10 dobrih vprašanj, da vprašate svojega fanta | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 dobrih vprašanj, da vprašate svojega fanta

10 dobrih vprašanj, da vprašate svojega fanta

Ko ste z novim fantom, to je naravno, da želite izvedeti toliko, kot si lahko o njem. Kaj ne želite storiti, čeprav je obrniti datum v nič več kot niz vprašanj. Način, da bi dobili več iz človeka je, da se mu nekaj vprašanj, ki bodo resnično vam nekaj namigov o njegovi resnični osebnosti. Ali mu ne postavljajo vprašanja, da lahko odgovorijo z eno besedo, mu postavljati vprašanja, ki bodo morali pojasniti in malo misli. Tukaj je deset vprašanj, da se posvetujte s svojim fantom, ki bo povedal veliko o vrsti fant je res njegov.

1. Če vam je všeč, da visi ven, ko niste z mano?

Si lahko pove veliko o človeku, ki ga je družba bo delal in kjer visi ven, tako da je to vprašanje vam lahko povedal veliko več kot samo tisto, kar njegova najljubša haunts so. Če se druži v grobem bar v mestu, igranje bazen, nato pa, da bo vam povem eno stvar, če preživi večino svojega prostega časa v lokalni knjižnici, ki vam bo povedal kaj drugega o njem.

2. Ali vam je všeč otrokom?

To je še ena od dobrih vprašanj, da se posvetujte s svojim fantom. Če ste mislili, da je to lahko dolgoročni odnos, potem preverite, kako se počuti pa bi otroci dobra poteza. Njegov odgovor ne bo samo vam povem, če bi ga zanimalo, da ima otrok sam, bo vam tudi vpogled v tip človeka je. Če ima rad pa okoli otroke, potem je zelo verjetno neke vrste in oseba bolnik, in nekdo, ki se lahko spusti in nekaj nedolžno zabavo.

load...

3. Ali vam je všeč kuhanje?

No, če se bo, da bi to trajno ureditev, kar morate vedeti, če boste dobili zajtrk v postelji! Poleg očitne praktične koristi, da so moški, ki zna kuhati, pa tudi pove, da on nima starinski zaostanke ups o katerih naloga je, da to kuhanje. Če se kuha, potem je verjetno tudi precej dobro pokazal v svojem deležu drugih gospodinjskih opravilih, kot dobro.

4. Kakšna je vaša ideja popolnega dneva?

Ena od velikih vprašanj, da se posvetujte s svojim fantom, je: "Kaj je vaša ideja popolnega dneva?" Vprašajte mu na to vprašanje, in boste izvedeli, če je romantična ali ne, in ali imajo enake interese ali ne. Če misli, da je on popoln romantični datum gledal velika zabava v športnem baru, in ne more stati šport sploh, lahko pa tudi izveste več o tem raje prej kot pozneje.

5. Kaj misliš, da si popoln dekle?

Boste morali, da ga potisnite v tem enem, ker če on je dobil nobene čar sploh, bo samo reči "vi". Ko imaš mimo tega malega parka odgovora, čeprav, boste morda izvedeli več o tem, kaj je pričakoval od razmerja. Je on išče ljubezen ali samo nekaj družbe, ko je on v prosti konec?

load...

6. Če ste zmagali na loteriji, kar bi porabili denar za?

Bi ga je vse razstrelil na Bugatti Veyron, ali pa bi mu jo delite med svoje družine in dati nekaj v dobrodelne namene? To vprašanje bi res pokazati, kakšne vrste človek je in ti dajejo dober vpogled v njegov pravi značaj. To vam bo povedal, če je velikodušno narave in če je tip, ki bi obdržati noge na tleh in načrt za prihodnost.

7. Kaj je najslabša navada imate?

Če pravi, da je nič, potem veste, da ima zagotovo eno slabo navado, in da se ne govori resnice. Če je težka pije in je kadi, in si ne morejo stati niti si lahko tudi izvedeli zdaj. Po drugi strani pa, če pravi "padajo za lepe ženske, kot si ti", lahko bodisi vzel kot kompliment, ali znak, da misli, da je malo človeka ženskem.

8. Če misliš, da bo v času dvajset let?

To je še ena od velikih vprašanj, da se posvetujte s svojim fantom. Ali je ta človek ima načrte, ali je vsebina opravljati muddling skozi tako kot je danes? Ali želi rešiti svet, ali bo svoje milijone, pogon, ambicija in strast sta pomembna kakovost, da imajo. To je dobro vprašanje vprašati, tako da boste lahko izvedeli, če so njegove ambicije za prihodnost združljiv z vašim.

9. Kakšni so vaši starši všeč?

Ena od dobrih vprašanj vprašati, tvoj fant je tisto, kar so njegovi starši kot. Nihče ne more izberejo svoje starše, ampak tisto, kar človek misli o svoji mami in očetu lahko pokazatelj, ali je družina vrste človek. To vam bo dal tudi priložnost, da izveste kaj več o svoji preteklosti in od koder je prišel.

10. Kaj je ljubezen pomeni za vas?

To je zelo globoko vprašanje, in to naj bi povzročilo nekaj misli o svojem delu. Upajmo, da bo moral biti človek, ki razume, kaj je ljubezen in jo neguje. Če ti je daje razumen in pošten odgovor na to vprašanje vam lahko pove veliko o vašem fantu.

load...