizu vaše družine?

To je še ena od dobrih vprašanj vprašati moškega na prvem zmenku. Če ste družinsko usmerjena, je verjetno pomembno, da je vaš partner, preveč. Ugotovite, ali je bil blizu svoji družini ali pa je komaj govori z njimi. Morda vam pomaga, da odločitev o tem, ali sta vidva združljivi.

Kakšen je bil tvoj dan?

To se lahko zdi kot eden od najbolj preprostega vprašanja postavite fanta na prvem zmenku. Konec koncev, to je samo nekaj, kar ljudje vprašajo, če ne vedo, kaj naj rečem, kajne?

Ampak to je pravzaprav zelo pronicljivo vprašanje, ki vam daje namig o tem, ali je vaš datum pozitivna oseba ali negativna oseba.

Če vaš datum očita, da ste imeli nesrečen dan in ne vidim stvari izboljšati, vam pove takoj, da je njihova miselnost negativen. In to lahko vpliva, kako se počutiš o njih.

Kakšne so vaše hišne peeves?

Vsi imamo hišne peeves. Ne morem stati, ko človek zapusti školjko dol, in tudi jaz sovražim ljudi, ki hodijo počasi v supermarketu!

Izvedite prvem zmenku je hišne peeves daje vpogled v svojih všeč in česa ne marajo. In prav tako vam daje priložnost, da bi ugotovili, ali ali ne nekaj, kar je v resnici ne mara je nekaj res všeč.

Povej mi o svojih prijateljih?

To je še ena od zelo dobrih vprašanj vprašati moškega na prvem zmenku. Ptice pero jate skupaj. Pomen, če želite, da bi bolje razumeli svoj prvi zmenek in njegove vrednosti, to je dobra ideja, da bi ugotovili, kaj njegovi prijatelji so kot.

Poleg tega, če sta vidva, da začnete redno videvala, boste videli več svojih prijateljev. Kako vedeti malo o njih že na začetku pomaga.

Kaj je vaš Fav način, da preživijo v soboto?

To je ključno vprašanje. Če vidva ujela, boste vedno na koncu porabi vaš sobota skupaj. Kot tak, je nekako pomembno, da je njegova prednostna način porabe soboto podobne vašim.

Če on pravi, da ljubi nič več kot, da preživijo soboto s fanti v nogometu, pred naslovom objave in potrkala nazaj nekaj ales, da se verjetno ne bo, da je odgovor, ki ga je želel.

Če pa je njegov odgovor je nekaj, kar je želel slišati, to pomeni, da vidva lahko naprej pritiskom naprej.

Kaj je vaš največji življenjski cilj?

Ena od velikih vprašanj vprašati fant na prvem zmenku je o svojih življenjskih ciljev, so pomembne. Če imate eno in vaš partner ima, je bistveno, da se ujemajo. Konec koncev, če želite, da se premaknete v Silicijevi dolini za odprtje podjetja, medtem ko želi živeti kot strada umetnik v Londonu, se stvari verjetno ne bo izšlo med vama.

Njegov življenjski cilj je dober vpogled v njegov značaj in temperament. Če on nima življenjski cilj, bi bilo sklepati, da je bil nekoliko brezpredmetna in ne vem, kaj si želi od življenja še. Za nekatere je to lahko dogovor breaker na prvi dan, vendar je ključnega pomena, da ugotovite, raje prej kot pozneje, kaj njegovi veliki načrti. Če so podobni vašim, da predlaga, da bi lahko imeli prihodnost skupaj.

Kaj vam je bolj všeč, da to v svojem prostem času?

Najprej, to vprašanje vam pomaga, da ugotovite, ali ima človek še nobenega prostega časa. Nekateri moški, na primer, so deloholiki, ki imajo dobesedno ni časa za kaj drugega.

Toda ugotovitev, kako človek uporablja svoj prosti čas je pomemben. Boste našli svoje želje in strasti, in ali jim je všeč, da ostanejo produktivni od dela - ali pa raje veter dol in so leni dni.

Kaj te nasmeji?

To je še eden od pomembnih vprašanj vprašati moškega na prvem zmenku.

Kako pomembno je smisel za humor? Zelo pomembno. Če vidva ne more smejati na iste stvari, da se dogaja, da je težko, da bi razmerje iz tega.

To se morda sliši površno, vendar igrivost je ključni dejavnik za zdrav odnos. Če boste dobili brce iz dražila in spogleduje, medtem ko se je raje straniščni humor, bi bilo težko dve, da ga ujela na dolgi rok.

Vprašaj ga, kdo so njegovi najljubši komedijanti so, in kaj komedija filme rad gledam.

Ali najraje berete ali igro?

To vprašanje je le res vredno vprašati, če ste v eno. Če ste, to je dobra ideja, da bi ugotovili, ali je vaš prvi dan - če je možnost izbire - raje razširiti svojo bazo znanja z branjem knjige, ali bi bil raje uveljavlja svojo možgansko moč na drugačen način, z igranjem video igre.

Kakšne so vaše ideje Vprašanja moškega na prvem zmenku?

load...