10 gotovih znakov, ki jih fant flertira z vami | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 gotovih znakov, ki jih fant flertira z vami

10 gotovih znakov, ki jih fant flertira z vami

Ste se kdaj spraševali, ali je ta srčkan fant spogleduje z vami ali pa samo prijazen? Ne skrbite, če želite, da bi lahko presodili, ali želi svojo številko, ali pa je samo govori, kot je ta za vsakogar. Včasih je to težko brati govorico telesa in oceniti, ali smo mi, ki se je spogledovala z, ali pa je človek samo občutek, kot bi moral biti vljudni. Da bi bilo vaše dating življenje lažje, smo prišli do bistveno seznam 10 očitnih znakov, da je fant spogledovanju z vami.

1. Njegov nasmeh je lep

Ne govorimo o povprečni nasmeh tukaj, da uporablja v trgovini pisarja, ko je plačilni za svoje živil; govorimo o lep nasmeh, ki je zagotovo uporablja samo takrat, ko je on v nas.

Če opazite, da je človek nasmejan na vas - in odlično nasmejan - to je dejansko eden najboljših znakov, da se spogleduje z vami. On se lahko nasmejan od daleč, ali pa bi se lahko nasmejan, medtem ko se pogovarjam s tabo. Kakorkoli, se zanima in morda je čas, da si recipročno svoj interes.

load...

2. On blushes

Aww, to je tako enostavno, da se počutijo žal za fanta, ko je blushes okoli vas. Toda sramežljiv blush je dejansko eden od teh zagotovo znakov fant se spogleduje z vami - ali vsaj poskušajo flirt. Rdečilo je telesna funkcija, ki je popolnoma naravna; fant gotovo ne more sleparstvo blush, tako da, če je že zardela, da je vsekakor v vas.

Če vas zanima preveč, ne smili, naj mu vedeti, da ste zainteresirani.

3. On naredi Stik z očmi

Stik z očmi lahko težko brati, saj so mnogi od nas pogojena iz mladosti, da verjamejo, da očesni stik pomeni, da smo naredili nekaj slabega. Naši učitelji, ki se uporabljajo za nas zrkla, kadar so jih moti, in naši šefi nas zrkla, kadar smo zamočil pri delu. In vsak, ki je bil prisiljen gledati vojni film, vem, da vrtalne desetniki samo radi, da zrkla novih rekrutov, da bi jih prestrašili!

load...

Toda ko se človek kar veliko stika z očmi z vami, bi morali to sprejeti kot dejstvo, ki ga je zanimalo. Ljudje seveda v oči med pogovorom - po vsem, ne bomo pogledati v nebo, ko sprašuje, kako je nekdo dan - če pa je stopila v stik z očmi, ki se zdi dlje kot običajno, to pomeni, da je spogledovanje.

4. On Preveri You Out

Še eden izmed zagotovo znakov fant se spogleduje z vami, ko vas je preveri ven. Imajo njegove oči le resno hodil gor in dol po telesu? Ali so cono na podlagi vaših prsi v eni točki, tudi za milisekundo? Ja, so to storili. Je resno šel tja. On se spogleduje z vami!

5. On Lets You Know On je enotni

Naslednja eden jasnih znakov fant se spogleduje z vami, je, ko je vam omogoča, da vedo, da je bil en sam. Če fant je v vas zanima, bom želel, da padec v tem, da je en sam na neki točki v tem pogovoru. Seveda, bo treba to storiti diskretno, v nasprotju z besedami: "Živjo, sem Mike, sem samski in pripravljen, da se družijo," vendar je to zdrsne tam na neki točki. On bi lahko mimogrede vrne na svojo bivšo punco ali njegovega zadnjega odnosa. Ko je ne nosi njegovo enotno oznako, veste, da je navdušen.

6. On pravi, da moraš stvari v skupni

Če se človek ne spogleduje z vami, da je malo verjetno, da poberem na stvari, ki jih imate v skupni, in cono v njih. Nasprotno, če je v vas, bo poudariti svoje skupnih točk.

"Ti je všeč blues glasbo? Ni šans, tudi jaz! Kaj? Ti je všeč suši? Poberi se! Tudi jaz! Hej, ste že kdaj poskusili, da novih suši restavraciji na tretji aveniji? "

Seveda, nasprotja ne pritegnejo, ampak če je spogledljiv fant v vas zanima, se dogaja, da je treba podobnosti. Poleg tega, ko izve, da si imata skupne interese, se dogaja, da bi dobili resnično navdušeni in animirani.

7. Se spomni podrobnosti

To je res težko povedati, če je fant spogleduje z vami, ko pridemo do malo, na videz nepomembno stvar, si rekel prej v pogovoru. Dejstvo, da je ohranil ta info je predlog, ki ga je v vas in hoče izvedeti vse o tebi.

8. On poskuša Impress

Še eden od očitnih znakov fant se spogleduje z vami je, ko poskuša narediti dober vtis. Če tip ne zanima vas, da je manj verjetno, da bo poskusila narediti vtis z nekaj stvari, ki jih je naredil v življenju. Če pa vas to kopanje, bo treba videti, da wow vam nekaj njegovih zgodb in podvigi. Sprva morda misliš, da je samo razkazuje; če pa vedno znova poskušajo narediti vtis, da je surefire znak, da se zanima zate.

9. Ostal bo z vaše strani

Seveda, včasih, če fant ne bo pustil svojo stran na zabavi, je lahko grozljivo. Vendar pa lahko naredimo izjemo, če je luštna, lepo, šarmanten fant, ki se zdi, da je v tebi. Če je on dal možnosti, da zapustijo pogovor, vendar ne želi, je to znak, da se spogleduje z vami.

Če vas je naslednji na stranišče, potem, ja, to je grozljivo!

10. On gre ven iz svoje poti, da bi bilo lepo, da vas

In končno, še ena od jasnih znakov fant se spogleduje z vami, ko gre ven iz svoje poti, da bi bilo lepo z vami. Se je ponudil, da gredo v bar in vas povabim na pijačo? To je lepo. To je znak, da ti je všeč.

Toda kaj, če ste ponuja vožnjo domov? Zdaj, ko je surefire znak, da je v tebi.

Še bolje, če ste omenili, da imaš utor pipa doma in mu je ponudil, da pridejo in popraviti za vas, to v bistvu pomeni, da želi videti več od vas. Zdaj veš.

Ali veste, druge znake fant se spogleduje z vami?

load...