10 jasnih znakov, da imaš kemijo s fantom | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

10 jasnih znakov, da imaš kemijo s fantom

10 jasnih znakov, da imaš kemijo s fantom

Tam je čudna stvar, ki se lahko zgodi med dvema človekoma v razmerju, da nihče ne more zares pojasniti. To je tisto, kar naredi razliko med datumom in dušo, prijatelja in ljubimca in ga imenujemo, kemija. Ko se zgodi, da je kemija, čeprav, ne boste vedno dobili očitno signal, ki ste jo našli tisto, da lahko nekako lezenja na vas. Če niste prepričani, ali ste vi in ​​vaš partner doseže to stopnjo kemije ni, potem berite teh deset znakov in videli, kako blizu ste:

1. Pustil si oglejte svoje slabosti

Kemija med dvema človekoma teče veliko globlje, kot samo še skupaj. To tudi pomeni, da boste razumeli med seboj tako dobro, da ste pripravljeni deliti tudi svoje najhujše trenutke z njim. Si dal na napačni nasmeh za vse ostale in nasmeškom in nosi ga, ampak z njim, ste zadovoljni, da pustite, da vam res čustva pokazati.

2. Ti si delijo medsebojno spoštovanje

Vi spoštujejo in ljubijo med seboj, kdo si oba. Tudi njegove slabe lastnosti so loveable in nobeden od vas želite spremeniti eno samo stvar drugega.

load...

3. Lahko govori, dokler ne pride do

Ti si zatopljena drug v drugega, da ne boste niti opazili, kaj je čas. To pravzaprav ni pomembno, da je prepozno, ali večerja je šel mraz, ti si tako samo uživajo v trenutku toliko, ki resnično skrbi?

4. Povej seboj skrivnosti

Vam ni treba preveč vina, da mu povem, stvari, ki jih nikoli mislil, da boš povedal, kdo drug, ki ste jo pravkar prišel ven z njim brez pomisleka. Želite vedeti vse, kar je vedeti drug o drugem in obstaja samo ni potrebe po skrivnosti več.

5. Prostor zdi svetlejši, ko je okrog

To ni optična prevara ali trik svetlobe; je bilo dokazano v znanosti. Ko gledamo na nekaj, kar imamo radi, da si učenci oči širijo, zato je svet res je svetlejši prostor, ko je okoli.

load...

6. To ni vse o "telesnosti"

Obstaja taka stvar kot "kemije", ampak to je druga stvar v celoti. Kemija to pomeni, da ste našli svoj duša je razvidno iz vašega bitja udobno in vesel, samo da bi bila skupaj. Fizična privlačnost je pomembna, ampak zdaj, to zagotovo ni vse.

7. Začnete opazili majhne podrobnosti o njem

Ko je pravi kemija med ljudmi, ki jih dejansko začnejo vtisnil v glavah med seboj. Opazite tudi najmanjše podrobnosti o svojem videzu in lastnina izstopajo iz vsakdo drug. Takoj boste prepoznali svoj plašč visi na obešalnika ali lahko na kraju samem njegov avto v prometni parkirišče.

8. Boste porabili veliko časa smejati skupaj

Skupna smisel za humor je pomemben del kemije in se vam zdi, da bi porabili veliko časa smejali skupaj. Tudi stvari, ki niso res smešno lahko nov pomen, ko ste vezani, in morda je zdaj nekaj zasebnih šale, ki si sedaj delijo.

9. Ti sodelujejo pri reševanju razlik

Niti eden od vas želi prizadeti drugega in si zagotovo ne želite, da trdijo. Namesto, da prihaja do slepe ulice, si oba želita delati rešiti vse razlike, tako da lahko hitro priti nazaj uživati ​​življenje spet skupaj.

10. Oba začeli, da se združijo v eno

Ko se dve osebi radi drug drugega, so meje med dvema začeli zameglitev. Boste našli sami začeli želijo deliti vse. Kemija med vami tudi naredi pripravljeni sklepati kompromise, kaj delate, in ne marajo, da bi dosegli harmonijo.

Kaj so drugi znaki, ki imajo dve osebi kemijo med seboj?

Vas prosimo, da delite svoje misli in dating nasvete v komentar oddelku spodaj.

Ostani srečna, ljubezen in biti ljubljen!

load...