10 hroščev razkritih izgovarjev, ki jih nikoli ne bi smeli verjeti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 hroščev razkritih izgovarjev, ki jih nikoli ne bi smeli verjeti

10 hroščev razkritih izgovarjev, ki jih nikoli ne bi smeli verjeti

Razstavljanje z nekom, ki je le redko lahka stvar, in smo jih verjetno vsi prišli do nekaj precej lame stvari, ki pravijo, namesto da bi samo povedati resnico. Konec koncev, večina od nas ne želijo povedati, fant: "Imaš slab zadah, ste dolgočasni, in sem imel več zabave v postelji sam, kot sem se kdaj pa v postelji z vi ". Nekateri izmed izgovorov, da so ljudje prišli do, čeprav so samo iz tega sveta! Tukaj je nekaj najbolj smešnih in lame izgovorov za razstavljanje, da boste kdaj slišali.

1. To, da ne, da sem jaz

Daj no! Koliko je star ta? Fantje, ki uporabljajo to eno, mislijo, da so prijazni, vendar vsi vemo, da so le da so strahopetci. Ne pomeni tole sploh; so le slišali to na neki corny limonade in pomislil: "Oh, bom moral, da se spomnimo, da je eden". To ni prijazen, in če sploh kaj, je samo zapusti oseba, da je dampinški občutek še bolj zmeden.

2. Ne želim si da bi se poškodoval

Če ne želite, da boli nekoga, potem zakaj se rešuje z njimi na prvem mestu? Ali bi lahko bilo, da ste že naredili nekaj, da veste, jih bo bolelo, in bi raje raje, da ne izvedeli? Obstaja veliko preveč "instrumenta za stabilnost, Buts in zakaj" levo visi v zraku, s tem slaboten izgovor, da bi bilo dobro, nikjer v bližini, kot da je iskren.

load...

3. Bojim se, da se zavežejo

Nekateri ljudje so se dejansko bojijo zavezanosti, da bi to lahko bila resnica. Če je res, da skrbi postal odrasel in prevzel nekaj odgovornosti, potem pa si je bolje brez njega vseeno. Po drugi strani pa je lahko samo rekel, ne želim, da se zavežejo k tebi, ker te ne bom dovolj všeč za to.

4. Rabim nekaj prostora

To je hrom malo truda, da bi se izognili dejansko rekel: "Hočem, da zlomijo", in je tako krivičen do druge osebe. Nič ni jasno, v tej izjavi sploh. Ali to pomeni, da se bo vrnil v enem tednu, mesecu ali letu, ali to pomeni, da nikoli ne bo vrnil na vse? Kaj pa igranje druge ljudi? Moramo, ali ne bi mi? Prosimo, fantje, dajte dekle odmor in ji povejte, kje stoji!

5. Naša življenja se dogaja v različnih smereh

To bi dejansko imeli nekaj pravega smisla, če ste v nesoglasju o poroki, otrokom ali nekaj pomembnega, kot je ta. To bi lahko pomenilo tudi, da je sebična oseba, ali nekdo, ki ni pripravljen, da premaknil niti za centimeter o svojih načrtih, da bi se odnos dela. Če je temu tako, potem ta tip ima veliko odraščanje, da ne!

load...

6. Ti si predober zame

To ni nič drugega kot zelo neroden poskus, da ne bo bolelo čustev deklet. To je glede na tip ljudi, ki mislijo, da ženske so šibke in se ne more ukvarjati z malo bolečine uporabljajo. Realnost je, čeprav je, da je tisti, ki so šibki, saj bodo storili ali reči ničesar, namesto soočiti težko pogovor. Če tole mu potem povej: "Ja, imaš prav, sem mislil isto stvar preveč!"

7. Ali vam je všeč preveč

Resno? Prosimo, da sploh ne bo nobenega smisla! Ti je všeč, me je toliko, da boste me pusti osamljen, nasedli, popolnoma uničil in uzdiše nad vami do konca svojega življenja? Ne verjamem, da je tako!

8. Vas bo nekdo zelo srečen človek

To je še en twist na lame izgovor za "ti si predober zame, nisem dovolj dober za vas" in vse druge podobne lame načini so za poskušajo plašč sladkorja grenak tabletke. Ali je bil pa bolj pošteno, da se vam zdi? Ali je mogoče, da se je res rekel, da si ne bi mu z veseljem na vse, ampak nekdo tam bi bili veseli, da ste?

9. Grem iz mesta za nekaj časa

To je še eden od tistih lame razpadu izgovorov, ki vam lahko pustijo visi kdo ve, kako dolgo, dokler je deigns, da se pojavljajo na sceni znova. Kaj mu je verjetno rekel, da je on off poskusiti svojo srečo drugje z drugimi dekleti, ampak on bi rad, da visi okoli, samo v primeru, stvari ne delujejo zanj.

10. Pomična brez sledu

Presihajoče dejanje je verjetno slabši, kar kdo lahko stori, da bi dobili iz nerodnost razpadu. Samo spreminjanje telefonske številke in izginja ali pošljete sporočilo preko prijatelja, je več kot samo lame, je naravnost nespoštljivo.

Katere druge lame razpadu izgovorov dekleta nikoli ne bi verjel?

load...