10 edinstvenih in romantičnih daril rojstni dan za njo | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 edinstvenih in romantičnih daril rojstni dan za njo

10 edinstvenih in romantičnih daril rojstni dan za njo

Nakup rojstnodnevno darilo za svojo punco bi moral biti veliko več, kot zadnji minuti napora na dan prej. Boste morali dati malo misli na to, da se pokaže, da ti ni vseeno, ali ji bodo opazili, da še niste; dekleta so dobri v stvareh! Torej, če ste letos ste kratko o zamisli, preberite 10 romantično darilo idej, ki bodo oditi šibka na kolenih s hvaležnostjo in ljubeznijo:

1. Diamanti so dekle najboljši prijatelj

Ni poceni darilo, morda, vendar ona bo zaklad za vedno. Kakovost nakit bo vedno cenijo dekle, še posebej, če ima diamant it. Samo bodi previden z diamant obroči, čeprav jih je mogoče narobe razumeli in boste dobili šok in imajo veliko nerodno pojasnjuje storiti, če ji ga postavi na njen poročni prstan prst!

2. Make up in čez noč komplet za njo

Če še niste preselili sožitje fazi še ni, vendar si še vedno želijo pokazati nekaj zavezo, nato pa kit čez noč je dober način, da se pokažejo. Napolnite košaro z vsemi osnovnimi da dekle potrebuje za nočitev, tako da lahko da na svoje mesto in ni treba, da bi čez noč Vrečko naslednjič, ko ji ostane.

load...

3. Spread stroške z datumom mesec darilo

Če ste kratko o denarju, vendar še vedno želijo narediti vtis, dal nekaj misli v krajih, ki bi jo želeli iti in dopolnite svoje darilne bone v naslednjih dvanajstih mesecih. Vsak kupon obljublja, da jo bo na dan nekaj posebnega, vsak mesec za naslednje leto. To bo pokazal tako misli in predanost, in vam, da shranite nekaj denarja za termin!

4. Povejte svojo zgodbo v spomin beležko

Make up beležko in povedati zgodbo svojega odnosa s spomini iz preteklosti. Vstopnic škrbine, menije in fotografije, če se je znašel sam malo naokoli, boste zagotovo našli dovolj za ponazoritev svojo skupno pot skupaj.

5. Presenetite jo, ko pride domov

Karkoli ste načrtovali, si ne more pomagati, ampak jo zadovoljiti s sestopu delo zgodaj, da bi dobili poseben večer pripravil za njo doma. Imajo vse pripravljeno za njo: rože, čokolado, vse najboljše okraski in balone in seveda kozarec ohlajenega šampanjca in prijetno toplo kopel vse pripravljena in čaka, ko hodi skozi vrata, ji bo všeč!

load...

6. Knjiga večerja križarjenje

Kosilo ven z razliko in knjige večerjo na ladji za križarjenje ali jahto. Nekaj ​​je še posebej romantično o jedilnico na ladjo in jih lahko najdete pakete za reko križarjenja, pristana križarjenja ali off shore križarjenja na različnih lokacijah.

7. Obnavljanje prvi zmenek

Večina ljudi shranite eno za Valentinovo le ugotovil, da je imela vsi ostali isto idejo. Beat množice in to za njen rojstni dan, namesto, in jo odpeljal na romantično potovanje po spominu, bo to čudovito in premišljen darilo za tistega, ki ga ljubiš.

8. Kupite ji obleko

Fantje običajno izogibajo nakupu oblačil za deklice, tako da bo drugačna in ji kupiti za rojstni dan obleko. Kako velikost je enostavna, samo preverite v omaro in, če potrebujete malo pomoči, dobili nasvet od enega od svojih prijateljev, da bomo vedeli, kaj je v in kaj tvoja punca bo všeč.

9. Rezervirajte zanj in zanjo spa dan

Ni kaj reči, da je spa dan samo za dekleta in veliko zdravilišč zdaj ponujajo pakete za pare. To je odličen način za počitek skupaj in deliti nekaj kvalitetnega časa, in ona rada samo se razvajali z vami na njeni strani.

10. Cvetje in pesem

Rože niso ravno original, vendar je vedno varno stavo. Naj malo bolj posebna, ki jih dobili dostavljeno svojem delovnem mestu in vključujejo ljubezensko pesem z njimi preveč, ne samo vnaprej natisnjena kartica z dolgočasno sporočila.

Ali imate nekatere druge edinstvene in romantičnih rojstni dan darilo idej za njo v mislih? Vas prosimo, da jih delite v komentar oddelku spodaj.

load...